Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
MEƐUGORJE - 27. godina poslije
Ponedjeljak, 23 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/gospa_kip.jpgMEƐUGORJE - ToĆØno 27 godina prošlo je od dana kad je šestero djece posvjedoĆØilo da se u MeĆ°ugorju ukazala Blažena Djevica Marija, no žestoke polemike o vjerodostojnosti tih tvrdnji niti se smiruju niti ima izgleda da Ʀe ih Crkva u dogledno vrijeme konaĆØnim pravorijekom prekinuti. 
 
Raspored molitveno-liturgijskog programa za 27. obljetnicu Gospinih ukazanja
Subota, 21 Lipanj 2008

http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/medjugorje_crkva.jpgObavijest iz Župnog ureda MeĆ°ugorje za 27. obljetnicu Ukazanja... Raspored ispovijedi, svetih misa, upute hodoĆØasnicima...

 
Danas i sutra upis u srednju Ŕkolu
Ponedjeljak, 23 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/ss-citluk.jpgƈITLUK - Prvi upisni rok u Srednju školu dr. fra Slavka BarbariƦa u ƈitluku održat Ʀe se 24. i 25. lipnja. Kako saznajemo od ravnatelja prof. Velimira Pinjuha uĆØenici Ʀe moƦi izabrati jedno od sljedeƦih smjerova...
 
Bubamare doletjele do srebra
Subota, 21 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/bubamare_zajednicka.jpgƈITLUK - ZahvaljujuƦi redovitim i profesionalnim treninzima, ozbiljnom pristupu radu i iznimno kvalitetnim igrama, košarkašice ŽHKK Brotnjo 94. postale su juniorske doprvakinje BiH. Naime, na završnici juniorskog prvenstva košarkašica BiH u Tomislavgradu...
 
Marin ƈiliƦ u polufinalu Nottinghama
Petak, 20 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/marin_cila.jpgMarin ƈiliƦ se pridružio Ivi KarloviƦu u polufinalu The Slazenger Opena, ATP turnira u Nottinghamu, na kojem KarloviƦ brani naslov pobjednika.
 
Vatreno ludilo u ƈitluku
Četvrtak, 19 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/vatreno_ludilo.jpgƈITLUK - U petak s poĆØetkom u 18:00 h na BroƦanskom trgu otpoĆØet Ʀe športsko-zabavni program koji se  priprema za utakmicu Hrvatska -Turska. Ispred hotela Brotnjo biti Ʀe postavljen veliki video zid na kojem Ʀe posjetitelji pratiti ovu vrlo važnu utamicu Vatrenih za prolazak u polufinale Eura 2008.
 
Zatražen povratak Gruntovnice u ƈitluk
Četvrtak, 19 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/sjednica-ov-citluk.jpgƈITLUK - Na posljednoj, 31. sjednici OpƦinskog vijeƦa opƦine ƈitluk koja je održana juĆØer u Maloj dvorani KIC-a izmeĆ°u ostalog usvojen je ZakljuĆØak kojim se traži povratak Grutovnice u ƈitluk.
 
Bocelli u MeĆ°ugorju nastupa s Paolom Sanguinetti
Srijeda, 18 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/andrea_bocelli.jpgMEƐUGORJE - Na koncertu slavnog Andree Bocellije 7. kolovoza u MeĆ°ugorju, uz ƈeški nacionalni simfonijski orkestar (Czech National Symphony Orchestra) i mješoviti zbor Splitske opere, službeno je potvrĆ°eno da Ʀe nastupiti i sopranistica Paola Sanguinetti. Paola Sanguinetti je poznata svjetska sopranistica iz Parme.
 
Uskoro poĆØinje Malonogometna liga mjesnih zajednica opƦine ƈitluk
Srijeda, 18 Lipanj 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/ss-brotnjo.jpgƈITLUK - Iz Športskog saveza Brotnja svim vijeƦima mjesnih zajednica sa podruĆØja opƦine ƈitluk upuƦen je poziv za prijavu malonogometnih ekipa za sudjelovanje na ovogodišnjem natjecanju momĆØadi mjesnih zajednica.
 
