Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Kardinal Vinko PuljiƦ: Meưugorje je jedna od najveƦih ispovjedaonica u Europi!
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

'MeĆ°ugorje je jedna od najveƦih ispovjedaonica u Europi. Mnogi ljudi ondje slave Pomirenje. Molitva, priznanje grijeha i kajanje za grijehe vode do brojnih obraƦenja u osobnom življenju vjere', rekao je u razgovoru za Poljsku informativnu katoliĆØku agenciju (KAI) kardinal Vinko PuljiƦ, vrhbosanski nadbiskup, predsjednik BK BiH i bivÅ”i ĆØlan MeĆ°unarodne komisije za MeĆ°ugorje.
 
HT ERONET od prvoga dana uz MatiĆØino ProljeƦe
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko proljeƦe 2017. ā€“ 19. dani Matice hrvatske poĆØinju u utorak, 21. ožujka, u Hrvatskome domu Hercega Stjepana KosaĆØe. HT ERONET i ove je godine ponosni generalni sponzor ove kulturne manifestacije, koja je odavna nadiÅ”la granice BiH.

 
Fahro poruĆØio Bakiru: Podnesi ostavku na mjestu boÅ”njaĆØkog ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH!
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Saveza za bolju buduƦnost (SBB) Fahrudin RadonĆØiƦ oÅ”tro je reagirao na informaciju kako je joÅ” u svibnju 2016. godine bilo poznato da Sakib SoftiƦ nema legitimitet za predstavljanje BiH pred MeĆ°unarodnim sudom pravde u Haagu.
 
Brotnjak dr. Milenko Bevanda ponovno izabran za dekana Medicinskog fakulteta SveuĆØiliÅ”ta u Mostaru
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Prof.  dr. sc. Milenko Bevanda danas je ponovno izabran za dekana Medicinskog fakulteta SveuĆØiliÅ”ta u Mostaru.
 
PlenkoviƦ nakon Europskog vijeƦa: Vrlo jasno podupiremo europski put BiH i punu ravnopravnost Hrvata
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i HDZ-a mr. sc. Andrej Plenkovelovao je juĆØer u Bruxellesu na sastanku Europskog vijeƦa.

 
Policija uhitila Å irokobriježanina dok je pokuÅ”ao ukrasti Audija A6, njegov pomoƦnik uspio pobjeƦi
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

PU Mostar je jutros, oko 02,35 sati, liÅ”ila slobode osobu inicijala Z.G. (1969) iz Å irokog Brijega, zbog pokuÅ”aja kraĆ°e putniĆØkog motornog vozila marke ā€œAudi A6ā€.

 
Josip ƐakiƦ: 'Ako izbije rat u BiH, moramo biti spremni braniti tamoÅ”nje Hrvate!'
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ako napadnu hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, onda moramo reagirati. Po Ustavu smo dužni pomoƦi i braniti Hrvate u BiH. Tako i Srbija Å”titi Srbe u BiH, a Rusija se upleƦe u zbivanja u Srbiji. 
 
Žilavka Barrique i Blatina de Broto Vinarije ƈitluk pobjednici u svojim kategorijama
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ocjenjivanje kvalitete vina na Sajmu Mostar bez pretjerivanja predstavlja jednu od najrelevantnijih manifestacija ovog karaktera na prostorima Bosne i Hercegovine, i doista bi vrijedilo napora istu oĆØuvati i razvijati i u buduƦe.
 
NogometaŔice Brotnja pružile dobar otpor premijerligaŔkoj Iskri
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na ĆØitluĆØkim Barama, nogometaÅ”ice ŽNK Brotnjo juĆØer su odigrale prijateljsku utakmicu protiv ŽNK Iskra iz Bugojna. Utakmica je zavrÅ”ila pobjedom Iskre 4:0, ali treneri ŽNK Brotnjo, Mateo Musa i Leonardo Klemo bili su jako zadovoljni prikazanom igrom svojih igraĆØica.
 
