Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
FOTO Hyundaijev "golf": Prezentacija nove generacije modela i30 u Herceg Etno-selu Me├░ugorje
Petak, 17 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Hyundai je ovoga tjedna organizirao pretpremijernu promociju nove generacije svog kompaktnog modela i30. Izme├░u ostaloga, karavana iz Sarajeva s novim modelom i30 posjetila je Herceg Etno-selo Me├░ugorje i vodopad Kravica.
 
Nove zavrzlame oko Mostara: Razmatra se mogu├Žnost da autocesta ide desnom stranom Neretve
Petak, 17 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Autoceste FBiH nedavno su poni┼ítile natje├Ęaj za izgradnju dionice Zvirovi├Ži-Po├Ęitelj (most), nakon ┼íto od 2014. godine, kada je raspisan natje├Ęaj i izabran izvo├░a├Ę, nije ura├░eno ni┼íta na spomenutoj dionici, iako su osigurana sredstva u iznosu od 200 milijuna KM. 
 
Bez da je zamotao ijednu: Pao s 94 kilograma rezanog duhana
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Slu┼żbenici Postrojbe za podr┼íku i kontrolu Terenskoga ureda Zapad Grani├Ęne policije BiH 16. o┼żujka 2017. godine su sprije├Ęili nezakonit promet 94 kilograma rezanoga duhana bez tro┼íarinskih markica.
 
Ledo, Sarajevski Kiseljak i Konzum u zraku: Propadne li Todori├Ž crno im se pi┼íe
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Podrhtavanje tla pod nogama Agrokora glavna je vijest u Hrvatskoj, a zbog vlasni┼ítva tvrtke u regiji ona je nezaobilazna u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Kako prenose hrvatski mediji, najve├Ža kompanija ne mo┼że isplatiti dugove, a vodstvo tra┼żi izlaz kroz novi kredit ili prodaju ogranaka.

 
Od 1. travnja 5% skuplja vo┼żnja autocestom u Hrvatskoj, u sezoni poskupljuje za dodatnih 10%
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Vlada Republike Hrvatske je donijela odluku o financijskom restrukturiranju cestovnog sektora, a kao uvod u reformu - pove├Žavaju cestarine na autocestama kojima upravljaju Hrvatske autoceste, i to za 5 posto.
 
Kerim Suba┼íi├Ž iz me├░ugorske Teniske akademije seniorski prvak BiH
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Kerim Suba┼íi├Ž, ├Ęlan Teniske akademije SportLand BA i Tenis kluba Me├░ugorje novi je seniorski dr┼żavni prvak BiH. Na dvoranskom prvenstvu BiH, odr┼żanom proteklog vikenda u SC ├Éuli├Ž u ┼áirokom Brijegu, Suba┼íi├Ž je u seniorskoj konkurenciji osvojio naslov prvaka svladav┼íi u finalu Roberta Ragu┼ża iz TK Mostar  7-5 3-6 6-3. 
 
Predsjednica Grabar-Kitarovi├Ž u Neumu: Ugro┼żena konstitutivnost i ravnopravnost Hrvata u BiH
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U Neumu se odr┼żava znanstveno stru├Ęni skup "Hrvati u BiH - nositelji europskih vrijednosti?". Me├░u ostalima ondje su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarovi├Ž, ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier i hrvatski ├Ęlan Predsjedni┼ítva BiH Dragan ├łovi├Ža.
 
Prezentiranje projekta DPUmH ÔÇ×REKONSTRUKCIJA I DESTRUKCIJAÔÇť
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Jednogodi┼ínji rad na projektu Dru┼ítva povjesni├Ęara umjetnosti Hercegovine (DPUmH), javnosti ├Že biti prezentiran izlo┼żbom pod nazivom ÔÇ×(Re)konstrukcija i destrukcijaÔÇť.

 
Mlade┼ż HDZ BiH ├łitluk organizira besplatani te├Ęaj talijanskog jezika
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U cilju poticanja mladih za u├Ęenje stranih jezika Op├Žinski odbor Mlade┼żi HDZ BiH ├łitluk, ve├Ž desetu godinu za redom, organizira besplatne te├Ęajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, njema├Ęki i ┼ípanjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci ├Že imati priliku nau├Ęiti poneku rije├Ę ili utvrditi gradivo iz talijanskog jezika. 
 
