Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
MeĆ°ugorje Cup: HÅ K Zrinjski pobjednik u dvije kategorije
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Finalnim utakmicama i sveĆØanim proglaÅ”enjem najboljih ekipa i pojedinaca, juĆØer je u Sport centru MeĆ°ugorje zavrÅ”en 11. MeĆ°ugorje Cup. Na meĆ°unarodnom turniru za mlade nogometaÅ”e u organizaciji NK MeĆ°ugorje nastupilo je 90 ekipa iz BiH, Hrvatske i Italije, a turnir je odigran u pet starosnih kategorija: U-9, U-10, U-11, U-13 i U-15. 
 
Brotnjo na domaƦem parketu nadigralo ƈelinac rezultatom 4:1
Nedjelja, 12 Ožujak 2017
Uzorak Slike

IgraĆØi MNK Brotnjo Premier SK danas su na domeƦem parketu svladali KMF ƈelinac rezultatom 4:1. Luka Suton i Matej ƈiliƦ bili su strijelci za domaƦu momĆØad u prvom poluvremenu, a u nastavku, loptu u vlastitu mrežu poslao je Dragan VindžanoviƦa, dok je Nikola GraniƦ postigao pogodak za 4:0.
 
Dva hotela iz MeĆ°ugorja meĆ°u 10 najboljih prema ocjenama posjetitelja na TripAdvisoru
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Prema jednoj od najpopularnijih turistiĆØkih web stranica na svijetu TripAdvisoru, ĆØak dva hotela iz MeĆ°ugorja prema ocjenama posjetitelja nalaze se meĆ°u 10 najboljih u BiH.

 
Najavljujemo: Samostalna izložba fra Tihomira Bazine 21. ožujka u ƈitluku
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Otvorenje izložbe ā€˜PoĆØetakā€™ akademskoga grafiĆØara fra Tihomira Bazine, održat Ʀe se u utorak, 21. ožujka u 19:30 sati, u Galeriji klub Matice hrvatske u ƈitluku.

 
Glasoviti parfem Chanel No. 5, imao eteriĆØno ulje od smilja iz Buhova
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

ā€œSmiljomanijaā€, koja veƦ dulje vrijeme trese Hercegovinu, nije zaobiÅ”la ni Å”irokobrijeÅ”ko selo Buhovo. UnatoĆØ problemima koji su se pojavili, najprije s otkupnom cijenom, a zatim i blokadom otkupa zbog prezasiƦenosti destilerija, smilje je i dalje top tema u cijeloj Hercegovini, piÅ”e VeĆØernji list BiH.

 
Papin izaslanik živjet Ʀe u kuƦi Gospina ukazanja u MeĆ°ugorju
Nedjelja, 12 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Sa zadatkom da utvrdi je li tamoÅ”nja crkvena služba dostatna za mase ljudi koji se slijevaju u MeĆ°ugorje, varÅ”avski nadbiskup Henryk Hoser u BiH stiže 27. ožujka, a u svetiÅ”tu Ʀe boraviti u kuƦi u kojoj su vidioci imali ukazanja.
 
ƈoviƦ: Da sam podržao tužbu protiv Srbije, BoÅ”njaci bi sa Srbima podigli optužnicu protiv Hrvatske
Nedjelja, 12 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Hrvatski ĆØlan PredsjedniÅ”tva BiH Dragan ƈoviƦ potvrdio je da je iz medija doznao za pismo MeĆ°unarodnog suda pravde iz svibnja proÅ”le godine u kojem se osporava mandat Sakiba SoftiƦa da zastupa Bosnu i Hercegovinu kao agent pred ovim sudom, prenosi FENA.
 
Mario MikuliƦ izabran za novog predsjednika Mladeži HDZ-a BiH
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Mladež HDZ-a BiH danas je u Hrvatskom domu hercega Stjepana KosaĆØe u Mostaru održala svoju 10. izbornu konvenciju te obilježila 25 godina uspjeÅ”nog djelovanja.
 
Atalanta BC iz Bergama veƦ drugu godinu sudionik meưunarodnog nogometnog turnira Meưugorje Cup
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U ā€“ 15 momĆØad Atalante BC iz Bergama jedan je od sudionika meĆ°unarodnog nogometnog turnira MeĆ°ugorje Cup 2017., koji se od 9. ožujka održava na terenima Sport centra MeĆ°ugorje.
 
Ovoga vikenda zavrŔava skijaŔka sezona na Blidinju, snižene cijene ski karata!
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Svi zaljubljenici u skijanje joŔ samo danas i sutra mogu uživati u zimskim radostima u Parku prirode Blidinje.
 
VOZAƈI OPREZ Jaka bura izmeĆ°u ĆØvorova Bisko i KaramatiƦi, zatvoren tunel Sveti Rok
Subota, 11 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Jak vjetar povremeno i mjestimice puÅ”e na dionici autoceste A1 izmeĆ°u ĆØvorova OtoĆØac i GospiƦ te Bisko i KaramatiƦi i na A10 izmeĆ°u ĆØvorova ƈarapine i PloĆØe.

 
Nacrt Programa poticaja za poljoprivredu - poziv na dostavljanje prijedloga
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i Å”umarstva na svojoj web stranici (www.fmpvs.gov.ba) objavilo je Nacrt Programa utroÅ”ka sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava ā€žSubvencija privatnim poduzeƦima  i poduzetnicima ā€“ Poticaj za poljoprivreduā€œ utvrĆ°enih ProraĆØunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2017. godinu.
 
Brotnjo sutra od 14 sati u GÅ D ƈitluk doĆØekuje ekipu ƈelinca
Subota, 11 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U nedjelju 12. ožujka u sklopu 7. kola Premijer futsal lige BiH, u neÅ”to ranijem terminu nego inaĆØe, od 14:00 sati, momĆØad MNK Brotnjo Premier SK igra joÅ” jednu važnu utakmicu u borbi za opstanak u najviÅ”em rangu natjecanja.

 
Amerika zagovara izbornu ravnopravnost Hrvata u BiH
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Sjedinjene AmeriĆØke Države zagovaraju zaÅ”titu izborne ravnopravnosti Hrvata u BiH, a u Hrvatskoj vide kljuĆØnog saveznika Zapada u stabiliziranju prilika u jugoistoĆØnom dijelu Europe. 
 
Ornela ViŔtica: Ponosna sam Hercegovka
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ornela ViÅ”tica, ĆØlanica ansambla SatiriĆØkog kazaliÅ”ta Kerempuh, roĆ°ena u Mostaru, oglasila se na druÅ”tvenim mrežama prije nekoliko dana o zanimljivoj temi. Lijepa glumica podijelila je simpatiĆØan osvrt o suvremenoj Hercegovki koji je oduÅ”evio njezine pratitelje...
 
Revolucionarna promjena: Papa spreman razmotriti zareĆ°ivanje oženjenih muÅ”karaca
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Papa Franjo rekao je da je spreman razmotriti moguƦnost zareĆ°ivanja starijih oženjenih muÅ”karaca u izoliranim zajednicama zbog manjka sveƦenika, ali iskljuĆØuje moguƦnost da celibat postane stvar izbora.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 129 - 144 od 14526