Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Zadovoljni plasmanom novih proizvoda
Petak, 13 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/eurovip_brazil.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Tvrtka Eurovip iz ƈitluka je utemeljena 1990. kao jedno od prvih privatnih poduzeƦa ĆØija je glavna djelatnost prerada i prodaja kave. U protekla dva desetljeƦa, usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najveƦih preraĆ°ivaĆØa kave u BiH i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. 
 
Poziv za registraciju za izbore u BiH
Petak, 13 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/bih_cro.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.Svim Hrvatima iz BiH koji žive u inozemstvu, a imaju važeƦe bosanskohercegovaĆØke dokumente upuƦen je poziv da se registriraju za glasovanje poštom na lokalnim izborima 5. listopada 2008. Postupak registracije završava 22. srpnja.
 
Thompson u LjubuŔkom za Svetog Antu
Četvrtak, 12 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/thompson_najava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.LJUBUŠKI - Na dan Grada Ljubuški dobiva koncert najveƦe hrvatske zvijezde - Marka PerkoviƦa Thompsona Ulaznice u prodaji od 10.06.2008. Cijena 15 KM Prodajna mjesta: sve Millennium poslovnice te na dan koncerta na ulazu u stadion. PoĆØetak u 21:00
 
Intervju sa Marinom Å egom
Četvrtak, 12 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/marin_sego_manja.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - Za rukometnog vratara Marina Šegu, roĆ°enog MeĆ°ugorĆØanina slijedi sezona izazova i dokazivanja. Prelazak u najjaĆØi hrvatski klub „Zagreb CO“, s jedne strane je ĆØast ali i odgovornost da opravda oĆØekivanja Uprave kluba koja ga je u najtrofejniji hr. klub dovela s epitetom najefikasnijeg vratara protekle lige. S popularnim Manjom razgovarali smo za vrijeme njegova boravka u rodnom MeĆ°ugorju.
 
Održana javna rasprava o izmjenama prostornog plana
Četvrtak, 12 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/javna_rasprava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Javna rasprava o izmjenama postojeƦeg Prostornog plana opƦine ƈitluk za razdoblje od 1985. – 2010. godine, a koje se odnose na katastarske opƦine Blizanci, Krehin Gradac, Vionica, BiletiƦi i  KruƦeviƦi održana je juĆØer u Maloj dvorani KIC-a. TakoĆ°er, prezentirana je i preinaka šumskog zemljišta 5. i 6. kategorije u poljoprivredno.
 
Dodijeljeno 11 studentskih stipendija
Četvrtak, 12 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/stipendije-ugovor.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - NaĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ danas je potpisao ugovore s 11 studenata kojima je na temelju javnog natjeĆØaja i utvrĆ°enih kriterija dodijeljeno 11 stipendija za studente iz obitelji sa ĆØetvero ili više djece. Poželjevši im puno uspjeha u daljnjem studiranju, naĆØelnik JerkiƦ je istaknuo kako je ovo jedan od naĆØina pomoƦi studentima i stimulacije u njihovom daljnjem školovanju.
 
BozaniƦ dolazi u Meưugorje
Srijeda, 11 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/josip_bozanic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - ZagrebaĆØki nadbiskup kardinal Josip BozaniƦ bit Ʀe krajem ovoga tjedna u MeĆ°ugorju. Nije to, naravno, službena najava jer je iz njegova ureda stigla obavijest da Ʀe kardinal BozaniƦ sutra i u petak sudjelovati na proslavi zaštitnika franjevaĆØke župe Sv. Ante Padovanskog u Humcu pokraj Ljubuškog. No, Humac i meĆ°ugorsko svetište udaljeni su samo 10 kilometara!
 
StruĆØni skup ā€žRazliĆØite ovisnosti ā€“ bolesti 21. stoljeƦaā€œ
Utorak, 10 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/sturcni_skup_majcino_selo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - U MeĆ°ugorju je 6. i 7. lipnja održan dvodnevni struĆØni skup „RazliĆØite ovisnosti – bolesti 21. stoljeƦa“. Skup je organiziran s ciljem razmjene iskustava i najnovijih znanstvenih spoznaja o raznim vidovima ovisnosti...
 
