Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
FBiH za Čitluk izdvojila 1.985.000, HNŽ 0,00 KM
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/ministrica_alic_u_citluku.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Ministrica obrazovanja i nauke Federacije BiH Meliha Alić susrela se jučer (19.05.)  u Čitluku s načelnikom općine Ivom Jerkićem s kojim je razgovarala o naučnim i obrazovnim projektima koji su realizirani ili se planiraju realizirati u saradnji s tim ministarstvom.
 
Maraton mira: Marcelo Capotosti i Ida Šurbek najbolji
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/maraton_mira_cilj.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Drugi po redu Maraton mira „Trčimo Gospi“ održan je u subotu, 17. svibnja. Prvi u cilj ovogodišnjeg maratona stigli su Talijan Marcelo Capotosti s rezultatom 2,29,04 u muškoj konkurenciji i Ida Šurbek  u ženskoj konkurenciji.
 
U četvrtak misa i pučka veselica na Trtlama
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/ante_i_fra_marinko.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.GORNJA BLATNICA - Sveta misa kod kipa posvećenom Svetom Anti na Trtlama (tromeđa župa Ljuti Dolac, Čerin i Gradnići) služit će se 22.svibnja 2008. godine (četvrtak) na blagdan Tijelova.
 
Novi izgled Trga žrtava Domovinskog rata
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/park_ispred_opcine.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK – Središnji gradski Trg žrtava Domovinskog rata u Čitluku ovih dana dobit će novi izgled. Ovim poslovima predhodili su prošlogodišnji radovi na uređenju parka, šetnice i nogostupa u neposrednoj blizini groblja Podadvor u Čitluku.
 
Uskoro signal Mary TV?
Nedjelja, 18 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/medjugorje_tv_gospa.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - "Mary TV" naziv je velikog medijskog projekta koji već godinama želi u Međugorju realizirati Amerikanac Denis Nolans iz savezne američke države Indiane. Program koji bi pratio međugorska događanja, po idejnoj zamisli utemeljitelja Mary TV, u svijet bi se emitirao putem satelita. Radi toga je sagrađen objekt, preko puta crkve Svetog Jakova, u kojem je planirano smještanje TV studija i montaže.
 
Program obilježavanja Dana općine Čitluk
Četvrtak, 15 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/dan_opcine_citluk.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Općina Čitluk 24. svibnja proslavit će Dan općine. Program proslave započet će u četvrtak, 22. svibnja uz Maticu hrvatsku Čitluk kada će se predstaviti edicija Hrvatske Književnosti Bosne i Hercegovine  u 100 knjiga (20 sati). Iste večeri bit će upriličeno otvorenje izložbe akademskog slikara Franje Primorca u Galeriji Kluba Matice hrvatske Čitluk. (21.00).
 
Povijesni posjet načelnika Jerkića Vatikanu
Utorak, 13 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/nacelnik_vatikan3.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK/VATIKAN - Načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić na poziv gradonačelnika talijanskog grada Poggio San Marcela Tiziana Consolija, nazočio je proslavi Dana grada i obilježavanju 400. obljetnice Gospe od pomoći. 
 
U tijeku natječaj za dodjelu socijalnih stipendija
Petak, 09 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/opcina_citluk_zastava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Raspisan je javni natječaj za dodjelu socijalnih stipendija studentima s područja općine Čitluk u akademskoj 2007/2008 godini. Natječaj je temeljem članka 5. Odluke o načinu i kriterijima za dodjelu socijalnih stipendija  studentima s područja općine Čitluk u akademskoj 2007/2008  godini, od 7.5. 2008. godine i u svezi s odredbama Odluke o dodjeli socijalnih stipendija studentima s područja općine Čitluk u akademskoj 2007/2008 godini, raspisao općinski načelnik Ivo Jerkić.
 
Sastanak Organizacijskog odbora Maratona mira
Srijeda, 07 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/maraton_mira_medjugorje.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - U Međugorju je jučer održan glavni sastanak članova Organizacijskog odbora maratona mira, koji će pod simboličnim nazivom 'Trčimo Gospi' 17. svibnja krenuti iz Gruda u Međugorje.
 
Novi uspjeh boćarskog kluba 'Hrvatski radiša'
Utorak, 06 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/bocari_hrradisa_u_krizevcim.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK/KRIŽEVCI - Boćari BK „Hrvatski radiša“ ostvarili su odličan uspjeh na međunarodnom boćarskom turniru u Križevcima. Na turniru koji je održan povodom obilježavanja Dana grada Križevaca, naši boćari su osvojili drugo mjesto. Bolji od njih su bili jedino boćari Zrinjevca iz Zagreba.
 
Birali najbolje lovne pse
Utorak, 06 Svibanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/lovacki_pas.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK – Ljubav prema četveronožnim najvjernijim ljubimcima u gateru Sv. Hubert, koji je inače u vlasništvu Marija Dugandžića iz Donjeg Ograđenika, okupila je vlasnike lovačkih pasa i njihove ljubimce iz cijele BiH i susjednih država.

 
Vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede
Utorak, 06 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/policija_medjugorje.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - U Međugorju se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali I.V (1987.) iz Čitluka motociklom 'Honda', koji je udario u parkirano vozilo Audi, vlasništvo M.M. - izvješćuju iz MUP-a.
 
U Međugorju održana Zlatna harfa
Ponedjeljak, 05 Svibanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/medjugorje_zlatna_harfa_dvo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Zlatna harfa je tradicionalni susret dječjih zborova koji se svake godine održava u župama. Prva Zlatna harfa održala se 1. srpnja 1984. u Kočerinu, u Hercegovini, i okupila je dvjestotinjak malih pjevača. 

 
Veliki uspjeh kuglačkog kluba 'Međugorje-Brotnjo'
Ponedjeljak, 05 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/kuglaci_medjugorje_brotnjo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Kuglački klub „Međugorje-Brotnjo“ u ovogodišnjoj Premier ligi ostvario je peto mjesto s 23 osvojena boda. Naši kuglaši su u 22 kola ostvarili 11 pobjeda, 10 poraza i jedan neriješen reuzltat. U posljednjem kolu svladali su momčad Tomislava rezultatom 6:2.
 
Za općinu Čitluk Vlada HNŽ izdvojila 0,00 KM
Ponedjeljak, 05 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/opcina_citluk_zastava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Pod predsjedanjem predsjednika Općinskog vijeća općine Čitluk Marina Radišića, u srijedu, 30. travnja u Maloj dvorani KIC-a održana je 30-ta sjednica OV-a. Na tridesetoj sjednici prihvaćen je prijedlog usvajanju ostvarenja Proračuna općine Čitluk za 2007. godinu prema kojemu ostvarenje prihoda iznosi 6.752.107,72 KM a ostvarenje rashoda 6.647.935,37 KM.
 
Svečano obilježena 18. obljetnica osnutka HDZ-a
Petak, 02 Svibanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/hdzcitluk-polaganjevijenaca.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK -  Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred središnjeg spomen obilježja žrtvama Domovinskog rata i proširenom sjednicom OO Hrvatske demokratske zajednice BiH Čitluk , u hotelu „Brotnjo“ obilježena je 18. obljetnica utemeljenja te najmasovnije političke stranke u čitlučkoj općini.

 
«« Početak « Prethodna 901 902 903 904 905 906 907 908 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 14465 - 14480 od 14526