Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Odigrana predstava ā€žRomanca o tri ljubaviā€œ
Četvrtak, 17 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/predstava_citluk.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Sentimentalna komedija „Romanca o tri ljubavi“ odigrana je sinoƦ u Velikoj dvorani Kulturno-informativnoga centra ƈitluk. RijeĆØ je o kazališnom komadu ĆØija se radnja dogaĆ°a u XVII. st. u vrijeme križarskih ratova. PriĆØa je to o vitezu (Zijad GraĆØiƦ) koji lutajuƦi ulazi u dvor u kojem su gospa (Ksenija PajiƦ), službenica (Matija Prskalo),  i kapelan (Mladen Ɔutura).

 

 
Stolnoteniski turni Brotnjo open 2008 za Dan opƦine
Srijeda, 16 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/sastanak_brotnjoopen2008_st.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK – U prostorijama Športskog saveza Brotnjo, juĆØer je održan sastanak Organizacijskog odbora Stolnoteniskog turnira „Brotnjo open 2008“. Turnir koji Ʀe biti organiziran u sklopu programa obilježavanja Dana opƦine, odigrat Ʀe se, kako je i ranije najavljeno, u subotu, 24. svibnja a oĆØekuje se dolazak više od 100 majstora ping-pong loptice iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije.

 
Tiskovna konferencija u sklopu projekta 'S ljubavlju malom Mati'
Srijeda, 16 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/tiskovna_mali_mate.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK – U Maloj dvorani Kulturno-informativnoga centra ƈitluk danas je održana konferencija za medije. Povod konferencije je najava sutrašnje humanitarne utakmice izmeĆ°u veterana Hercegovine i veterana Brotnja koja je organizirana u sklopu humanitarnog projekta „S ljubavlju malom Mati“. 

 
Aukcija umjetniĆØkih djela i Å”portskih rekvizita
Utorak, 15 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/hotel_brotnjo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - HKUD 'Brotnjo' ƈitluk pokrenulo je humanitarnu akciju za pomoƦ malom Mati PlaniniƦu iz Krehin Graca. U samo nekoliko dana od poĆØetka ove akcije pokazalo se da postoje mnogi koji žele pomoƦi tako da su se u akciju ukljuĆØili svi kulturni djelatnici kao i športaši iz naše opƦine.

 
MeĆ°ugorje pobjedilo Slogu
Utorak, 15 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/rukomet_utakmioca.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - U utakmici 19. kola Prve lige Federacije odigranog u subotu 12.04.2008. u GSD ƈitluk  rukometaši HRK MeĆ°ugorje su svladali ekipu Sloge iz G.Vakufa rezultatom 28:24 (14:15).

 

 
ƈitluĆØki matematiĆØari u posjeti kod naĆØelnika JerkiƦa
Utorak, 15 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/osnovnoskolci_kod_nacelnika.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - NaĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ primio je danas u posjet ĆØitluĆØke osnovnoškolce koji su sudjelovali na županijskom natjecanju iz matematike u Mostaru, u subotu, 12. travnja.

 

 
Za crkvu u ƈerinu 88000 KM
Utorak, 15 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/crkva_cerin.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈERIN - Federalni ministar prostornoga ureĆ°enja Salko ObhoĆ°aš potpisao je juĆØer u Mostaru i Posušju važne ugovore o sufinanciranju obnove i sanacije nacionalnih spomenika s podruĆØja tri županije. U obnovu kulturnih i vjerskih spomenika na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije federalna Vlada ulaže 1,798.000 maraka. 

 
Marin: Igrao sam pod koĆØnicom
Nedjelja, 13 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/marin_daviscup.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.DUBROVNIK - Vidno razoĆØaran nakon poraza od Andreasa Seppija u iscrpljujuƦem meĆØu, Marin ƈiliƦ prokomentirao je kako je igrao pod velikim psihološkim pritiskom, koji je bitno utjecao na razvoj meĆØa. 

