Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Kardinal Vinko Pulji├Ž: Me├░ugorje je jedna od najve├Žih ispovjedaonica u Europi!
Petak, 10 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

'Me├░ugorje je jedna od najve├Žih ispovjedaonica u Europi. Mnogi ljudi ondje slave Pomirenje. Molitva, priznanje grijeha i kajanje za grijehe vode do brojnih obra├Ženja u osobnom ┼żivljenju vjere', rekao je u razgovoru za Poljsku informativnu katoli├Ęku agenciju (KAI) kardinal Vinko Pulji├Ž, vrhbosanski nadbiskup, predsjednik BK BiH i biv┼íi ├Ęlan Me├░unarodne komisije za Me├░ugorje.
 
HT ERONET od prvoga dana uz Mati├Ęino Prolje├Že
Petak, 10 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko prolje├Že 2017. ÔÇô 19. dani Matice hrvatske po├Ęinju u utorak, 21. o┼żujka, u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosa├Ęe. HT ERONET i ove je godine ponosni generalni sponzor ove kulturne manifestacije, koja je odavna nadi┼íla granice BiH.

 
Fahro poru├Ęio Bakiru: Podnesi ostavku na mjestu bo┼ínja├Ękog ├Ęlana Predsjedni┼ítva BiH!
Petak, 10 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Saveza za bolju budu├Žnost (SBB) Fahrudin Radon├Ęi├Ž o┼ítro je reagirao na informaciju kako je jo┼í u svibnju 2016. godine bilo poznato da Sakib Softi├Ž nema legitimitet za predstavljanje BiH pred Me├░unarodnim sudom pravde u Haagu.
 
Brotnjak dr. Milenko Bevanda ponovno izabran za dekana Medicinskog fakulteta Sveu├Ęili┼íta u Mostaru
Petak, 10 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Prof.  dr. sc. Milenko Bevanda danas je ponovno izabran za dekana Medicinskog fakulteta Sveu├Ęili┼íta u Mostaru.
 
Plenkovi├Ž nakon Europskog vije├Ža: Vrlo jasno podupiremo europski put BiH i punu ravnopravnost Hrvata
Petak, 10 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i HDZ-a mr. sc. Andrej Plenkovelovao je ju├Ęer u Bruxellesu na sastanku Europskog vije├Ža.

 
Policija uhitila ┼áirokobrije┼żanina dok je poku┼íao ukrasti Audija A6, njegov pomo├Žnik uspio pobje├Ži
Petak, 10 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

PU Mostar je jutros, oko 02,35 sati, li┼íila slobode osobu inicijala Z.G. (1969) iz ┼áirokog Brijega, zbog poku┼íaja kra├░e putni├Ękog motornog vozila marke ÔÇťAudi A6ÔÇŁ.

 
Josip ├Éaki├Ž: 'Ako izbije rat u BiH, moramo biti spremni braniti tamo┼ínje Hrvate!'
Petak, 10 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ako napadnu hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, onda moramo reagirati. Po Ustavu smo du┼żni pomo├Ži i braniti Hrvate u BiH. Tako i Srbija ┼ítiti Srbe u BiH, a Rusija se uple├Že u zbivanja u Srbiji. 
 
┼Żilavka Barrique i Blatina de Broto Vinarije ├łitluk pobjednici u svojim kategorijama
Petak, 10 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ocjenjivanje kvalitete vina na Sajmu Mostar bez pretjerivanja predstavlja jednu od najrelevantnijih manifestacija ovog karaktera na prostorima Bosne i Hercegovine, i doista bi vrijedilo napora istu o├Ęuvati i razvijati i u budu├Že.
 
Nogometa┼íice Brotnja pru┼żile dobar otpor premijerliga┼íkoj Iskri
Petak, 10 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na ├Ęitlu├Ękim Barama, nogometa┼íice ┼ŻNK Brotnjo ju├Ęer su odigrale prijateljsku utakmicu protiv ┼ŻNK Iskra iz Bugojna. Utakmica je zavr┼íila pobjedom Iskre 4:0, ali treneri ┼ŻNK Brotnjo, Mateo Musa i Leonardo Klemo bili su jako zadovoljni prikazanom igrom svojih igra├Ęica.
 
