Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
MUP HNŽ: Pronađeno rješenje za prijem novih 75 policijskih kadeta i 5 mlađih inspektora
Petak, 24 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) uskoro bi trebalo dobiti osamdeset novih policajaca i mlađih inspektora.

 
Alaburić: Optužuju Hrvatsku na temelju mapa istovjetnih onima međunarodne zajednice
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na Haškom sudu nastavljen je žalbeni postupak u slučaju šestorice bosansko-hercegovačkih Hrvata nepravomoćno osuđenih za pokušaj stvaranja etnički čiste Herceg-Bosne. 
 
Veliki poslovni pothvat: Obitelj Marina Čilića ulaže milijun € u uzgoj lubina i kamenica u Stonu
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Prostore propalog centra za marikulturu Maribic u Stonu kupila je tvrtka Nonos Dyo u vlasništvu obitelji poznatog tenisača Marina Čilića. Tvrtka je osnovana 2010. godine.
 
Vlada HNŽ: Za obnovu škola 1.677.000,00 KM, poticaji za poljoprivredu 750.000,00 KM
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na današnjoj, 44. sjednici Vlada Hercegovačko-neretvanske županije razmatrala je i usvojila Prijedlog Strategije razvitka Hercegovačko-neretvanske županije za razdoblje 2017.-2020. godina.
 
Ministar Lasić posjetio Zračnu luku Mostar
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Federalni ministar prometa i komunikacija posjetio je danas Zračnu luku Mostar. Vlada Federacije BiH je u cilju unapređenja  zrakoplovne infrastrukture na Zračnoj luci Mostar putem kapitalnih transfera osigurala 1.570.000,00 KM u 2016. godini.

 
Legendarni Baka Slišković novi trener Zrinjskog!
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Aktualni prvak države i vodeća momčad prvenstva, HŠK Zrinjski uskoro će dobiti novog šefa struke. Kako ekskluzivno doznajemo iz izvora bliskih klubu, nasljednik Ivice Barbarića će biti legendarni Blaž Baka Slišković.
 
HT ERONET PODRŽAO: Grašo napravio koncert za pamćenje
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Petar Grašo, na svome je prvom velikom solističkom koncertu u Mostaru, oduševio publiku u prepunoj dvorani Hrvatskoga doma Hercega Stjepana Kosače. Generalni sponzor je HT ERONET.

 
Imenovani novi suci u Općinski sud u Čitluku: Ovo su njihova imena!
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon što je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poništenja imenovanja četiri sutkinje od 10. studenog prošle godine, danas su imenovani novi suci u Općinskom sudu Čitluk.

 
Bagarić: Možda planiraju opet izvesti tenkove kao što su to učinili u slučaju Hercegovačke banke
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo Bagarić izjavio je kako je cilj onoga što rade bošnjački političari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih dužnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Humanitarna akcija „Frizura u Udruzi Susret“ nastavljena i u 2017. godini
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmetičarke s područja općine Čitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom „Frizura u Udruzi Susret“. Jednom mjesečno zainteresirani žitelji Brotnja u Udruzi Susret moći će dobiti stručne usluge friziranja i kozmetičarske usluge, za što će, nakon završenog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama „Susret“ iz Čitluk donirati dobrovoljni novčani prilog.
 
Hrvatska: Turisti će od ljeta plaćati u eurima?
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika, gostujući u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se već od ove turističke sezone uvede mogućnost plaćanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, kaže Kristić, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
Obiteljski dani u Čerinu od 24. do 26. ožujka
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Iz Šibenika u Župu Čerin dolazi dr. Jozefina Škarica, žena koja je već u mirovini i ima dugogodišnje iskustvo rada s bračnim parovima i na poseban način bavi se obiteljskom problematikom. U ovoj župi će boraviti jedan vikend i održati nekoliko predavanja,

 
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u travnju će biti upriličen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma “Dompes” iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica između momčadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

 
Ivana Petrović: Analiza jučerašnjeg žalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na Haškom sudu nastavljen je žalbeni postupak šestorice Hrvata iz BiH. Žalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, bivšeg načelnika glavnog stožera HVO-a.

 
VIDEO Kako „zločinačka Herceg Bosna“ preko Međugorja helikopterima spašava ranjenike Armije BiH
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u Međugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
Biskupi: Podrška hrvatskim političkim predstavnicima u borbi za jednakopravnost s druga dva naroda!
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održala je, 21. i 22. ožujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru svoje 69. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH. 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 33 - 48 od 14526