Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Nekoliko osoba privedeno zbog razbojniÅ”tava u Mostaru, ƈitluku i MeĆ°ugorju
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Tri osobe su liÅ”ene slobode nakon pretresa na ĆØetiri lokacije u ƈitluku i HNŽ-u.

 
Ured za Hrvate izvan RH donio Odluku o dodjeli 500 studentskih stipendija
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Temeljem provedenog NatjeĆØaja za dodjelu stipendija, SrediÅ”nji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodjeljuje 500 stipendija za akademsku godinu 2016./17. za upis ili za nastavak redovnog studija, od ĆØega 100 stipendija za studij u Republici Hrvatskoj i 400 stipendija za studij u Bosni i Hercegovini.
 
VeĆØeras izložba akademskog grafiĆØara fra Tihomira Bazine
Utorak, 21 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Otvorenje izložbe ā€˜PoĆØetakā€™ akademskoga grafiĆØara fra Tihomira Bazine, održat Ʀe se veĆØeras  u 19:30 sati u Galeriji klub Matice hrvatske u ƈitluku.

 
Dalfina BoÅ”njak: Jubilarni Mostarski sajam otvara premijer RH Andrej PlenkoviƦ
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

VeƦ puna dva desetljeƦa Mostar je domaƦin jedne od najznaĆØajnijih i najposjeƦenijih gospodarskih manifestacija, ne samo u BiH, veƦ i u Å”iroj regiji ā€“ MeĆ°unarodnog sajma gospodarstva. 
 
Otvaranje Mostarskog proljeƦa 2017. ā€“ XIX. dana Matice hrvatske
Utorak, 21 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko proljeƦe 2017. ā€“ XIX. Dani Matice hrvatske, bit Ʀe otvoreni u utorak, 21. ožujka, u Hrvatskome domu hercega Stjepana KosaĆØe. Izravni prijenos poĆØinje veƦ od 18 sati na BHRT-u, a protokol sveĆØanog otvaranja od 18.20, kada Ʀe se kamere BHRT-a ukljuĆØiti na veliku pozornicu KosaĆØe.

 
Latinica i Ɔirilica: Trebinjac i JajĆØanin žive u istoj državi, ali se ne razumiju
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na druÅ”tvenim mrežama veƦ danima se Å”iri ā€žprintscreenā€œ razmjene vjber poruka izmeĆ°u jednog Trebinjca i prodavaĆØa laminata iz Jajca, koji zbog nerazumijevanja ƦiriliĆØnog pisma nije prodao 15 metara kvadratnih svog proizvoda.
 
Jadranko PrliƦ: U prvostupanjskoj presudi zanemareni su svi dokazi obrane
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na MeĆ°unarodnom kaznenom sudu za bivÅ”u Jugoslaviju u Den Haagu poĆØela je žalbena rasprava u sluĆØaju Å”estorice bosanskohercegovaĆØkih Hrvata osuĆ°enih za ratne zloĆØine nad muslimanima u BiH. 
 
VIDEO PrliƦev odvjetnik Karnavas: Prvostupanjsku presudu bacite u smeƦe, ponovno ĆØitajte dokaze!
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Michael Karnavas, odvjetnik Jadranka PrliƦa istaknuo je tijekom rasprave pred žalbenim vijeƦem MeĆ°unarodnog kaznenog suda za bivÅ”u Jugoslaviju (ICTY) u Haagu kako Sudsko vijeƦe u prvostupanjskoj presudi PrliƦu i ostalima nije uvažilo dokaze o tomu zbog ĆØega je i kako formirana Herceg Bosna. TakoĆ°er, rekao je kako su Hrvati proglaÅ”eni krivima jer su najmalobrojniji konstitutivni narod u BiH.
 
Život u Stocu se normalizirao: Korizmena veĆØer u srediÅ”tu gradiƦa na Bregavi
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Udruga graĆ°ana ā€œInicijativaā€ Stolac uz potporu stolaĆØkog župnika don Rajka MarkoviƦa upriliĆØila je ā€œBiblijsku korizmenu veĆØerā€. U srediÅ”tu Stoca okupili su se mladi te ĆØitanjem tekstova iz Biblije i pjevanjem duhovnih glazbi unijeli neÅ”to posve novo u korizmeno vrijeme. 

 
ALELUJA Imenovanje sudaca u OpƦinski sud u ƈitluku na dnevnom redu ovotjedne sjednice VSTV-a BiH
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike


Na dnevnom redu sjednice Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeƦa (VSTV) BiH koja Ʀe biti održana 22. i 23. ožujka nalazi se i toĆØka imenovanje sudaca u OpƦinski sud u ƈitluku.

 
VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima NaÅ”e TV, Laudato TV i VinkovaĆØke televizije, a koju ureĆ°uje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario KnezoviƦ govori o sv. Josipu uz njegov spomendan, te Å”to nam poruĆØuje susret Isusa sa Samarijankom na zdencu. 
 
Netko u Federaciji BiH ima mjeseĆØnu plaƦu od 60 tisuƦa KM
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Prema posljednjim podacima Porezne uprave Federacije BiH, broj zaposlenih s plaƦom manjom od 500 KM iznosi 146.731. RijeĆØ je o podacima koji nisu potpuni s obzirom na to da Poreznoj upravi FBiH joÅ” uvijek nisu dostavljena sva mjeseĆØna izvjeÅ”Ć¦a o svim isplaƦenim plaƦama u entitetu. 
 
7. Sajam vjenĆØanja sljedeƦeg vikenda u Herceg Etno selu MeĆ°ugorje
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zadnji vikend ožujka rezervirajte za posjet Herceg Etno selu i Sajmu vjenĆØanja, mjestu gdje zapoĆØinje vaÅ”e vjenĆØanje!
 
Humanitarna akcija "Frizeri u Udruzi Susret" nastavlja se u srijedu 22. ožujka
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Frizeri, frizerke i kozmetiĆØarke iz naÅ”e opƦine humanitarnu akciju ā€žFrizeri u Udruzi Susretā€œ nastavljaju u srijedu 22. ožujka u radionici Udruge Susret.

 
Obavijest o smrti: IVAN IVANKOVIƆ - IVKIƆ (1934.-2017.)
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. ožujka 2017. godine u 03:00 sat iznenada je u svojoj 83-oj godini života,  blago u Gospodinu premino Ivan IvankoviƦ ā€“ IvkiƦ pok. Bože.

 
Ekipa ā€žVlatka Otkosā€œ pokazala najbolje znanje u pub kvizu
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Pub kviz u MeĆ°ugorju, prvi ovakav kviz opƦeg znanja održan na podruĆØju naÅ”e opƦine, privukao je veliko zanimanje natjecatelja. Natjecanje je održano u Kuglani MeĆ°ugorje. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 65 - 80 od 14526