Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Prvi je dan proljeća
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zima broji svoje posljednje sate, a proljeće nam službeno počinje danas u 11 sati i 29 minuta. U isto vrijeme na južnoj Zemljinoj hemisferi počinje jesen. Proljeće će trajati 93 dana tj. do 21. lipnja 2017. u 06 sati i 24 minuta.
 
Prlić, Stojić, Praljak, Petković, Ćorić i Pušić dokazuju da nisu krivi ni oni ni hrvatski narod
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Pred Žalbenim vijećem Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu danas započinje sedmodnevna rasprava o žalbama koje su na prvostupanjsku presudu podnijela šestorica bh. Hrvata osuđenih za ratne zločine u BiH i o žalbi Tužiteljstva.

 
Ornela Vištica o Međugorju: Sjetim se neobjašnjive tišine u kojoj su ljudi molili na Brdu Ukazanja
Nedjelja, 19 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Jedna od najljepših Hrvatica, rođena Mostarka sa zagrebačkom adresom, Ornela Vištica na svom facebook profilu podijelila je status vezan za Međugorje i vlastitom iskustvu kojega je doživjela na Brdu Ukazanja.

 
VIDEO Prof. dr. Bevanda: "Bolesti crijeva znatno narušavaju zdravlje ljudi"
Nedjelja, 19 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Mladi su često bezbrižni i ne razmišljaju o mogućim ozbiljnim bolestima koje vrebaju. U emisiji "Zdravlje na prvom mjestu" koja se emitira u programu internet televizije Prvi.tv tema je bila upalne bolesti crijeva i celijakija. 
 
Izravan TV prijenos: MNK Brotnjo Premier SK u sklopu 8. kola „Lige za opstanak“ gostuje u Gračanici
Četvrtak, 16 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Momčad MNK Brotnjo Premier SK u sklopu 8. kola „Lige za opstanak“ u danas od 18 sati gostuju u Gračanici kod istoimenog domaćina.

 
Obljetnica ukidanja Herceg Bosne: 23 godine od prodaje Hrvata u BiH
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

18. ožujka 1994. godine potpisan je famozni Washingtonski sporazum za koji danas bez ikakve sumnje možemo reći da je kardinalna pogreška službenog Zagreba prema Hrvatima u BiH. Ovim sporazumom ukinuta je Hrvatska Republika Herceg Bosna politička, teritorijalna i upravna jedinica u sklopu Bosne i Hercegovine.

 
OGŠ Brotnjo Čitluk domaćin federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Osnovna glazbena škola Brotnjo iz Čitluka od 24. do 27. travnja bit će domaćin 20. otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe - Čitluk 2017, prenosi FENA.

 
Herceg Bosna: "Kreće postupak prema kojem je suđenje Gotovini i Markaču kao crtani film"
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Sljedeći tjedan pred Haškim tribunalom bit će održano žalbeno ročište u predmetu Herceg-Bosna protiv šestorice hrvatskih vojnih i političkih dužnosnika iz 90-ih u BiH. Nepravomoćno su osuđeni na 111 godina, a presuda nosi i kvalifikaciju udruženog zločinačkog pothvata pod vodstvom Franje Tuđmana i Gojka Šuška.
 
Vinarija Čitluk i Podrumi Andrija na prestižnom sajmu ProWein 2017. u Düsseldorfu
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine po drugi put organizira nastup proizvođača vina i žestokih pića iz Bosne i Hercegovine na sajmu ProWein 2017, koji će se održati u njemačkom gradu Düsseldorfu od 19. do 21. ožujka 2017. godine.

 
Mostarka traži pomoć za teško bolesnog 10- godišnjeg sina Andija
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Sanja Milas, samohrana majka teško bolesnoga 10-godišnjega dječaka Andija, moli sve građane Mostara za pomoć.
 
VIDEO Zubac odličan u porazu Lakersa, Bogdanović i Šarić dvoznamenkasti
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Trojica hrvatskih košarkaša bila su dvoznamenkasta u sinoć odigranim utakmicama u NBA ligi, a predvodio ih je Ivica Zubac.
 
Viadukt nije u stanju spojit Čiovo s kopnom, a gradio bi most kod Počitelja!
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Hoće li doći do raskida ugovora Hrvatskih cesta sa tvrtkom Viadukt oko izgradnje mosta Čiovo bit će poznato najvjerojatnije nakon idućeg tjedna kada će, kako su izvijestile Hrvatske ceste, sagledati svi aspekti novonastale situacije.
 
Razglednica iz Vojnića - ni pedlja neobrađene zemlje
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U Vojnićima, Ljubuški, sve je obrađeno i zasađeno, po slobodnoj procjeni, više od 90 posto krumpirima koji će, kao nigdje drugdje u BiH, s otvorenog biti zreli za vađenje početkom svibnja.
 
Novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio Općinski odbor u Čitluku
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić jučer je posjetio Općinski odbor Mladeži HDZ BIH Čitluk gdje je sudjelovao na radnom sastanku.

 
Otvaranje biciklističke sezone 2017: Biciklom koz Brotnjo
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Kao i svake godine do sada BK Brotnjo organizira zajedničko otvaranje biciklističke sezone, te pozivaju sve članove kluba, a prvenstveno one koji to namjeravaju postati i tek kreću sa bicikliranjem, bez obzira na godine, biciklo koje posjeduju i dosadašnje biciklističko iskustvo da im se pridruže na ovoj turi.
 
Matica hrvatska: U Galeriji sv. Ante predstavljene knjige, godišnjak i izložba fotografija
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Povodom 175. obljetnice osnutka Matice hrvatske, ogranci Matice hrvatske u Čitluku, Grudama, Posušju i Sarajevu u Galeriji sv. Ante na Bistriku upriličeno je predstavljanje knjiga književnika Mate Grbavca i Slave Antina Bago objavljenih u nakladi Ogranka Matice hrvatske u Čitluku, desetog broja Godišnjaka Ogranka Matice hrvatske u Grudama  i otvaranje izložbe fotografija Ljube Kovača „Divota krajolika hercegovačkog“.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 81 - 96 od 14526