PriopƦenje iz OpƦinskog izbornog povjerenstva
Ponedjeljak, 16 Lipanj 2008

The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/lokalni_izbori_logo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Na temelju ĆØlanka 8. Pravilnika o voĆ°enu Središnjeg biraĆØkog popisa (''Službeni glasnik BiH'' broj: 37/08), OpƦinsko izborno povjerenstvo ƈitluk, na sjednici održanoj dana 2. lipnja 2008. godine donijelo je

 
Poziv na Javnu raspravu o prenamjeni Ŕumskog u poljoprivredno zemljiŔte
Ponedjeljak, 16 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/opcina_citluk_zastava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ƈITLUK - Temeljem odredbi Odluke o sudjelovanju lokalnog graĆ°anstva u obavljanju javnih poslova ("Službeno glasilo OpƦinskog vijeƦa opƦine ƈitluk", broj: 3/08), a u svezi s utvrĆ°ivanjem prenamjene lokaliteta na teritoriju opƦine ƈitluk, opƦinski naĆØelnik raspisuje
 
Tiskan lipanjski broj 'Glasnika Mira'
Ponedjeljak, 16 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/glasnik_mira_najava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - U nakladi Informativnog centra „Mir“ MeĆ°ugorje iz tiska je izašao lipanjski broj Glasnika mira.  Ususret 27. obljetnici Gospinih ukazanja u MeĆ°ugorju, u ovome broju ĆØitatelji mogu proĆØitati promišljanja i poruke za sadašnji trenutak.
 
Na TepĆØiƦima podijeljen sakrament Krizme
Nedjelja, 15 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/tepcici_tabla.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.TEPƈIƆI - U župi PloĆØe-TepĆØiƦi biskup mostarsko-duvanjski Ratko PeriƦ predvodio je misno slavlje i podjelio sakrament Krizme ovogodišnjim krizmanicima. Zbog neposluha sveƦenika koji je, kako tvrde iz Biskupskog ordinarijata iz Mostara, uzurpirao župnu crkvu PloĆØe-TepĆØiƦi...
 
VeƦi nadzor i kazne za neodgovorne putniĆØke agencije
Nedjelja, 15 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/medjugorje_iza_crkve.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - Predstavnici službe za poslove sa stranicima iz Središnjeg ureda u Sarajevu i Terenskog centra Mostar organizirali su u MeĆ°ugorju sastanak sa predstavnicima nekoliko turistiĆØkih agencija s podruĆØja HNŽ-a, putniĆØkih agencija i predstavnicima nekolicine ĆØitluĆØkih i meĆ°ugorskih pansiona, kako bi se detaljno upoznali s odredbama novog Zakona o kretanju i boravku stranaca u BiH, koji je prošlog mjeseca stupio na snagu.
 
Hrvatska poÅ”ta Mostar izdala poÅ”tanske marke 'MeĆ°ugorje 2008.'
Subota, 14 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/hrvatska_posta_mostar.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEƐUGORJE - Hrvatska pošta Mostar izdala je pet prigodnih poštanskih maraka u povodu 27. obljetnice meĆ°ugorskih ukazanja. Iako Crkva još nije izrekla svoj stav o ukazanjima, MeĆ°ugorje je postalo mjestom okupljanja hodoĆØasnika koji širom svijeta nose pet temeljnih Gospinih poruka: mir, vjera, obraƦenje, molitva i post, stoji u priopƦenju Hrvatske pošte Mostar.
 
Otvoren natjeĆØaj za West Herzegowina Fest No. 6.
Petak, 13 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/whf_natjecaj.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ŠIROKI BRIJEG - Danas je objavljen natjeĆØaj za prijave radova na ovogodišnji šesti po redu West Herzegowina Fest koji Ʀe se održati u Širokom Brijegu u periodu od 31.07. do 02.08. 2008. godine.
 
«« Početak « Prethodna 901 902 903 904 905 906 907 908 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 14401 - 14416 od 14526