Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Održan stolnoteniski turnir Brotnjo Open 2008
Nedjelja, 25 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/danopcine_brotnjoopen2008.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Program obilježavanja Dana opƦine ƈitluk nastavljen je u subotu, 24. svibnja MeĆ°unarodnim stolnoteniskim turnirom „Brotnjo open 2008“. Vrhunska organizacija i kvalitetan turnir i ove godine su dali dignitet turniru na kojemu je nastupilo 150 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije. Turnir je otvorio naĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ.
 
Izveden glazbeni oratorij ā€žGaliotova pesanā€œ
Subota, 24 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/koncert-dan-opcine.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - U sklopu programa obilježavanja Dana opƦine ƈitluk, u subotu, 24. svibnja Oratorijski zbor Mostar i Simfonijski orkestar iz Mostara u Velikoj dvorani KIC-a izveli su glazbeni oratorij „Galiotova pesan“. RijeĆØ je o glazbenom komadu napisanom prema istoimenoj pjesmi hrvatskog pjesnika Vladimira Nazora.
 
Održana tradicionalna 'NoƦ sjeƦanja'
Subota, 24 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/ivan_mikulic_nocsjecanja.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK -  Tradicionalni koncert „NoƦ sjeƦanja“ održan je sinoƦ na BroƦanskom trgu. Bio je to 13. po redu koncert koji se održava u spomen na poginule branitelje Brotnja.
 
NatjeĆØaj Vlade RH za projekte Hrvata u BiH
Subota, 24 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/vlada_rh_logo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ZAGREB - Na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o osnivanju Povjerenstva za koordinaciju potpore i financiranje obrazovnih, kulturnih, znanstvenih i zdravstvenih programa i projekata Hrvata u Bosni i Hercegovini za 2008. godinu (Narodne novine, broj 52/2008).
 
Potpora iz Zagreba, ali ne i od Županije
Subota, 24 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/fra_marinko_sakota.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.GRADNIƆI - Velik i iznimno važan posao i projekt, provode fra Marinko Šakota i njegovi župljani u župi GradniƦi u opƦini ƈitluk. Obnavljaju dvije stare graĆ°evine, koje imaju veliku povijesnu,duhovno-crkvenu i kulturnu vrijednost, znaĆØenje za Hercegovinu i KatoliĆØku crkvu u Hercegovini, a rijeĆØ je o župnoj kuƦi sagraĆ°enoj 1825. i staroj crkvi pravljenoj od 1855. do 1861. godine.
 
Poginuli hodoĆØasnici na putu u MeĆ°ugorje
Subota, 24 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/bus_nesreca_doboj.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.DOBOJ - U teškoj prometnoj nesreƦi koja se noƦas dogodila na magistralnom putu M-17 u Kotorskom kod Doboja smrtno su stradale tri osobe, a 53 su ozlijeĆ°ene, potvrdila je za Fenu glasnogovornica Centra javne sigurnosti Doboj Ljerka StanimiroviƦ.
 
Valentinu ƆoriƦu pozlilo zbog problema s krvnim tlakom
Subota, 24 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/miro_coric.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Dijana TomašegoviƦ TomiƦ, odvjetnica Valentina ƆoriƦa, jednog od šestorice optuženih bh Hrvata, kojemu je u ĆØetvrtak pozlilo za vrijeme suĆ°enja, za VeĆØernjak je potvrdila da se zdravstveno stanje njezina branjenika popravilo te da se osjeƦa dobro.
 
Obilježen Dan opƦine ƈitluk
Petak, 23 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/danopcine_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - OpƦina ƈitluk danas je sveĆØanim i bogatim programom obilježila svoj 52. roĆ°endan i 702. obljetnicu prvog pisanog spomena imena Brotnja. Središnji dan sveĆØanosti obilježavanja Dana opƦine ƈitluk otpoĆØeo je zvucima limene glazbe iz Trebižata, a nastavljen  polaganjem vijenca ispred spomen-obilježja poginulim braniteljima Brotnja.
 
