Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
MUP HNŽ: PronaĆ°eno rjeÅ”enje za prijem novih 75 policijskih kadeta i 5 mlaĆ°ih inspektora
Petak, 24 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo unutarnjih poslova HercegovaĆØko-neretvanske županije (HNŽ) uskoro bi trebalo dobiti osamdeset novih policajaca i mlaĆ°ih inspektora.

 
AlaburiƦ: Optužuju Hrvatsku na temelju mapa istovjetnih onima meĆ°unarodne zajednice
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na HaÅ”kom sudu nastavljen je žalbeni postupak u sluĆØaju Å”estorice bosansko-hercegovaĆØkih Hrvata nepravomoƦno osuĆ°enih za pokuÅ”aj stvaranja etniĆØki ĆØiste Herceg-Bosne. 
 
Veliki poslovni pothvat: Obitelj Marina ƈiliƦa ulaže milijun ā‚¬ u uzgoj lubina i kamenica u Stonu
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Prostore propalog centra za marikulturu Maribic u Stonu kupila je tvrtka Nonos Dyo u vlasniÅ”tvu obitelji poznatog tenisaĆØa Marina ƈiliƦa. Tvrtka je osnovana 2010. godine.
 
Vlada HNŽ: Za obnovu Ŕkola 1.677.000,00 KM, poticaji za poljoprivredu 750.000,00 KM
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na danaÅ”njoj, 44. sjednici Vlada HercegovaĆØko-neretvanske županije razmatrala je i usvojila Prijedlog Strategije razvitka HercegovaĆØko-neretvanske županije za razdoblje 2017.-2020. godina.
 
Ministar LasiƦ posjetio ZraĆØnu luku Mostar
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Federalni ministar prometa i komunikacija posjetio je danas ZraĆØnu luku Mostar. Vlada Federacije BiH je u cilju unapreĆ°enja  zrakoplovne infrastrukture na ZraĆØnoj luci Mostar putem kapitalnih transfera osigurala 1.570.000,00 KM u 2016. godini.

 
Legendarni Baka SliÅ”koviƦ novi trener Zrinjskog!
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Aktualni prvak države i vodeƦa momĆØad prvenstva, HÅ K Zrinjski uskoro Ʀe dobiti novog Å”efa struke. Kako ekskluzivno doznajemo iz izvora bliskih klubu, nasljednik Ivice BarbariƦa Ʀe biti legendarni Blaž Baka SliÅ”koviƦ.
 
HT ERONET PODRŽAO: GraÅ”o napravio koncert za pamƦenje
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Petar GraÅ”o, na svome je prvom velikom solistiĆØkom koncertu u Mostaru, oduÅ”evio publiku u prepunoj dvorani Hrvatskoga doma Hercega Stjepana KosaĆØe. Generalni sponzor je HT ERONET.

 
Imenovani novi suci u OpƦinski sud u ƈitluku: Ovo su njihova imena!
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeƦe Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon Å”to je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poniÅ”tenja imenovanja ĆØetiri sutkinje od 10. studenog proÅ”le godine, danas su imenovani novi suci u OpƦinskom sudu ƈitluk.

 
BagariƦ: Možda planiraju opet izvesti tenkove kao Å”to su to uĆØinili u sluĆØaju HercegovaĆØke banke
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo BagariƦ izjavio je kako je cilj onoga Å”to rade boÅ”njaĆØki politiĆØari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih dužnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Humanitarna akcija ā€žFrizura u Udruzi Susretā€œ nastavljena i u 2017. godini
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmetiĆØarke s podruĆØja opƦine ƈitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom ā€žFrizura u Udruzi Susretā€œ. Jednom mjeseĆØno zainteresirani žitelji Brotnja u Udruzi Susret moƦi Ʀe dobiti struĆØne usluge friziranja i kozmetiĆØarske usluge, za Å”to Ʀe, nakon zavrÅ”enog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama ā€žSusretā€œ iz ƈitluk donirati dobrovoljni novĆØani prilog.
 
Hrvatska: Turisti Ʀe od ljeta plaƦati u eurima?
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradonaĆØelnika Dubrovnika, gostujuƦi u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se veƦ od ove turistiĆØke sezone uvede moguƦnost plaƦanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, kaže KristiƦ, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
Obiteljski dani u ƈerinu od 24. do 26. ožujka
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Iz Å ibenika u Župu ƈerin dolazi dr. Jozefina Å karica, Å¾ena koja je veƦ u mirovini i ima dugogodiÅ”nje iskustvo rada s braĆØnim parovima i na poseban naĆØin bavi se obiteljskom problematikom. U ovoj župi Ʀe boraviti jedan vikend i održati nekoliko predavanja,

 
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu HÅ K Zrinjski u Mostaru u travnju Ʀe biti upriliĆØen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma ā€œDompesā€ iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica izmeĆ°u momĆØadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

 
Ivana PetroviƦ: Analiza juĆØeraÅ”njeg žalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na HaÅ”kom sudu nastavljen je žalbeni postupak Å”estorice Hrvata iz BiH. Žalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, bivÅ”eg naĆØelnika glavnog stožera HVO-a.

 
VIDEO Kako ā€žzloĆØinaĆØka Herceg Bosnaā€œ preko MeĆ°ugorja helikopterima spaÅ”ava ranjenike Armije BiH
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u MeĆ°ugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
Biskupi: PodrÅ”ka hrvatskim politiĆØkim predstavnicima u borbi za jednakopravnost s druga dva naroda!
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održala je, 21. i 22. ožujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru svoje 69. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka PuljiƦa, predsjednika BK BiH. 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 33 - 48 od 14526