Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
MUP: UhiƦene tri ženske osobe zbog pljaĆØke u MeĆ°ugorju
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Proteklog vikenda iz oblasti spreĆØavanja i otkrivanja kriminaliteta na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije-kantona registrirano je 18 prijava (na podruĆØju Konjica 6, na podruĆØju Mostara 6, na podruĆØju ƈitluka 2, na podruĆØju Prozor-Rame 2, na podruĆØju Jablanice 1 i na podruĆØju ƈapljine 1).
 
Ivan Martinac s reprezentacijom Hrvatske osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Balkana
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Protekloga vikenda u ƈaĆØku je održano 19. Po redu karate prvenstvo Balkana na kojemu su uspjeÅ”an rezultat zabilježili i ĆØlanovi Karate kluba Hercegovina ā€“ Zagreb, gdje je nastupilo njih petero (Tina MariƦ,Lucija ƈatlak, Ivan KvesiƦ, Ivan Martinac, AnĆ°elo KvesiƦ) kako u pojedinaĆØnom tako i ekipnom dijelu.

 
Mostarsko proljeƦe 2017: VeĆØeras u KosaĆØi književno druženje s Julijanom MatanoviƦ
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U sklopu kulturne manifestacije Mostarsko proljeƦe 2017. - XIX. Dani Matice hrvatske Mostar, veĆØeras Ʀe s poĆØetkom u 19 sati u Galeriji kraljice Katarine - Hrvatski dom hercega Stjepana KosaĆØe biti upriliĆØeno književno druženje s jednom od najprodavanijih hrvatskih književnicom Julijanom MatanoviƦ.

 
FOTO: U MeĆ°ugorju održan 7. Sajam vjenĆØanja
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Prvi dan 7. Sajma vjenĆØanja u Herceg Etno selu kraj MeĆ°ugorja održana je Gala humanitarna modna revija, koja uvijek privlaĆØi najviÅ”e pozornosti posjetitelja.

 
FOTO: MNK Brotnjo Premier SK ā€“ MNK Salines 10:6
Nedjelja, 26 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U ovosezonskom oproÅ”taju od domaƦe publike, igraĆØi MNK Brotnjo Premier SK postigli su deset pogodaka i svladali MNK Salines 10:6. 
 
VIDEO Dirljiva snimka Ivana KlasiƦa koji po treƦi put ĆØeka transplataciju bubrega
Subota, 25 Ožujak 2017
Uzorak Slike

BivÅ”i hrvatski reprezentativac Hrvatske Ivan KlasniƦ danas se bori s boleÅ”Ć¦u bubrega zbog ĆØega mora triput tjedno iƦi na dijalizu, a u njemaĆØkim medijima se pojavio video koji prikazuje njegov boravak u bolnici.
 
VIDEO Ekipa Provjerenog posjetila MeĆ°ugorje prije dolaska Papinog izaslanika
Subota, 25 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Jedan osobit gost, ne Talijan, veƦ Poljak i to varÅ”avski nadbiskup Henryk Hoser, stiže za nekoliko dana. Papin je to izaslanik koji kako kažu, dolazi provjeriti kako funkcionira svetiÅ”te. Taj status doduÅ”e, MeĆ°ugorje joÅ” nije dobilo.
 
Danas je svetkovina Blagovijesti - NavjeŔtenja Gospodinova
Subota, 25 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Blagovijest ili NavjeÅ”tenje Gospodinovo katoliĆØka je svetkovina u spomen na dogaĆ°aj, kada je arkanĆ°eo Gabrijel navijestio Blaženoj Djevici Mariji, da Ʀe zaĆØeti Isusa po Duhu Svetom. Blagovijest se slavi 25. ožujka, 9 mjeseci prije BožiƦa.
 
Baka sa Zrinjskim na mini pripremama u MeĆ°ugorju
Subota, 25 Ožujak 2017

Uzorak Slike

NogometaÅ”i Zrinjskog pod vodstvom Blaža Bake SliÅ”koviƦa i njegovih suradnika odradili su juĆØer u Sportskom centru u MeĆ°ugorju vrlo jak i intenzivan trening snage i brzine.

 
7. Sajam vjenĆØanja otvorio vrata za sve posjetitelje
Subota, 25 Ožujak 2017

Uzorak Slike

PoĆØeo je 7. Sajam vjenĆØanja, otvorivÅ”i svoja vrata za sve posjetitelje, jutros u 10 sati. Kao i svake godine do sada Sajam ima i humanitarnu notu, stoga svi posjeitelji svoju ulaznicu mogu kupiti na info pultu Sajma, po cijeni od 2 KM, ĆØiji prihod od prodaje organizatori doniraju u Humanitarne svrhe, ove godine za Udrugu Susret iz ƈitluka.

 
FOTO: Održan dan otvorenih vrata studija FiziĆØke kulture
Subota, 25 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Studij fiziĆØke kulture - FPMOZ ugostio je vrhunske sportaÅ”e i sportske djelatnike prilikom ĆØega je predstavljen plan i program studija kao i naglaÅ”ena važnost tjelesne aktivnosti u danaÅ”nje vrijeme.

 
PoĆØela proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Javno poduzeƦe BroƦanac viÅ”e od deset organizira i provodi akcije prikupljanja smeƦa i ostalog otpada odbaĆØenog uz sve lokalne i regionalne prometnice na podruĆØju opƦine ƈitluk. 
 
VIDEO Novi regulacijski plan mora zadovoljiti i privatni i javni interes
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U tijeku je izrada izmijenjenog regulacijskog plana za srediÅ”nji dio ƈitluka. Regulacijski plan ā€œBare 1ā€, koji je usvojen 2010. godine, doveo je do sukoba javnog i privatnog interesa. Izmjenama i dopunama plana trebale bi se zadovoljiti obje strane.
 
Obrana Valentina ƆoriƦa: Nije bilo okupacije u Herceg-Bosni
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Obrana bivÅ”eg zapovjednika vojne policije Valentina ƆoriƦa pred HaÅ”kim sudom poruĆØila je u žalbenoj raspravi da je presudom u predmetu ā€œPrliƦ i drugiā€ pogreÅ”no utvrĆ°eno postojanje okupacije na prostoru Herceg-Bosne.
 
Ukrao panel ispred Odiseje, pa "naletio" na policiju
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

JuĆØer oko 10,50 sati, patrola policije PS ƈitluk je zaustavila teretno vozilo Mercedes 307 kojim je upravljao M.H.(1981), a koji je prevozio panel dužine 9 metara  i ugrožavao ostale sudionike u prometu. 
 
Nadbiskup Hoser: Marijanska je pobožnost procvala u MeĆ°ugorju
Petak, 24 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Posebni Ʀe izaslanik Svete Stolice, nadbiskup Henryk Hoser, krajem ovog mjeseca po prvi put posjetiti Meưugorje.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 17 - 32 od 14526