Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
MEĐUGORJE - 27. godina poslije
Ponedjeljak, 23 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/gospa_kip.jpgMEĐUGORJE - Točno 27 godina prošlo je od dana kad je šestero djece posvjedočilo da se u Međugorju ukazala Blažena Djevica Marija, no žestoke polemike o vjerodostojnosti tih tvrdnji niti se smiruju niti ima izgleda da će ih Crkva u dogledno vrijeme konačnim pravorijekom prekinuti. 
 
Raspored molitveno-liturgijskog programa za 27. obljetnicu Gospinih ukazanja
Subota, 21 Lipanj 2008

http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/medjugorje_crkva.jpgObavijest iz Župnog ureda Međugorje za 27. obljetnicu Ukazanja... Raspored ispovijedi, svetih misa, upute hodočasnicima...

 
Danas i sutra upis u srednju školu
Ponedjeljak, 23 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/ss-citluk.jpgČITLUK - Prvi upisni rok u Srednju školu dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku održat će se 24. i 25. lipnja. Kako saznajemo od ravnatelja prof. Velimira Pinjuha učenici će moći izabrati jedno od sljedećih smjerova...
 
Bubamare doletjele do srebra
Subota, 21 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/bubamare_zajednicka.jpgČITLUK - Zahvaljujući redovitim i profesionalnim treninzima, ozbiljnom pristupu radu i iznimno kvalitetnim igrama, košarkašice ŽHKK Brotnjo 94. postale su juniorske doprvakinje BiH. Naime, na završnici juniorskog prvenstva košarkašica BiH u Tomislavgradu...
 
Marin Čilić u polufinalu Nottinghama
Petak, 20 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/marin_cila.jpgMarin Čilić se pridružio Ivi Karloviću u polufinalu The Slazenger Opena, ATP turnira u Nottinghamu, na kojem Karlović brani naslov pobjednika.
 
Vatreno ludilo u Čitluku
Četvrtak, 19 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/vatreno_ludilo.jpgČITLUK - U petak s početkom u 18:00 h na Broćanskom trgu otpočet će športsko-zabavni program koji se  priprema za utakmicu Hrvatska -Turska. Ispred hotela Brotnjo biti će postavljen veliki video zid na kojem će posjetitelji pratiti ovu vrlo važnu utamicu Vatrenih za prolazak u polufinale Eura 2008.
 
Zatražen povratak Gruntovnice u Čitluk
Četvrtak, 19 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/sjednica-ov-citluk.jpgČITLUK - Na posljednoj, 31. sjednici Općinskog vijeća općine Čitluk koja je održana jučer u Maloj dvorani KIC-a između ostalog usvojen je Zaključak kojim se traži povratak Grutovnice u Čitluk.
 
Bocelli u Međugorju nastupa s Paolom Sanguinetti
Srijeda, 18 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/andrea_bocelli.jpgMEĐUGORJE - Na koncertu slavnog Andree Bocellije 7. kolovoza u Međugorju, uz Češki nacionalni simfonijski orkestar (Czech National Symphony Orchestra) i mješoviti zbor Splitske opere, službeno je potvrđeno da će nastupiti i sopranistica Paola Sanguinetti. Paola Sanguinetti je poznata svjetska sopranistica iz Parme.
 
Uskoro počinje Malonogometna liga mjesnih zajednica općine Čitluk
Srijeda, 18 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/ss-brotnjo.jpgČITLUK - Iz Športskog saveza Brotnja svim vijećima mjesnih zajednica sa područja općine Čitluk upućen je poziv za prijavu malonogometnih ekipa za sudjelovanje na ovogodišnjem natjecanju momčadi mjesnih zajednica.
 
Priopćenje iz Općinskog izbornog povjerenstva
Ponedjeljak, 16 Lipanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/lokalni_izbori_logo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Na temelju članka 8. Pravilnika o vođenu Središnjeg biračkog popisa (''Službeni glasnik BiH'' broj: 37/08), Općinsko izborno povjerenstvo Čitluk, na sjednici održanoj dana 2. lipnja 2008. godine donijelo je

 
Poziv na Javnu raspravu o prenamjeni šumskog u poljoprivredno zemljište
Ponedjeljak, 16 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/opcina_citluk_zastava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - Temeljem odredbi Odluke o sudjelovanju lokalnog građanstva u obavljanju javnih poslova ("Službeno glasilo Općinskog vijeća općine Čitluk", broj: 3/08), a u svezi s utvrđivanjem prenamjene lokaliteta na teritoriju općine Čitluk, općinski načelnik raspisuje
 
Tiskan lipanjski broj 'Glasnika Mira'
Ponedjeljak, 16 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/glasnik_mira_najava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - U nakladi Informativnog centra „Mir“ Međugorje iz tiska je izašao lipanjski broj Glasnika mira.  Ususret 27. obljetnici Gospinih ukazanja u Međugorju, u ovome broju čitatelji mogu pročitati promišljanja i poruke za sadašnji trenutak.
 
Na Tepčićima podijeljen sakrament Krizme
Nedjelja, 15 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/tepcici_tabla.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.TEPČIĆI - U župi Ploče-Tepčići biskup mostarsko-duvanjski Ratko Perić predvodio je misno slavlje i podjelio sakrament Krizme ovogodišnjim krizmanicima. Zbog neposluha svećenika koji je, kako tvrde iz Biskupskog ordinarijata iz Mostara, uzurpirao župnu crkvu Ploče-Tepčići...
 
Veći nadzor i kazne za neodgovorne putničke agencije
Nedjelja, 15 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/medjugorje_iza_crkve.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Predstavnici službe za poslove sa stranicima iz Središnjeg ureda u Sarajevu i Terenskog centra Mostar organizirali su u Međugorju sastanak sa predstavnicima nekoliko turističkih agencija s područja HNŽ-a, putničkih agencija i predstavnicima nekolicine čitlučkih i međugorskih pansiona, kako bi se detaljno upoznali s odredbama novog Zakona o kretanju i boravku stranaca u BiH, koji je prošlog mjeseca stupio na snagu.
 
Hrvatska pošta Mostar izdala poštanske marke 'Međugorje 2008.'
Subota, 14 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/hrvatska_posta_mostar.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Hrvatska pošta Mostar izdala je pet prigodnih poštanskih maraka u povodu 27. obljetnice međugorskih ukazanja. Iako Crkva još nije izrekla svoj stav o ukazanjima, Međugorje je postalo mjestom okupljanja hodočasnika koji širom svijeta nose pet temeljnih Gospinih poruka: mir, vjera, obraćenje, molitva i post, stoji u priopćenju Hrvatske pošte Mostar.
 
Otvoren natječaj za West Herzegowina Fest No. 6.
Petak, 13 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/whf_natjecaj.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ŠIROKI BRIJEG - Danas je objavljen natječaj za prijave radova na ovogodišnji šesti po redu West Herzegowina Fest koji će se održati u Širokom Brijegu u periodu od 31.07. do 02.08. 2008. godine.
 
«« Početak « Prethodna 901 902 903 904 905 906 907 908 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 14401 - 14416 od 14526