Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
HP Mostar izdavanjem po┼ítanske marke obilje┼żila ÔÇ×Svjetski dan vodaÔÇť
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U povodu Svjetskoga dana voda Hrvatska po┼íta (HP) Mostar izdala je prigodnu po┼ítansku marku u arku od 10 maraka, ┼żig i omotnicu prvoga dana (FDC). Autor izdanja je Marin Topi├Ž, marka nominalne vrijednosti 2,70 KM tiskana je u tiskari Zrinski u ├łakovcu, prvi dan izdanja 22. o┼żujka 2017.

 
U galeriji OMH ├łitluk otvorena izlo┼żba radova fra Tihomira Bazine
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Tradicionalna kulturna manifestacija ÔÇ×Uskrs s Maticom u BrotnjuÔÇť zapo├Ęela je sino├Ž otvorenjem izlo┼żbe radova fra Tihomira Bazine, ├Ęiji ciklus od ├Ęetrnaest radova nosi simboli├Ęan naziv ÔÇ×Po├ĘetakÔÇť. 
 
HT Eronet uz Dane Matice hrvatske
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Sve├Ęano┼í├Žu u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosa├Ęe otvoreno je Mostarsko prolje├Že koje se ove godine odvija pod visokim pokroviteljstvom Sredi┼ínjeg dr┼żavnog ureda za Hrvate izvan RH, a generalni je sponzor manifestacije HT ERONET.
 
Privedena trojka pucala, palila, otimala, pa dolijala u ruke policiji!
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Trenuta├Ęno u Tu┼żiteljstvu u Mostaru traje saslu┼íanje trojice osumnji├Ęenih za oru┼żane plja├Ęke, koje su kao Hrvat, Bo┼ínjak i Srbin, prema prijavi, ├Ęinili od Jablanice preko Mostara do Me├░ugorja. Kako je Pogled.ba doznao, rije├Ę je o Mariju Brki├Žu (27), Emiru Memi├Žu (26) i Neboj┼íi Babaji├Žu (28) iz Mostara, koji su, naime, od ranije poznati policiji. pi┼íe Pogled.ba.
 
FOTO: Otvorena izlo┼żba (Re)konstrukcija i destrukcija
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. o┼żujka u Galeriji kraljice Katarine Kosa├Ęa u Mostaru slu┼żbeno je otvorena  izlo┼żba (Re)konstrukcija i destrukcija, u organizaciji ├Ęlanova Dru┼ítva povjesni├Ęara umjetnosti Hercegovine (DPUmH).

 
Svetkovina Navještenja Gospodinova - Blagovijest u Meðugorju
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U subotu 25. o┼żujka je svetkovina Navje┼ítenja GospodinovaÔÇôBlagovijest. Svete mise u ┼żupnoj crkvi sv. Jakova u Me├░ugorju su u 8,13 i 18 sati.
 
HDZ BiH: Muslimani o├Ęekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u Zastupni├Ękom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
Gledajte kakvo vo├Že kupujete, neko je tretirano otrovima kojima ne bi ste ├Ęistili niti wc ┼íkoljku!
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

┼áto se sve nalazi u hrani koju svakodnevno skupo pla├Žamo, otkriti nije jednostavno, ako ne poznajemo ┼íifrirani svijet aditiva, koji su, sukladno pozivitnim zakonima ve├Žine europskih zemalja, ipak ozna├Ęeni na proizvodima. 
 
Zastupnica ┼Żeljana Zovko ugostila hrvatske posjetitelje povodom obilje┼żavanja 60. obljetnice Rimskih
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Zastupnica u Europskom parlamentu, ┼Żeljana Zovko, ugostila je danas hrvatske posjetitelje iz dru┼ítvenog ┼żivota koji su sudjelovali na sve├Ęanosti u povodu obilje┼żavanja 60. obljetnice potpisivanja Ugovora u Rimu.
 
FOTO Povijesni dan za Hrvatsku: Otvorena Zra├Ęna luka ÔÇ×Franjo Tu├░manÔÇť
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Novi putni├Ęki terminal zagreba├Ęke Zra├Ęne luke "Franjo Tu├░man" sve├Ęano je otvoren u utorak nave├Ęer u nazo├Ęnosti 500 uzvanika, me├░u kojima su bili predsjednik Vlade Andrej Plenkovi├Ž i dr┼żavni tajnik za vanjske poslove Francuske Republike Harlem Desir te mnogi partneri te zra├Ęne luke koja se za redoviti promet otvara 28. o┼żujka.
 
FOTO: Odr┼żana druga ovogodi┼ínja akcija dobrovoljnog darivanja krvi
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Danas je u ├łitluku odr┼żana druga ovogodi┼ínja akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizirana na podru├Ęju op├Žine ├łitluk. Akciji dobrovoljnog darivanja krvi pristupilo je 30 osoba, a nakon obveznog lije├Ęni├Ękog pregleda 23 osobe su darovale krv. Me├░u 23 darivatelja krvi bio je i na├Ęelnik op├Žine ├łitluk Marin Radi┼íi├Ž. 
 
Kardinal Pulji├Ž biskupu Peri├Žu: Pozovi papu Franju da do├░e u Mostar!
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Radni dio 69. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, zapo├Ęeo je u utorak, 21. o┼żujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Pulji├Ža, predsjednika BK BiH.
 
Bo┼ínjaci krenuli u obra├Ęun s Europom: Preglasali Hrvate i izglasali protueuropsku rezoluciju
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Protueuropskoj rezoluciji o osudi inicijative za federalizacijom dr┼żave i entiteta ├Ęiji su ciljevi navodna etnonacionalna podjela i sna┼żenje seperatisti├Ękih tendencija usvojena je jednoglasno sa 70 prisutnih zastupnika u Zastupni├Ękom domu Federalnog parlamenta. Me├░utim, ova rezolucija je usvojena bez glasova iz Klubova HNS-a, HDZ-BiH i HDZ-a 1990. Dakle, usvojena je isklju├Ęivo glasovima zastupnika koje su u Parlament izabrali Bo┼ínjaci. 
 
14. dan narcisa uz punu podršku HT ERONET-a
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Danas je na platou ispred Mepas Malla odr┼żan 14. dan narcisa. Ovom manifestacijom se upozorava  na va┼żnost ranog otkrivanja raka dojke i podi┼że svijest kod zdrave populacije svih uzrasta o zna├Ęaju brige za zdravlje.
 
U nedjelju 26. o┼żujka prelazimo na ljetno ra├Ęunanje vremena
Utorak, 21 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Ljetno ra├Ęunanje vremena u 2017. godini po├Ęinje 26. o┼żujka 2 sata, tako ┼íto se pomicanjem za jedan sat unaprijed vrijeme u 2 ra├Ęuna kao 3. 

 
Obrana Brune Stoji├Ža: Tvrdnja o udru┼żenom zlo├Ęina├Ękom pothvatu neodr┼żiva
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Obrana Brune Stoji├Ža pozvala je ┼żalbeno vije├Že Ha┼íkog suda da utvrdi kako je presudom u predmetu "Prli├Ž i drugi" pogre┼íno utvr├░eno postojanje udru┼żenog zlo├Ęina├Ękog pothvata podsje├Žaju├Ži pri tom petero├Ęlano ┼żalbeno vije├Že da se radi o doktrini koju su po├Ęeli odbacivati me├░unarodni sudovi.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 49 - 64 od 14526