Nema novih sudaca u ├łitluku: Predmeti stoje u kutijama, procesi blokirani do daljnjeg
Petak, 10 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tu┼żiteljsko vije├Že (VSTV) BiH jo┼í uvijek nije donijelo odluku o imenovanju sudaca u Op├Žinski sud ├łitluk. Posljedice takvog stanja za ovu op├Žinu su ogromne, a ogledaju se u tome da su svi predmeti s prostora ├łitluka trenuta├Ęno u blokadi.

 
Javio se Sand┼żaklija Sefer ├Ęije su postrojbe ubijale po Trusini: Prekinuti svu suradnju s ├łovi├Žem
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Zbog ru┼íenja legitimiteta predstavnika Bosne i Hercegovine pred Me├░unarodnim sudom pravde u Den Haagu, ┼íto je u├Ęinjeno od predsjednika HDZ-a Dragana ├łovi├Ža, a koje je posljedi├Ęno dovelo do odbijanja razmatranja revizije presude po tu┼żbi BiH protiv Srbije za po├Ęinjenu agresiju na BiH, Bosanskohercegova├Ęka patriotska stranka (BPS) smatra da bi koalicijski partneri u vlasti na razini Federacije BiH i Bosne i Hercegovine morali prekinuti svaku dalju suradnju s ├łovi├Žem i njegovom strankom, prenosi Fena.
 
Ministarstvo obrane RH: Poziv za uvo├░enje u vojnu evidenciju u 2017. godini
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Temeljem ├Ęlanka 21. i 22. Zakona o obrani (ÔÇ×Narodne novineÔÇť broj: 73/13, 75/15 i 27/16) Ministarstvo obrane Republike Hrvatske poziva sve mu┼íke osobe, Hrvatske dr┼żavljane, ro├░ene 1999. godine i starijih godi┼íta koji do sada nisu uvedeni u vojnu evidenciju, da se radi uvo├░enja u vojnu evidenciju jave u  podru├Ęni odsjek za poslove obrane prema mjestu prebivali┼íta.
 
OVO NIJE NA┼á RAT Sud u Haagu poru├Ęio Izetbegovi├Žu: Ti nisi Bosna i Hercegovina
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Me├░unarodni sud u Haagu odbacio je zahtjev za reviziju presude protiv Srbije za agresiju i genocid koju je jednostrano, u ime BiH, podnio bo┼ínja├Ęki ├Ęlan Predsjedni┼ítva BiH Bakir Izetbegovi├Ž.
 
Podlegao te┼íko ozlije├░eni 41-godi┼ínji ├łitlu├Ęanin nakon sudara vozila i automiksera
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U Blizancima se dogodila te┼íka prometna nesre├Ža kad su se sudarili automobil Ford i automikser koji je prevozio beton. 
 
Kazali┼ína predstava ÔÇ×U├ĘiteljiceÔÇť u petak pred travni├Ękom publikom
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Dramska sekcija HKUD-a Didak iz Gradni├Ža sutra, 10. o┼żujka 2017. godine, s po├Ęetkom u 19 sati u Katoli├Ękom ┼íkolskom centru fra Petar Barbari├Ž u Travniku nastupit ├Že sa svojom proslavljenom kazali┼ínom predstavom ÔÇ×U├ĘiteljiceÔÇť, za koju je tekst napisao profesor dramaturgije Dragan Komadina, a ├Ęiju re┼żiju potpisuje glumac HNK Mostar Robert Pehar.
 
Upozorenje mještanima: Sutra se u rad puštaju dvije nove transformatorske stanice
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Iz Javnog poduze├Ža Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne ÔÇô poslovnica Elektro ├łitluk obavje┼ítavaju stanovni┼ítvo kako ├Že sutra 10. o┼żujka 2017. godine u probni rad biti pu┼ítene dvije novoizgra├░ene transformatorske stanice na podru├Ęju Op├Žine ├łitluk.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 145 - 160 od 14526