Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Izašao novi, 13. broj glasila Stopama pobijenih
Četvrtak, 17 Srpanj 2014
Uzorak SlikeU izdanju Vicepostulature postupka mučeništva »Fra Leo Petrović i 65 subraće« izišao je novi broj glasila Stopama pobijenih. Ono izlazi polugodišnje i donosi novosti u istraživanju okolnosti ubojstva hercegovačkih franjevaca te odjek u puku. Glavni je i odgovorni urednik vicepostulator fra Miljenko Stojić. U rubrici Iz ljetopisa i ovaj put čitamo o najvažnijim događanjima u Vicepostulaturi u proteklih pola godine.  
 
BiH će dobiti 809 milijuna eura pomoći za sanciju šteta od poplava
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeŽelim vam pružiti garanciju da će vlasti svih razina u suradnji s vama definirati transparentan sustav implementacije i utroška svake konvertibilne marke doniranoga. Siguran sam da će takav pristup omogućiti uspješnu realizaciju sanacije i ostalih segmenata uništenoga i pravi pristup izgradnje preventivnog sustava zaštite od poplava, istaknu je Vjekoslav Bevanda, predsjedatelj Vijeća ministara BiH u završnom obraćanju na Međunarodnoj donatorskoj konferenciji održanoj danas u Bruxellesu, javlja Anadolu Agency (AA). 
 
HDZ 1990: Zoran Perković nije naš kandidat niti je potpisao akt o ulasku ratnih brodova u Neum
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikePotaknuti nekorektnim pisanjima pojedinih medija, koji pokušavaju obmanuti javnost i diskreditirati HDZ 1990, pritom služeći se neistinama i prljavim metodama, svjesni smo vlastite odgovornosti u cilju istinitog i objektivnog informiranja te stoga prilažemo demant. Prije svega, gospodin Zoran Perković, kojega dotični mediji prozivaju u svojstvu nositelja liste HDZ-a 1990, NIJE nostelj NITI je kandidat na listama HDZ-a 1990.
 
NAJAVA: Sadržajan program „4. Posuških kamendana“
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeOvogodišnje “Posuško lito“ 2014. bogato je kulturnim, zabavnim i sportskim događajima, a manifestacija koju svakako treba posjetiti su „4. Posuški kamendani“. Za razliku od prošlih godina, kada su trajali 2-3 dana, ove godine će trajati čak 17 dana. Naime, organizatori Turistička zajednica ŽZH – podružnica Posušje i općina Posušje sa svojim partnerima pripremaju sadržajan i zanimljiv program.
 
U HNŽ-u jedno oboljelo od HIV-a, šestero se liječi od virusa herpesa zostera
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeŠest osoba u Federaciji BiH se tijekom prošlog mjeseca zarazilo opasnim HIV virusom, pokazalo je izvješće o zaraznim bolestima u ovom entitetu koje je objavio Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH. Jedna osoba je od ovog virusa oboljela u HN županiji, tri u Sarajevu, te po jedna u Tuzlanskoj i ZD županiji. Inače, prema podacima Federalnog zavoda za javno zdravstvo, broj oboljelih od zaraznih bolesti u Federaciji BiH raste.
 
Komšić jedva našao Hrvata kojeg će kandidirati za državno predsjedništvo
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeDemokratska fronta je danas i službeno predstavila svoje kandidate za listopadske opće izbore. Kako je od ranije javnosti poznato za člana bošnjačkog člana Predsjedništva kandidiran je Emir Suljagić, a iz reda hrvatskog naroda Anto Popović. Iako je ranije bilo najavljeno da će DF kandidirati izvjesnu Zoru Terzić-Šeremet za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, to se ipak nije dogodilo. Danas je priopćeno kako će umjesto Terzić-Šeremet, ipak kandidiran Anto Popović.
 
Nizozemska odgovorna za smrt više od 300 žrtava u Srebrenici
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeDržava Nizozemska odgovorna je za smrt više od 300 žrtava genocida u Srebrenici - navodi se u presudi nizozemskog suda. Sud je odlučivao o tužbi udruge "Majke enklava Srebrenica i Žepa", podnesenoj prije 7 godina. Država je odgovorna za gubitak što ga je pretrpjela rodbina muškaraca koje su bosanskih Srbi deportirali iz logora nizozemskog bataljuna u Potočarima 13. srpnja 1995. u poslijepodnevnim satima, pročitala je presudu sutkinja Larissa Elwin.
 
