Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Zadovoljni plasmanom novih proizvoda
Petak, 13 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/eurovip_brazil.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Tvrtka Eurovip iz Čitluka je utemeljena 1990. kao jedno od prvih privatnih poduzeća čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kave. U protekla dva desetljeća, usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kave u BiH i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. 
 
Poziv za registraciju za izbore u BiH
Petak, 13 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/bih_cro.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.Svim Hrvatima iz BiH koji žive u inozemstvu, a imaju važeće bosanskohercegovačke dokumente upućen je poziv da se registriraju za glasovanje poštom na lokalnim izborima 5. listopada 2008. Postupak registracije završava 22. srpnja.
 
Thompson u Ljubuškom za Svetog Antu
Četvrtak, 12 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/thompson_najava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.LJUBUŠKI - Na dan Grada Ljubuški dobiva koncert najveće hrvatske zvijezde - Marka Perkovića Thompsona Ulaznice u prodaji od 10.06.2008. Cijena 15 KM Prodajna mjesta: sve Millennium poslovnice te na dan koncerta na ulazu u stadion. Početak u 21:00
 
Intervju sa Marinom Šegom
Četvrtak, 12 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/marin_sego_manja.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Za rukometnog vratara Marina Šegu, rođenog Međugorčanina slijedi sezona izazova i dokazivanja. Prelazak u najjači hrvatski klub „Zagreb CO“, s jedne strane je čast ali i odgovornost da opravda očekivanja Uprave kluba koja ga je u najtrofejniji hr. klub dovela s epitetom najefikasnijeg vratara protekle lige. S popularnim Manjom razgovarali smo za vrijeme njegova boravka u rodnom Međugorju.
 
Održana javna rasprava o izmjenama prostornog plana
Četvrtak, 12 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/javna_rasprava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Javna rasprava o izmjenama postojećeg Prostornog plana općine Čitluk za razdoblje od 1985. – 2010. godine, a koje se odnose na katastarske općine Blizanci, Krehin Gradac, Vionica, Biletići i  Krućevići održana je jučer u Maloj dvorani KIC-a. Također, prezentirana je i preinaka šumskog zemljišta 5. i 6. kategorije u poljoprivredno.
 
Dodijeljeno 11 studentskih stipendija
Četvrtak, 12 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/stipendije-ugovor.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić danas je potpisao ugovore s 11 studenata kojima je na temelju javnog natječaja i utvrđenih kriterija dodijeljeno 11 stipendija za studente iz obitelji sa četvero ili više djece. Poželjevši im puno uspjeha u daljnjem studiranju, načelnik Jerkić je istaknuo kako je ovo jedan od načina pomoći studentima i stimulacije u njihovom daljnjem školovanju.
 
Bozanić dolazi u Međugorje
Srijeda, 11 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/josip_bozanic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić bit će krajem ovoga tjedna u Međugorju. Nije to, naravno, službena najava jer je iz njegova ureda stigla obavijest da će kardinal Bozanić sutra i u petak sudjelovati na proslavi zaštitnika franjevačke župe Sv. Ante Padovanskog u Humcu pokraj Ljubuškog. No, Humac i međugorsko svetište udaljeni su samo 10 kilometara!
 
Stručni skup „Različite ovisnosti – bolesti 21. stoljeća“
Utorak, 10 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/sturcni_skup_majcino_selo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - U Međugorju je 6. i 7. lipnja održan dvodnevni stručni skup „Različite ovisnosti – bolesti 21. stoljeća“. Skup je organiziran s ciljem razmjene iskustava i najnovijih znanstvenih spoznaja o raznim vidovima ovisnosti...
 
Konačno kvalitetna turistička signalizacija
Utorak, 10 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/signalizacija_medjugorje.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Ovih je dana završen prvi dio projekta postavljanja turističko-pješačke signalizacije, u sklopu kojeg su na šesnaest važnijih lokalizacija i raskrižja u Međugorju i Bijakovićima postavljene čak šezdeset i četiri ploče  s oznakama pojedinih lokacija u Svetištu Kraljice Mira.
 
Izložba Franje Primorca na sarajevskom Bistriku
Utorak, 10 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/franjo_primorac.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.SARAJEVO - Večeras u 19 sati u crkvi sv. Ante na sarajevskom Bistriku bit će otvorena izložba čitlučkog akademskog slikara Franje Primorca. Riječ je o njegovoj 25. samostalnoj izložbi koju su Čitlučani imali priliku pogledati u proteklih 15 dana koliko je izložba bila postavljena u prostorijama Matice hrvatske Čitluk.
 
Deset Čitlučana oboljelo od bruceloze
Nedjelja, 08 Lipanj 2008
Die Grafik "http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/park_ispred_opcine.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.ČITLUK - Na Odjelu za infektivne bolesti Kliničke bolnice Mostar trenutno leži pet pacijenata oboljelih od bruceloze, potvrdio nam je prim.dr.med.sc. Ivo Curić. On naglašava da su svi pacijenti izvan bilo kakve životne opasnosti te da su neki već otpušteni kućama.
 
Utemljena europska škola za različite ovisnosti
Subota, 07 Lipanj 2008

Die Grafik "http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/medjugorje_crkva.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.MEĐUGORJE - Europska škola za različite ovisnosti utemeljena je danas u Majčinu selu u Međugorju.Po riječima njenog predsjednika fra Svetozara Kraljevića, vrata škole bit će otvorena za ovisnike iz cijeloga svijeta.

 

 
Dalmacija i Hercegovina autobusnom linijom povezani sa Vojvodinom
Četvrtak, 05 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/globtour-bus.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Izravna autobusna linija Subotica - Split, preko Novog Sada, Vinkovaca, Broda, Zenice, Bugojna, Mostara, Međugorja, Neuma, Dubrovnika i Makarske, zaživjela je u nedjelju 1. lipnja, a polasci će ubuduće biti srijedom, petkom i nedjeljom u 15 sati i 30 minuta.
 
Rukometašice Međugorja zabilježile dvije pobjede
Srijeda, 04 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/rukomet-zene-medjugorje.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Rukometašice HRK Međugorje su u petak i nedjelju 29. i 31. 05. ostvarili dvije uzastopne pobjede u 15 i 16 kolu lige Herceg Bosne. Naime, u prvoj utakmici odigranoj  na ŠRC Krstine u Međugorju nadigrale su rukometašice Ljubuškog LO rezultatom 18-14.
 
Reakcija župnog ureda Međugorje na napade biskupa Gemme
Srijeda, 04 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/brdo_ukazanja_gospa.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Na članak koji je objavio britanski dnevni list Daily Mail o Međugorju u kojem se  citira izjava biskupa Andrea Gemme, nekadašnjeg vodećeg egzorcista u Vatikanu, koji tvrdi da je posrijedi dijabolička prevara i Sotonino djelo, te da se u Međugorju sve odvija samo radi zarade i da je to pravi skandal, zatražili smo komentar župnog ureda u Međugorju.
 
Ne postoje uvjeti za devetogodišnje obrazovanje
Srijeda, 04 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/os_fradidakabuntica.jpgČITLUK - U petak, 30. svibnja, u prostorijama OŠ Fra Didaka Buntića održana je sjednica Vijeća škole i roditelja te škole. Kako saznajemo od predsjednice Vijeća roditelja, gospođe Željke Prusina, na sastanku se razgovaralo o modelu devetogodišnjeg obrazovanja.
 
«« Početak « Prethodna 901 902 903 904 905 906 907 908 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 14417 - 14432 od 14526