Nema novih sudaca u ƈitluku: Predmeti stoje u kutijama, procesi blokirani do daljnjeg
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeƦe (VSTV) BiH joÅ” uvijek nije donijelo odluku o imenovanju sudaca u OpƦinski sud ƈitluk. Posljedice takvog stanja za ovu opƦinu su ogromne, a ogledaju se u tome da su svi predmeti s prostora ƈitluka trenutaĆØno u blokadi.

 
Javio se Sandžaklija Sefer ĆØije su postrojbe ubijale po Trusini: Prekinuti svu suradnju s ƈoviƦem
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zbog ruÅ”enja legitimiteta predstavnika Bosne i Hercegovine pred MeĆ°unarodnim sudom pravde u Den Haagu, Å”to je uĆØinjeno od predsjednika HDZ-a Dragana ƈoviƦa, a koje je posljediĆØno dovelo do odbijanja razmatranja revizije presude po tužbi BiH protiv Srbije za poĆØinjenu agresiju na BiH, BosanskohercegovaĆØka patriotska stranka (BPS) smatra da bi koalicijski partneri u vlasti na razini Federacije BiH i Bosne i Hercegovine morali prekinuti svaku dalju suradnju s ƈoviƦem i njegovom strankom, prenosi Fena.
 
Ministarstvo obrane RH: Poziv za uvoĆ°enje u vojnu evidenciju u 2017. godini
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Temeljem ĆØlanka 21. i 22. Zakona o obrani (ā€žNarodne novineā€œ broj: 73/13, 75/15 i 27/16) Ministarstvo obrane Republike Hrvatske poziva sve muÅ”ke osobe, Hrvatske državljane, roĆ°ene 1999. godine i starijih godiÅ”ta koji do sada nisu uvedeni u vojnu evidenciju, da se radi uvoĆ°enja u vojnu evidenciju jave u  podruĆØni odsjek za poslove obrane prema mjestu prebivaliÅ”ta.
 
OVO NIJE NAÅ  RAT Sud u Haagu poruĆØio IzetbegoviƦu: Ti nisi Bosna i Hercegovina
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

MeĆ°unarodni sud u Haagu odbacio je zahtjev za reviziju presude protiv Srbije za agresiju i genocid koju je jednostrano, u ime BiH, podnio boÅ”njaĆØki ĆØlan PredsjedniÅ”tva BiH Bakir IzetbegoviƦ.
 
Podlegao teÅ”ko ozlijeĆ°eni 41-godiÅ”nji ƈitluĆØanin nakon sudara vozila i automiksera
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U Blizancima se dogodila teÅ”ka prometna nesreƦa kad su se sudarili automobil Ford i automikser koji je prevozio beton. 
 
KazaliÅ”na predstava ā€žUĆØiteljiceā€œ u petak pred travniĆØkom publikom
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Dramska sekcija HKUD-a Didak iz GradniƦa sutra, 10. ožujka 2017. godine, s poĆØetkom u 19 sati u KatoliĆØkom Å”kolskom centru fra Petar BarbariƦ u Travniku nastupit Ʀe sa svojom proslavljenom kazaliÅ”nom predstavom ā€žUĆØiteljiceā€œ, za koju je tekst napisao profesor dramaturgije Dragan Komadina, a ĆØiju režiju potpisuje glumac HNK Mostar Robert Pehar.
 
Upozorenje mjeŔtanima: Sutra se u rad puŔtaju dvije nove transformatorske stanice
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Iz Javnog poduzeƦa Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne ā€“ poslovnica Elektro ƈitluk obavjeÅ”tavaju stanovniÅ”tvo kako Ʀe sutra 10. ožujka 2017. godine u probni rad biti puÅ”tene dvije novoizgraĆ°ene transformatorske stanice na podruĆØju OpƦine ƈitluk.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 145 - 160 od 14526