Haag: Valentinu ƆoriƦu pozlilo za vrijeme suĆ°enja
Četvrtak, 22 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/valentin_coric.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.DEN HAAG - "Ne osjeƦam se dobro", kazao je Valentin ƆoriƦ predsjedniku Sudskog vijeƦa Jeanu Claudeu Antonettiju, tražeƦi lijeĆØniĆØku pomoƦ. Sudac Antoanetti odmah je kazao da stražar izvede ƆoriƦa iz sudnice.
 
U MeĆ°ugorju krizmano 76 župljana
Četvrtak, 22 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/krizma_medjugorje2008.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - Na blagdan Tjelova, danas (22. svibnja) u MeĆ°ugorju je u crkvi sv. Jakova služena sveta misa na kojoj je 76 župljana primilo sakrament Svete potvrde. Sveto misno slavlje predvodio je biskup dubrovaĆØki, mons. Želimir PuljiƦ koji je krizmanicima i udijelio sakrament.
 
Program Matice Hrvatske u sklopu Dana opƦine ƈitluk
Četvrtak, 22 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/matica_hrvatska_citluk.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - U sklopu proslave Dana opƦine, Matica hrvatska  ƈitluk, za veĆØeras organizira predstavljanje edicije Hrvatske književnosti Bosne i Hercegovine u 100 knjiga – Nakladnik: Matica hrvatska Sarajevo s poĆØetkom u 20 h u velikoj dvorani Kulturno – informativnog centra ƈitluk.
 
Foto: Blokirana cesta izmeĆ°u Doma zdravlja i stadiona Bare
Utorak, 20 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/blokadaceste.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Danas kasno poslijepodne mještani naselja Bare (ƈitluk) na dva mjesta zemljom su blokirali neasvaltiranu dionicu ceste od Doma zdravlja ƈitluk prema stadionu, koja se nalazi neposredno uz gradilište novog srednjoškolskog centra, u dužini od 200 metara.
 
U petak humanitarni koncert 'NoƦ sjeƦanja'
Utorak, 20 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/noc_sjecanja_najava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - HVIDR-a ƈitluk i udruga obitelji poginulih branitelja povodom Dana opƦine ƈitluk organiziraju Veliki tradicionalni humanitarni koncert pod nazivom 'NoƦ sjeƦanja', koji Ʀe se održati na BroƦanskom trgu u ƈitluku s poĆØetkom u 20,30 sati.
 
Županija nam oduzima novce, ali mi i dalje gradimo
Utorak, 20 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/nacelnik_jerkic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - OpƦina ƈitluk 23. svibnja, u petak obilježava Dan opƦine, a povodom toga smo razgovarali s naĆØelnikom ove opƦine Ivom JerkiƦem. NaĆØelnik JerkiƦ u intervjuu za naš list govorio je o tome što je do sada napravljeno u ƈitluku, koji su projekti završeni, a koji bi uskoro trebali biti te kakvi su daljnji planovi razvoja ove opƦine.
 
Bubamare - svijetla toĆØka broƦanskog Å”porta
Utorak, 20 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/bubamare_zajednicka.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Košarkašice Brotnja 94 plasirale su se u finale juniorskog prvenstva Bosne i Hercegovine. Bubamare su u polufinalu u ƈitluku pobijedile košarkašice Jedinstva iz Tuzle. U dramatiĆØnoj utakmici ƈitluĆØanke su na kraju slavile rezultatom 62:57 (10:7, 18:18, 11:18, 23:14). KljuĆØna je bila posljednja ĆØetvrtina igre u kojoj su ƈitluĆØanke predvoĆ°ene tandemom ƈarapina – NakiƦ odliĆØno odigrale i na kraju slavile.
 
Brotnjo Open 2008: nastup viŔe od 150 natjecatelja
Utorak, 20 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/stk_brotnjoopen2008.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - U Maloj dvorani KIC-a održana je tiskovna konferencija za medije u povodu održavanja Stolnoteniskog turnira „BROTNJO OPEN 2008“. Na konferenciji su predsjednik Organizacijskog odbora turnira Marin RadišiƦ i predsjednik STK „Brotnjo“ Dragan Šakota medije upoznali s organizacijom turnira koji Ʀe se odigrati u subotu, 24. svibnja u Gradskoj športskoj dvorani u ƈitluku.
 
«« Početak « Prethodna 901 902 903 904 905 906 907 908 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 14449 - 14464 od 14526