Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
MUP: Uhi├Žene tri ┼żenske osobe zbog plja├Ęke u Me├░ugorju
Ponedjeljak, 27 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Proteklog vikenda iz oblasti spre├Ęavanja i otkrivanja kriminaliteta na podru├Ęju Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije-kantona registrirano je 18 prijava (na podru├Ęju Konjica 6, na podru├Ęju Mostara 6, na podru├Ęju ├łitluka 2, na podru├Ęju Prozor-Rame 2, na podru├Ęju Jablanice 1 i na podru├Ęju ├łapljine 1).
 
Ivan Martinac s reprezentacijom Hrvatske osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Balkana
Ponedjeljak, 27 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Protekloga vikenda u ├ła├Ęku je odr┼żano 19. Po redu karate prvenstvo Balkana na kojemu su uspje┼ían rezultat zabilje┼żili i ├Ęlanovi Karate kluba Hercegovina ÔÇô Zagreb, gdje je nastupilo njih petero (Tina Mari├Ž,Lucija ├łatlak, Ivan Kvesi├Ž, Ivan Martinac, An├░elo Kvesi├Ž) kako u pojedina├Ęnom tako i ekipnom dijelu.

 
Mostarsko prolje├Že 2017: Ve├Ęeras u Kosa├Ęi knji┼żevno dru┼żenje s Julijanom Matanovi├Ž
Ponedjeljak, 27 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U sklopu kulturne manifestacije Mostarsko prolje├Že 2017. - XIX. Dani Matice hrvatske Mostar, ve├Ęeras ├Že s po├Ęetkom u 19 sati u Galeriji kraljice Katarine - Hrvatski dom hercega Stjepana Kosa├Ęe biti uprili├Ęeno knji┼żevno dru┼żenje s jednom od najprodavanijih hrvatskih knji┼żevnicom Julijanom Matanovi├Ž.

 
FOTO: U Me├░ugorju odr┼żan 7. Sajam vjen├Ęanja
Ponedjeljak, 27 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Prvi dan 7. Sajma vjen├Ęanja u Herceg Etno selu kraj Me├░ugorja odr┼żana je Gala humanitarna modna revija, koja uvijek privla├Ęi najvi┼íe pozornosti posjetitelja.

 
FOTO: MNK Brotnjo Premier SK ÔÇô MNK Salines 10:6
Nedjelja, 26 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U ovosezonskom opro┼ítaju od doma├Že publike, igra├Ęi MNK Brotnjo Premier SK postigli su deset pogodaka i svladali MNK Salines 10:6. 
 
VIDEO Dirljiva snimka Ivana Klasi├Ža koji po tre├Ži put ├Ęeka transplataciju bubrega
Subota, 25 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Biv┼íi hrvatski reprezentativac Hrvatske Ivan Klasni├Ž danas se bori s bole┼í├Žu bubrega zbog ├Ęega mora triput tjedno i├Ži na dijalizu, a u njema├Ękim medijima se pojavio video koji prikazuje njegov boravak u bolnici.
 
VIDEO Ekipa Provjerenog posjetila Me├░ugorje prije dolaska Papinog izaslanika
Subota, 25 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Jedan osobit gost, ne Talijan, ve├Ž Poljak i to var┼íavski nadbiskup Henryk Hoser, sti┼że za nekoliko dana. Papin je to izaslanik koji kako ka┼żu, dolazi provjeriti kako funkcionira sveti┼íte. Taj status dodu┼íe, Me├░ugorje jo┼í nije dobilo.
 
Danas je svetkovina Blagovijesti - Navještenja Gospodinova
Subota, 25 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Blagovijest ili Navje┼ítenje Gospodinovo katoli├Ęka je svetkovina u spomen na doga├░aj, kada je arkan├░eo Gabrijel navijestio Bla┼żenoj Djevici Mariji, da ├Že za├Ęeti Isusa po Duhu Svetom. Blagovijest se slavi 25. o┼żujka, 9 mjeseci prije Bo┼żi├Ža.
 
Baka sa Zrinjskim na mini pripremama u Me├░ugorju
Subota, 25 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Nogometa┼íi Zrinjskog pod vodstvom Bla┼ża Bake Sli┼íkovi├Ža i njegovih suradnika odradili su ju├Ęer u Sportskom centru u Me├░ugorju vrlo jak i intenzivan trening snage i brzine.

 
7. Sajam vjen├Ęanja otvorio vrata za sve posjetitelje
Subota, 25 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Po├Ęeo je 7. Sajam vjen├Ęanja, otvoriv┼íi svoja vrata za sve posjetitelje, jutros u 10 sati. Kao i svake godine do sada Sajam ima i humanitarnu notu, stoga svi posjeitelji svoju ulaznicu mogu kupiti na info pultu Sajma, po cijeni od 2 KM, ├Ęiji prihod od prodaje organizatori doniraju u Humanitarne svrhe, ove godine za Udrugu Susret iz ├łitluka.

 
FOTO: Odr┼żan dan otvorenih vrata studija Fizi├Ęke kulture
Subota, 25 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Studij fizi├Ęke kulture - FPMOZ ugostio je vrhunske sporta┼íe i sportske djelatnike prilikom ├Ęega je predstavljen plan i program studija kao i nagla┼íena va┼żnost tjelesne aktivnosti u dana┼ínje vrijeme.

 
Po├Ęela proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Javno poduze├Že Bro├Žanac vi┼íe od deset organizira i provodi akcije prikupljanja sme├Ža i ostalog otpada odba├Ęenog uz sve lokalne i regionalne prometnice na podru├Ęju op├Žine ├łitluk. 
 
VIDEO Novi regulacijski plan mora zadovoljiti i privatni i javni interes
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U tijeku je izrada izmijenjenog regulacijskog plana za sredi┼ínji dio ├łitluka. Regulacijski plan ÔÇťBare 1ÔÇŁ, koji je usvojen 2010. godine, doveo je do sukoba javnog i privatnog interesa. Izmjenama i dopunama plana trebale bi se zadovoljiti obje strane.
 
Obrana Valentina ├ćori├Ža: Nije bilo okupacije u Herceg-Bosni
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Obrana biv┼íeg zapovjednika vojne policije Valentina ├ćori├Ža pred Ha┼íkim sudom poru├Ęila je u ┼żalbenoj raspravi da je presudom u predmetu ÔÇťPrli├Ž i drugiÔÇŁ pogre┼íno utvr├░eno postojanje okupacije na prostoru Herceg-Bosne.
 
Ukrao panel ispred Odiseje, pa "naletio" na policiju
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ju├Ęer oko 10,50 sati, patrola policije PS ├łitluk je zaustavila teretno vozilo Mercedes 307 kojim je upravljao M.H.(1981), a koji je prevozio panel du┼żine 9 metara  i ugro┼żavao ostale sudionike u prometu. 
 
Nadbiskup Hoser: Marijanska je pobo┼żnost procvala u Me├░ugorju
Petak, 24 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Posebni ├Že izaslanik Svete Stolice, nadbiskup Henryk Hoser, krajem ovog mjeseca po prvi put posjetiti Me├░ugorje.

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 17 - 32 od 14526