Liste HRS-a za Hercegovačko-neretvansku i Zapadnohercegovačku županiju
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeIzaslanstvo Hrvatske republikanske stranke (HRS) u sastavu Slaven Raguž, Slaven Bevanda i Dario Marinović predali su SIP-u liste HRS-a za Opće izbore 2014. Kako je i najavljivano HRS izlazi na izbore u HNŽ-u i ZHŽ-u. Lista HRS-a je sastavljena od mladih osoba koje su se dokazale što na tržištu rada, što aktivističkim djelovanjem na polju politike, humanitarnog rada i zaštite okoliša. Dosljedno se vodimo našim načelom da je cilj mijenjati svijet oko sebe, a nije cilj vladati. 
 
Neumportal: Nositelj liste HDZ 1990 potpisnik suglasnosti za uplovljavanje ratnih brodova u Neum
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeZnamo kako je Predsjedništvo HDZ 1990. potvrdilo liste kandidata i njihove nositelje koji će se na listopadskim izborima natjecati za sve razine vlasti. Znamo i da će se predsjednik ove stranke, Martin Raguž, natjecati za mjesto hrvatskog člana Predsjedništva što nimalo ne začuđuje. No pomalo začuđuje, na izbornoj listi za Sarajevo, ispred HDZ 1990, stranke koja „gradi budućnost za sve“ a ponajprije za one koje imenom pronosi, a  to su Hrvati Bosne i Hercegovine, vidjeti ime Zorana Perkovića kao nositelja liste.
 
Uživajte u lijepom vremenu, početkom sljedećeg tjedna stiže novo pogoršanje
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeIako je sredina srpnja, najtoplijeg ljetnog mjeseca, teško da možemo reći kako je ovo neko posebno toplo ljeto. Više je bilo kiše i oblaka nego sunca i visokih temperatura. Iako je došlo do stabilizacije nad našim područjem, izgleda da se radi o prolaznom smirivanju vremena. Naime, novi prognostički materijali upućuju na jaču promjenu vremena koja nad naše područje stiže početkom sljedećeg tjedna.
 
Do petka produžene prijave na 3. Malonogometni turnir 'Krehin Gradac 2014.'
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeKako doznajemo od organizatora  3. Malonogometnog turnira 'Krehin Gradac 2014'. koji će se i ove godine odigravati na Športskom centru 'Jakerovac' u Krehin Gracu (Općina Čitluk) prijave na turnir produžene su do petka 18. 07. u 20 sati kada će u Clubu Romana Čitluk biti izvlačenje parova. Prijave možete izvršiti u Clubu Romana kao i na brojeve mobitela: 063/408-666 i 063/852-807. Uplate po ekipi iznose 200 KM.
 
Marjanović Ja sam Bosanski Hrvat, Hercegovački Bošnjak i Bosanski Srbin!
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak Slike''Nikada neću i nikada nisam prihvatio da me se zove onim pogrdnim i pošprdnim nazivom 'ostali''', objavio je na Facebooku Dragan Marjanović, sveučilišni profesor, koji je istupio iz Demokratske fronte i odbio kandidaturu za člana Predsjedništva BiH. ''Da "ja se glasam“ kao Bosanski Hrvat (nije gramatička greška, B i H su namjerno napisani i jedno i drugo velikim slovom)! Međutim, od subote navečer (12.7.2014) se izjašnjavam i kao Hercegovački Bošnjak (i ovdje su B i H namjerno napisani velikim slovom) ali i Bosanski Srbin! 
 
Dobro Selo svladalo Donju Blatnicu; Bijakovići pobijedili Vionicu
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeNakon što su utakmice 3. kola skupine „A“, koje su se trebale igrati u ponedjeljak u Krehin Gracu, odgođene zbog loših vremenskih uvjeta za petak natjecanje u Malonogometnoj ligi MZ općine Čitluk „Brotnjo 2014“ nastavljeno je sinoć utakmicama 3. kola skupine „B“.  Na Ćorkovu Docu sastali su se Dobro Selo – Donja Blatnica i Bijakovići – Vionica, a pobijede su slavili Dobro Selo i Bijakovići. Momčad Dobrog Sela do prednosti je došla u 14. minuti kada je Jure Šaravanja pogodio mrežu Stanislava Galića. Pobjedu Dobrog Sela u drugom poluvremenu potvrdio je Vidan Tole.  
 
«« Početak « Prethodna 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 5237 - 5254 od 13043
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/iprint_2015.jpg