KonaĆØno kvalitetna turistiĆØka signalizacija
Utorak, 10 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/signalizacija_medjugorje.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - Ovih je dana završen prvi dio projekta postavljanja turistiĆØko-pješaĆØke signalizacije, u sklopu kojeg su na šesnaest važnijih lokalizacija i raskrižja u MeĆ°ugorju i BijakoviƦima postavljene ĆØak šezdeset i ĆØetiri ploĆØe  s oznakama pojedinih lokacija u Svetištu Kraljice Mira.
 
Izložba Franje Primorca na sarajevskom Bistriku
Utorak, 10 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/franjo_primorac.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.SARAJEVO - VeĆØeras u 19 sati u crkvi sv. Ante na sarajevskom Bistriku bit Ʀe otvorena izložba ĆØitluĆØkog akademskog slikara Franje Primorca. RijeĆØ je o njegovoj 25. samostalnoj izložbi koju su ƈitluĆØani imali priliku pogledati u proteklih 15 dana koliko je izložba bila postavljena u prostorijama Matice hrvatske ƈitluk.
 
Deset ƈitluĆØana oboljelo od bruceloze
Nedjelja, 08 Lipanj 2008
Die Grafik "http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/park_ispred_opcine.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.ƈITLUK - Na Odjelu za infektivne bolesti KliniĆØke bolnice Mostar trenutno leži pet pacijenata oboljelih od bruceloze, potvrdio nam je prim.dr.med.sc. Ivo CuriƦ. On naglašava da su svi pacijenti izvan bilo kakve životne opasnosti te da su neki veƦ otpušteni kuƦama.
 
Utemljena europska Å”kola za razliĆØite ovisnosti
Subota, 07 Lipanj 2008

Die Grafik "http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/medjugorje_crkva.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.MEƐUGORJE - Europska škola za razliĆØite ovisnosti utemeljena je danas u MajĆØinu selu u MeĆ°ugorju.Po rijeĆØima njenog predsjednika fra Svetozara KraljeviƦa, vrata škole bit Ʀe otvorena za ovisnike iz cijeloga svijeta.

 

 
Dalmacija i Hercegovina autobusnom linijom povezani sa Vojvodinom
Četvrtak, 05 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/globtour-bus.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - Izravna autobusna linija Subotica - Split, preko Novog Sada, Vinkovaca, Broda, Zenice, Bugojna, Mostara, MeĆ°ugorja, Neuma, Dubrovnika i Makarske, zaživjela je u nedjelju 1. lipnja, a polasci Ʀe ubuduƦe biti srijedom, petkom i nedjeljom u 15 sati i 30 minuta.
 
RukometaÅ”ice MeĆ°ugorja zabilježile dvije pobjede
Srijeda, 04 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/rukomet-zene-medjugorje.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - Rukometašice HRK MeĆ°ugorje su u petak i nedjelju 29. i 31. 05. ostvarili dvije uzastopne pobjede u 15 i 16 kolu lige Herceg Bosne. Naime, u prvoj utakmici odigranoj  na ŠRC Krstine u MeĆ°ugorju nadigrale su rukometašice Ljubuškog LO rezultatom 18-14.
 
Reakcija župnog ureda MeĆ°ugorje na napade biskupa Gemme
Srijeda, 04 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/brdo_ukazanja_gospa.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - Na ĆØlanak koji je objavio britanski dnevni list Daily Mail o MeĆ°ugorju u kojem se  citira izjava biskupa Andrea Gemme, nekadašnjeg vodeƦeg egzorcista u Vatikanu, koji tvrdi da je posrijedi dijaboliĆØka prevara i Sotonino djelo, te da se u MeĆ°ugorju sve odvija samo radi zarade i da je to pravi skandal, zatražili smo komentar župnog ureda u MeĆ°ugorju.
 
Ne postoje uvjeti za devetogodiŔnje obrazovanje
Srijeda, 04 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/os_fradidakabuntica.jpgƈITLUK - U petak, 30. svibnja, u prostorijama OŠ Fra Didaka BuntiƦa održana je sjednica VijeƦa škole i roditelja te škole. Kako saznajemo od predsjednice VijeƦa roditelja, gospoĆ°e Željke Prusina, na sastanku se razgovaralo o modelu devetogodišnjeg obrazovanja.
 
«« Početak « Prethodna 901 902 903 904 905 906 907 908 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 14417 - 14432 od 14526