 
Goran BožiƦ osvojio zlato u Bratislavi
Nedjelja, 13 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/goran_bozic_karate.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.BRATISLAVA - Hrvatski karate reprezentativac, ĆØlan Karate kluba Hercegovina Zagreb, inaĆØe naš Brotnjak, Goran BožiƦ osvojio je zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu SlovaĆØke u Bratislavi u teškoj kategoriji.

 
Danas humanitarna utakmica za malog Matu
Srijeda, 16 Travanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/malom_mati_135x101.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - U sklopu humanitarne akcije „S  ljubavlju malom Mati“, danas 17. travnja na Gradskom stadionu Bare u ƈitluku odigrat Ʀe se humanitarna utakmica izmeĆ°u veterana Hercegovine i veterana Brotnja.
 
FantastiĆØni Marko osigurao nastup na EP
Petak, 11 Travanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/marko_milos_135x101.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MILANO - Protekli vikend u  Milanu (3-4. 04)  je održan drugi turnir Zlatne lige na kojem su za Hrvatsku reprezentaciju nastupila i tri ĆØlana K.K. Hercegovine. Najviše se fantastiĆØnim radom i rezultatom istaknuo M.Miloš osvojivši drugo mjesto u kategoriji do 80 kg. Marko je na putu do finala pobijedio pet meĆØeva, ali je u finalnom meĆØu za nijansu poražen sa 1-0 od Talijanskog reprezentativca Lorie.
 
ƈitluĆØki srednjoÅ”kolci darovali krv
Četvrtak, 10 Travanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/darivanje_krvi_citluk.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Akcija dobrovoljnog davanja krvi za ĆØitluĆØke srednjoškolce održana je danas u prostorijama Osnovne škole „fra Didak BuntiƦ“ u ƈitluku.Akciju su zajedniĆØki organizirali Crveni križ ƈitluk i Odjel za transfuziologiju KBC-a Mostar. 
 
Najava predstave: Romanca o tri ljubavi
Srijeda, 09 Travanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/romanca_o_tri_ljubavi_plaka.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - U, srijedu, 16. travnja u Velikoj dvorani Kulturno-informativnog centra ƈitluk gostuje kazališna skupina Lectirum s predstavom „Romanca o tri ljubavi“. U glavnim ulogama su renomirani hrvatski glumci Ksenija PajiƦ i Zijad GraĆØiƦ, a režiju potpisuje Zoran MužiƦ. 
 
Požar na Trtlama
Nedjelja, 06 Travanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/pozar_mala_trtle.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.G.BLATNICA - JuĆØer u poslijepodnevnim satima buknuo je požar na Trtlama iznad Gornje Blatnice neposredno uz plantaže Vinarije ƈitluk.
 
Dodig: Svi su me odliĆØno prihvatili
Subota, 05 Travanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/ivan_dodig.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE – Nakon godina nastupa za bh. reprezentaciju, u veljaĆØi ove godine, MeĆ°ugorĆØanin Ivan Dodig prešao u Hrvatski teniski savez. MeĆ°ugorje je tako dobilo dvojicu mladih tenisaĆØa koji Ʀe u buduƦnosti braniti kockaste boje. Tijekom Ivanovog boravka u MeĆ°ugorju razgovaraki smo o njegovim razlozima prelaska u Hrvatsku i planovima za buduƦnost.

 
ƈitluĆØka 'Blatina barrique' najbolje autohtono vino na sajmu
Srijeda, 02 Travanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/sajam_mostar2008.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MOSTAR - Na MeĆ°unarodnom sajmu gospodarstva „Mostar 2008“, danas je ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Vlade Federacije BiH mr. Damir LjubiƦ, dodijelio priznanja najboljim vinarima. 
 
«« Početak « Prethodna 901 902 903 904 905 906 907 908 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 14497 - 14512 od 14526