Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
MUP HN┼Ż: Prona├░eno rje┼íenje za prijem novih 75 policijskih kadeta i 5 mla├░ih inspektora
Petak, 24 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije (HN┼Ż) uskoro bi trebalo dobiti osamdeset novih policajaca i mla├░ih inspektora.

 
Alaburi├Ž: Optu┼żuju Hrvatsku na temelju mapa istovjetnih onima me├░unarodne zajednice
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na Ha┼íkom sudu nastavljen je ┼żalbeni postupak u slu├Ęaju ┼íestorice bosansko-hercegova├Ękih Hrvata nepravomo├Žno osu├░enih za poku┼íaj stvaranja etni├Ęki ├Ęiste Herceg-Bosne. 
 
Veliki poslovni pothvat: Obitelj Marina ├łili├Ža ula┼że milijun ÔéČ u uzgoj lubina i kamenica u Stonu
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Prostore propalog centra za marikulturu Maribic u Stonu kupila je tvrtka Nonos Dyo u vlasni┼ítvu obitelji poznatog tenisa├Ęa Marina ├łili├Ža. Tvrtka je osnovana 2010. godine.
 
Vlada HN┼Ż: Za obnovu ┼íkola 1.677.000,00 KM, poticaji za poljoprivredu 750.000,00 KM
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na dana┼ínjoj, 44. sjednici Vlada Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije razmatrala je i usvojila Prijedlog Strategije razvitka Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije za razdoblje 2017.-2020. godina.
 
Ministar Lasi├Ž posjetio Zra├Ęnu luku Mostar
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Federalni ministar prometa i komunikacija posjetio je danas Zra├Ęnu luku Mostar. Vlada Federacije BiH je u cilju unapre├░enja  zrakoplovne infrastrukture na Zra├Ęnoj luci Mostar putem kapitalnih transfera osigurala 1.570.000,00 KM u 2016. godini.

 
Legendarni Baka Sli┼íkovi├Ž novi trener Zrinjskog!
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Aktualni prvak dr┼żave i vode├Ža mom├Ęad prvenstva, H┼áK Zrinjski uskoro ├Že dobiti novog ┼íefa struke. Kako ekskluzivno doznajemo iz izvora bliskih klubu, nasljednik Ivice Barbari├Ža ├Že biti legendarni Bla┼ż Baka Sli┼íkovi├Ž.
 
HT ERONET PODR┼ŻAO: Gra┼ío napravio koncert za pam├Ženje
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Petar Gra┼ío, na svome je prvom velikom solisti├Ękom koncertu u Mostaru, odu┼íevio publiku u prepunoj dvorani Hrvatskoga doma Hercega Stjepana Kosa├Ęe. Generalni sponzor je HT ERONET.

 
Imenovani novi suci u Op├Žinski sud u ├łitluku: Ovo su njihova imena!
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tu┼żiteljsko vije├Že Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon ┼íto je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poni┼ítenja imenovanja ├Ęetiri sutkinje od 10. studenog pro┼íle godine, danas su imenovani novi suci u Op├Žinskom sudu ├łitluk.

 
Bagari├Ž: Mo┼żda planiraju opet izvesti tenkove kao ┼íto su to u├Ęinili u slu├Ęaju Hercegova├Ęke banke
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo Bagari├Ž izjavio je kako je cilj onoga ┼íto rade bo┼ínja├Ęki politi├Ęari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih du┼żnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Humanitarna akcija ÔÇ×Frizura u Udruzi SusretÔÇť nastavljena i u 2017. godini
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmeti├Ęarke s podru├Ęja op├Žine ├łitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom ÔÇ×Frizura u Udruzi SusretÔÇť. Jednom mjese├Ęno zainteresirani ┼żitelji Brotnja u Udruzi Susret mo├Ži ├Že dobiti stru├Ęne usluge friziranja i kozmeti├Ęarske usluge, za ┼íto ├Že, nakon zavr┼íenog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama ÔÇ×SusretÔÇť iz ├łitluk donirati dobrovoljni nov├Ęani prilog.
 
Hrvatska: Turisti ├Že od ljeta pla├Žati u eurima?
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradona├Ęelnika Dubrovnika, gostuju├Ži u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se ve├Ž od ove turisti├Ęke sezone uvede mogu├Žnost pla├Žanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, ka┼że Kristi├Ž, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
Obiteljski dani u ├łerinu od 24. do 26. o┼żujka
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Iz ┼áibenika u ┼Żupu ├łerin dolazi dr. Jozefina ┼ákarica, ┼żena koja je ve├Ž u mirovini i ima dugogodi┼ínje iskustvo rada s bra├Ęnim parovima i na poseban na├Ęin bavi se obiteljskom problematikom. U ovoj ┼żupi ├Že boraviti jedan vikend i odr┼żati nekoliko predavanja,

 
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu H┼áK Zrinjski u Mostaru u travnju ├Že biti uprili├Ęen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma ÔÇťDompesÔÇŁ iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica izme├░u mom├Ęadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

 
Ivana Petrovi├Ž: Analiza ju├Ęera┼ínjeg ┼żalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Na Ha┼íkom sudu nastavljen je ┼żalbeni postupak ┼íestorice Hrvata iz BiH. ┼Żalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, biv┼íeg na├Ęelnika glavnog sto┼żera HVO-a.

 
VIDEO Kako ÔÇ×zlo├Ęina├Ęka Herceg BosnaÔÇť preko Me├░ugorja helikopterima spa┼íava ranjenike Armije BiH
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u Me├░ugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
Biskupi: Podr┼íka hrvatskim politi├Ękim predstavnicima u borbi za jednakopravnost s druga dva naroda!
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine odr┼żala je, 21. i 22. o┼żujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru svoje 69. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Pulji├Ža, predsjednika BK BiH. 

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 33 - 48 od 14526