Ve├Ęeras donatorska ve├Ęer s aukcijom slika za Udrugu ÔÇ×fra Slavko Barbari├ŽÔÇť Me├░ugorje
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-stru├Ęnog skupa s me├░unarodnim sudjelovanjem ÔÇ×Hrvati BiH ÔÇô nositelji europskih vrijednosti?ÔÇť, koji ├Že odr┼żava u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga ├Ęlana Predsjedni┼ítva BiH prof. dr. sc. Dragana ├łovi├Ža, ve├Ęeras ├Že se odr┼żat i donatorska ve├Ęer s aukcijom slika ┼żivu├Žih hrvatskih umjetnika.
 
Jeli├Ž: Je li slu┼żbeni Zagreb uop├Že svjestan posljedica presuda za hrvatski narod u BiH?
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Za┼íto su ovih dana Hrvatskom dr┼żavnom odvjetni┼ítvu u Zagrebu podnesene kaznene prijave protiv samog vrha Armije BiH, odnosno protiv ratnih zapovjednika Armije BiH? Kako izgledaju i kako se vode sudski procesi protiv hrvatskih branitelja u BiH i je li slu┼żbeni Zagreb uop├Že svjestan kakve posljedice mogu takve presude imati za hrvatski narod u BiH, ali i za samu hrvatsku dr┼żavu? Napokon, za┼íto je i na koji na├Ęin podignuta optu┼żnica i protiv njega, u emisiji Tihomira Dujmovi├Ža "Iza zavjese" objasnio je umirovljeni general HV-a Zlatan Mijo Jeli├Ž.
 
Za nove Audije A6: Pod krinkom cestogradnje poskupljuje gorivo za 15 pfeninga po litri
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Dogovor Vije├Ža ministara i entitetskih vlada o novom Zakonu o tro┼íarinama, koji je slu┼żbeno potvr├░en na sastanku u utorak, otvara put novoj tran┼íi kreditnoga aran┼żmana s Me├░unarodnim monetarnim fondom (MMF).
 
Od Izeta do Bobetka: Proslavljeni hrvatski glumac Mustafa Nadarevi├Ž u "Generalu"
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Zadarski Forum danas se vratio u 1992. godinu, a ispred Crkve svetog Donata snimala se jedna od klju├Ęnih scena filma "General" redatelja Antuna Vrdoljaka, u kojoj general Janko Bobetko daje savjete generalu Anti Gotovini.

 
NBA zvijezda: U vrti├Žu je imao nogu broj 39, a od ko┼íarke je odustao prije 13 godina - nakratko!
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Za tri dana Ivica Zubac ├Že proslaviti 20. ro├░endan. E pa ba┼í si ga je ├Ęestitao! Unaprijed, i to na najbolji mogu├Ži na├Ęin. Njegovi LA Lakersi izgubili su od Denvera, ali je Zubac odigrao najbolju utakmicu u mladoj NBA karijeri.
 
Fahro pisao Bakiru: U ratu si se krio u sefu centralne banke, a povezan si s ubojicama iz AID-a
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Povodom konstatacija Bakira Izetbegovi├Ža da mu Fahrudin Radon├Ęi├Ž odgovori ┼íta je radio prije nekoliko dana u Mostaru, odnosno ┼íto su mu javili prijatelji iz Banje Luke, te ┼íta je Radon├Ęi├Ž svjedo├Ęio u Pri┼ítini, SBB priop├Žava:
 
Odlaze iz Arsenala: Brotnjak Boro Primorac i Arsen Wenger nakon ├Ęetvrt stolje├Ža prekidaju suradnju
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

One godine kad su se rodili Dario ┼áari├Ž, Justin Bieber i Raheem Sterling, rodila se i jedna suradnja koja je obilje┼żila noviju povijest Arsenala. Boro Primorac, legendarna petica Hajduka, prije toga Vele┼ża, krajem 70-ih i kapetan Jugoslavije, uz Wengera je od njegova prvog dana u Arsenalu, zajedno su do┼íli iz Japana, a od ljeta ├Že sjesti na klupu turskog prvoliga┼ía Konyaspora.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 97 - 112 od 14526