Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Obavijest o akciji dobrovoljnog darivanja krvi
Srijeda, 15 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U utorak, 21. ožujka 2017. godine u prostorijama hotela Brotnjo u vremenu od 9 do 11 sati, Crveni križ ƈitluk u suradnji s Odjelom za transfuziologiju organizira Akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe SveuĆØiliÅ”ne kliniĆØke bolnice Mostar.

 
BrkiƦ i PaÅ”kalj o statusu hrvatskog naroda u BiH
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan BrkiƦ primio je veleposlanicu Bosne i Hercegovine u RH Renatu PaÅ”kalj s kojom je razgovarao o rjeÅ”avanju pitanja statusa hrvatskoga naroda u BiH i euroatlantskom putu te zemlje kao i zemalja u okruženju.
 
Anica NakiƦ: Notari su postali nezamjenjiv segment pravnog sustava BiH
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Notari su u proteklih deset godina postali važan ĆØimbenik u uspostavi pravne države i oĆØuvanju pravne sigurnosti u BiH, a svojim radom znaĆØajno su doprinijeli rastereƦenju pravosuĆ°a od nepotrebnih sudskih sporova, rekla je za FENA-u predsjednica Upravnog odbora Notarske komore FBiH Anica NakiƦ.
 
Preminuo Antas MuciƦ, hercegovaĆØka legenda, sviraĆØ tradicijskih narodnih glazbala
Srijeda, 15 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Napustio nas je prvak hercegovaĆØke narodne tradicije i obiĆØaja Antas MuciƦ. HercegovaĆØka legenda, sviraĆØ tradicijskih narodnih glazbala, uĆØitelj mnogih guslara i diplara, Antas MuciƦ, preminuo je u 78. godini života.

 
HT ERONET treƦu godinu sponzor konferencije MS Network
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tvrtka HT ERONET veƦ treƦu je godinu telekomunikacijski sponzor najveƦe tehnoloÅ”ke konferencije u BiH, Microsoft Network, a koja Ʀe se ove godine održati u Neumu, od 19. do 21. travnja.

 
Grabar - KitaroviƦ dolazi u Neum na poziv Dragana ƈoviƦa
Utorak, 14 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Znanstveno-struĆØni skup s meĆ°unarodnim sudjelovanjem ā€žHrvati Bosne i Hercegovine ā€“ nositelji europskih vrijednosti?ā€œ bit Ʀe održan 16. i 17. ožujka 2017. godine, u hotelu Grand u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskog ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH Dragana ƈoviƦa.
 
IziÅ”ao katalog za Kupce elektriĆØne energije Elektroprivrede Hrvatske Zajednice Herceg Bosne
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Uprava Elektroprivrede Hrvatske Zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar na 57. sjednici održanoj 3. ožujka 2017. godine usvojila je Katalog za krajnje kupce elektriĆØne energije.

 
Pratite susret izmeĆ°u Zrinjskog i Å irokog na NaÅ”a TV u suradnji s HT Eronetom
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

HT Eronet u suradnji s NaÅ”a TV omoguƦio je gledanje i uzvratne utakmice ĆØetvrtfinala kupa BIH izmeĆ°u HÅ K Zrinjski i NK Å iroki Brijeg. 

 
HT ERONET upozorava svoje korisnike: Ne nasjedajte na lažne SMS poruke!
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U posljednje vrijeme uĆØestali su pozivi korisnika HT ERONET-a s prijavom SMS poruke sljedeƦeg sadržaja: ā€žKad stigneÅ”, dopuni mi 5 ā€“ 10 maraka na ovaj broj. U roamingu sam, nemam viÅ”e na raĆØunu, a treba mi. Sutra popodne dolazim pa se vidimo. Zvat Ʀu te.ā€œ 

 
Zubac za povijest: Prvi ikada s ovakvim uĆØinkom!
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Los Angeles Lakersi upisali su joÅ” jedan poraz u oĆØajnoj sezoni, no Ivica Zubac je prilikom istog ispisao novu stranicu povijesti. On je postao prvi tinejdžer u povijesti NBA lige koji je ostvario double-double uĆØinak s najmanje 25 poena na susretu.

 
Mario Vasilj potpisao i debitirao za NK Radomlje
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mario Vasilj nogometaÅ” iz MeĆ°ugorja potpisao je ugovor s prvoligaÅ”em iz Slovenije NK Radomlje. Odmah nakon potpisa Mario je debitirao za svoj novi klub u utakmici protiv NK Koper. U igru je uÅ”ao u 60. minuti umjesto NumiƦa, piÅ”e Hercegovina.info.

 
SPARK Tech Meetup #4 - Design Edition
Utorak, 14 Ožujak 2017
Uzorak Slike

SPARK organizira ĆØetvrti po redu tech meetup, a ovaj put naglasak stavljamo na dizajn. Meetupe organiziramo ĆØetiri puta godiÅ”nje, a cilj je da neformalnim druženjima dizajneri iz Mostara i okolice razmjene iskustva i znanja, a možda dogovore i neku novu suradnju.
 
VIDEO Nikola iz Mostara otputovao na operaciju: Želja mi je da joÅ” jednom protrĆØim s druÅ”tvom
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Jedva ĆØekam da sve proĆ°e. Želja mi je da joÅ” jednom protrĆØim s druÅ”tvom i sigurno Ʀu uspjeti, rekao je Nikola Raguž kojeg u ĆØetvrtak u BeĆØu oĆØekuje prva od tri operacije koje bi mu trebale pomoƦi da konaĆØno prohoda. 
 
Hrvatska diže optužnice protiv agresora DudakoviƦa, HaliloviƦa, KovaĆØeviƦa...
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Državno odvjetniÅ”tvo Republike Hrvatske podignut Ʀe optužnice protiv 20-ak ĆØasnika Armije RBiH zbog poĆØinjenih ratnih zloĆØina nad Hrvatima u Bosni i Hercegovini, doznaje Dnevnik.ba.
 
UspjeŔan rad Vlade HNŽ-a u protekloj godini
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Vlada HercegovaĆØko ā€“ neretvanske županije je na danaÅ”njoj 43. sjednici usvojila Prijedlog IzvjeÅ”Ć¦a o radu Vlade za 2016. godinu, te IzvjeÅ”Ć¦a o radu ministarstava, uprava, upravnih organizacija i Županijskog javnog pravobraniteljstva, koji Ʀe biti upuƦeni u daljnju skupÅ”tinsku proceduru. 
 
VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima NaÅ”e TV, Laudato TV i VinkovaĆØke televizije, a koju ureĆ°uje i vodi Dragan Soldo, razmiÅ”ljali smo sa fra Marijom KnezoviƦem o tome Å”to nam poruĆØuje dogaĆ°aj preobraženja, te kako sluÅ”ati glas Božji.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 113 - 128 od 14526