Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Nekoliko osoba privedeno zbog razbojni┼ítava u Mostaru, ├łitluku i Me├░ugorju
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Tri osobe su li┼íene slobode nakon pretresa na ├Ęetiri lokacije u ├łitluku i HN┼Ż-u.

 
Ured za Hrvate izvan RH donio Odluku o dodjeli 500 studentskih stipendija
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Temeljem provedenog Natje├Ęaja za dodjelu stipendija, Sredi┼ínji dr┼żavni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodjeljuje 500 stipendija za akademsku godinu 2016./17. za upis ili za nastavak redovnog studija, od ├Ęega 100 stipendija za studij u Republici Hrvatskoj i 400 stipendija za studij u Bosni i Hercegovini.
 
Ve├Ęeras izlo┼żba akademskog grafi├Ęara fra Tihomira Bazine
Utorak, 21 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Otvorenje izlo┼żbe ÔÇśPo├ĘetakÔÇÖ akademskoga grafi├Ęara fra Tihomira Bazine, odr┼żat ├Že se ve├Ęeras  u 19:30 sati u Galeriji klub Matice hrvatske u ├łitluku.

 
Dalfina Bo┼ínjak: Jubilarni Mostarski sajam otvara premijer RH Andrej Plenkovi├Ž
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ve├Ž puna dva desetlje├Ža Mostar je doma├Žin jedne od najzna├Ęajnijih i najposje├Ženijih gospodarskih manifestacija, ne samo u BiH, ve├Ž i u ┼íiroj regiji ÔÇô Me├░unarodnog sajma gospodarstva. 
 
Otvaranje Mostarskog prolje├Ža 2017. ÔÇô XIX. dana Matice hrvatske
Utorak, 21 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko prolje├Že 2017. ÔÇô XIX. Dani Matice hrvatske, bit ├Že otvoreni u utorak, 21. o┼żujka, u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosa├Ęe. Izravni prijenos po├Ęinje ve├Ž od 18 sati na BHRT-u, a protokol sve├Ęanog otvaranja od 18.20, kada ├Že se kamere BHRT-a uklju├Ęiti na veliku pozornicu Kosa├Ęe.

 
Latinica i ├ćirilica: Trebinjac i Jaj├Ęanin ┼żive u istoj dr┼żavi, ali se ne razumiju
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na dru┼ítvenim mre┼żama ve├Ž danima se ┼íiri ÔÇ×printscreenÔÇť razmjene vjber poruka izme├░u jednog Trebinjca i prodava├Ęa laminata iz Jajca, koji zbog nerazumijevanja ├Žirili├Ęnog pisma nije prodao 15 metara kvadratnih svog proizvoda.
 
Jadranko Prli├Ž: U prvostupanjskoj presudi zanemareni su svi dokazi obrane
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na Me├░unarodnom kaznenom sudu za biv┼íu Jugoslaviju u Den Haagu po├Ęela je ┼żalbena rasprava u slu├Ęaju ┼íestorice bosanskohercegova├Ękih Hrvata osu├░enih za ratne zlo├Ęine nad muslimanima u BiH. 
 
VIDEO Prli├Žev odvjetnik Karnavas: Prvostupanjsku presudu bacite u sme├Že, ponovno ├Ęitajte dokaze!
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Michael Karnavas, odvjetnik Jadranka Prli├Ža istaknuo je tijekom rasprave pred ┼żalbenim vije├Žem Me├░unarodnog kaznenog suda za biv┼íu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu kako Sudsko vije├Že u prvostupanjskoj presudi Prli├Žu i ostalima nije uva┼żilo dokaze o tomu zbog ├Ęega je i kako formirana Herceg Bosna. Tako├░er, rekao je kako su Hrvati progla┼íeni krivima jer su najmalobrojniji konstitutivni narod u BiH.
 
┼Żivot u Stocu se normalizirao: Korizmena ve├Ęer u sredi┼ítu gradi├Ža na Bregavi
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Udruga gra├░ana ÔÇťInicijativaÔÇŁ Stolac uz potporu stola├Ękog ┼żupnika don Rajka Markovi├Ža uprili├Ęila je ÔÇťBiblijsku korizmenu ve├ĘerÔÇŁ. U sredi┼ítu Stoca okupili su se mladi te ├Ęitanjem tekstova iz Biblije i pjevanjem duhovnih glazbi unijeli ne┼íto posve novo u korizmeno vrijeme. 

 
ALELUJA Imenovanje sudaca u Op├Žinski sud u ├łitluku na dnevnom redu ovotjedne sjednice VSTV-a BiH
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike


Na dnevnom redu sjednice Visokog sudbenog i tu┼żiteljskog vije├Ža (VSTV) BiH koja ├Že biti odr┼żana 22. i 23. o┼żujka nalazi se i to├Ęka imenovanje sudaca u Op├Žinski sud u ├łitluku.

 
VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Na┼íe TV, Laudato TV i Vinkova├Ęke televizije, a koju ure├░uje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario Knezovi├Ž govori o sv. Josipu uz njegov spomendan, te ┼íto nam poru├Ęuje susret Isusa sa Samarijankom na zdencu. 
 
Netko u Federaciji BiH ima mjese├Ęnu pla├Žu od 60 tisu├Ža KM
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Prema posljednjim podacima Porezne uprave Federacije BiH, broj zaposlenih s pla├Žom manjom od 500 KM iznosi 146.731. Rije├Ę je o podacima koji nisu potpuni s obzirom na to da Poreznoj upravi FBiH jo┼í uvijek nisu dostavljena sva mjese├Ęna izvje┼í├Ža o svim ispla├Ženim pla├Žama u entitetu. 
 
7. Sajam vjen├Ęanja sljede├Žeg vikenda u Herceg Etno selu Me├░ugorje
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Zadnji vikend o┼żujka rezervirajte za posjet Herceg Etno selu i Sajmu vjen├Ęanja, mjestu gdje zapo├Ęinje va┼íe vjen├Ęanje!
 
Humanitarna akcija "Frizeri u Udruzi Susret" nastavlja se u srijedu 22. o┼żujka
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Frizeri, frizerke i kozmeti├Ęarke iz na┼íe op├Žine humanitarnu akciju ÔÇ×Frizeri u Udruzi SusretÔÇť nastavljaju u srijedu 22. o┼żujka u radionici Udruge Susret.

 
Obavijest o smrti: IVAN IVANKOVI├ć - IVKI├ć (1934.-2017.)
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. o┼żujka 2017. godine u 03:00 sat iznenada je u svojoj 83-oj godini ┼żivota,  blago u Gospodinu premino Ivan Ivankovi├Ž ÔÇô Ivki├Ž pok. Bo┼że.

 
Ekipa ÔÇ×Vlatka OtkosÔÇť pokazala najbolje znanje u pub kvizu
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Pub kviz u Me├░ugorju, prvi ovakav kviz op├Žeg znanja odr┼żan na podru├Ęju na┼íe op├Žine, privukao je veliko zanimanje natjecatelja. Natjecanje je odr┼żano u Kuglani Me├░ugorje. 
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 65 - 80 od 14526