Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Viadukt nije u stanju spojit Čiovo s kopnom, a gradio bi most kod Počitelja!
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Hoće li doći do raskida ugovora Hrvatskih cesta sa tvrtkom Viadukt oko izgradnje mosta Čiovo bit će poznato najvjerojatnije nakon idućeg tjedna kada će, kako su izvijestile Hrvatske ceste, sagledati svi aspekti novonastale situacije.
 
Razglednica iz Vojnića - ni pedlja neobrađene zemlje
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U Vojnićima, Ljubuški, sve je obrađeno i zasađeno, po slobodnoj procjeni, više od 90 posto krumpirima koji će, kao nigdje drugdje u BiH, s otvorenog biti zreli za vađenje početkom svibnja.
 
Novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio Općinski odbor u Čitluku
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić jučer je posjetio Općinski odbor Mladeži HDZ BIH Čitluk gdje je sudjelovao na radnom sastanku.

 
Otvaranje biciklističke sezone 2017: Biciklom koz Brotnjo
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Kao i svake godine do sada BK Brotnjo organizira zajedničko otvaranje biciklističke sezone, te pozivaju sve članove kluba, a prvenstveno one koji to namjeravaju postati i tek kreću sa bicikliranjem, bez obzira na godine, biciklo koje posjeduju i dosadašnje biciklističko iskustvo da im se pridruže na ovoj turi.
 
Matica hrvatska: U Galeriji sv. Ante predstavljene knjige, godišnjak i izložba fotografija
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Povodom 175. obljetnice osnutka Matice hrvatske, ogranci Matice hrvatske u Čitluku, Grudama, Posušju i Sarajevu u Galeriji sv. Ante na Bistriku upriličeno je predstavljanje knjiga književnika Mate Grbavca i Slave Antina Bago objavljenih u nakladi Ogranka Matice hrvatske u Čitluku, desetog broja Godišnjaka Ogranka Matice hrvatske u Grudama  i otvaranje izložbe fotografija Ljube Kovača „Divota krajolika hercegovačkog“.
 
FOTO Hyundaijev "golf": Prezentacija nove generacije modela i30 u Herceg Etno-selu Međugorje
Petak, 17 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Hyundai je ovoga tjedna organizirao pretpremijernu promociju nove generacije svog kompaktnog modela i30. Između ostaloga, karavana iz Sarajeva s novim modelom i30 posjetila je Herceg Etno-selo Međugorje i vodopad Kravica.
 
Nove zavrzlame oko Mostara: Razmatra se mogućnost da autocesta ide desnom stranom Neretve
Petak, 17 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Autoceste FBiH nedavno su poništile natječaj za izgradnju dionice Zvirovići-Počitelj (most), nakon što od 2014. godine, kada je raspisan natječaj i izabran izvođač, nije urađeno ništa na spomenutoj dionici, iako su osigurana sredstva u iznosu od 200 milijuna KM. 
 
Bez da je zamotao ijednu: Pao s 94 kilograma rezanog duhana
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Službenici Postrojbe za podršku i kontrolu Terenskoga ureda Zapad Granične policije BiH 16. ožujka 2017. godine su spriječili nezakonit promet 94 kilograma rezanoga duhana bez trošarinskih markica.
 
Ledo, Sarajevski Kiseljak i Konzum u zraku: Propadne li Todorić crno im se piše
Četvrtak, 16 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Podrhtavanje tla pod nogama Agrokora glavna je vijest u Hrvatskoj, a zbog vlasništva tvrtke u regiji ona je nezaobilazna u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Kako prenose hrvatski mediji, najveća kompanija ne može isplatiti dugove, a vodstvo traži izlaz kroz novi kredit ili prodaju ogranaka.

 
Od 1. travnja 5% skuplja vožnja autocestom u Hrvatskoj, u sezoni poskupljuje za dodatnih 10%
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Vlada Republike Hrvatske je donijela odluku o financijskom restrukturiranju cestovnog sektora, a kao uvod u reformu - povećavaju cestarine na autocestama kojima upravljaju Hrvatske autoceste, i to za 5 posto.
 
Kerim Subašić iz međugorske Teniske akademije seniorski prvak BiH
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Kerim Subašić, član Teniske akademije SportLand BA i Tenis kluba Međugorje novi je seniorski državni prvak BiH. Na dvoranskom prvenstvu BiH, održanom proteklog vikenda u SC Đulić u Širokom Brijegu, Subašić je u seniorskoj konkurenciji osvojio naslov prvaka svladavši u finalu Roberta Raguža iz TK Mostar  7-5 3-6 6-3. 
 
Predsjednica Grabar-Kitarović u Neumu: Ugrožena konstitutivnost i ravnopravnost Hrvata u BiH
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U Neumu se održava znanstveno stručni skup "Hrvati u BiH - nositelji europskih vrijednosti?". Među ostalima ondje su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čovića.
 
Prezentiranje projekta DPUmH „REKONSTRUKCIJA I DESTRUKCIJA“
Četvrtak, 16 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Jednogodišnji rad na projektu Društva povjesničara umjetnosti Hercegovine (DPUmH), javnosti će biti prezentiran izložbom pod nazivom „(Re)konstrukcija i destrukcija“.

 
Mladež HDZ BiH Čitluk organizira besplatani tečaj talijanskog jezika
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U cilju poticanja mladih za učenje stranih jezika Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Čitluk, već desetu godinu za redom, organizira besplatne tečajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, njemački i španjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci će imati priliku naučiti poneku riječ ili utvrditi gradivo iz talijanskog jezika. 
 
Večeras donatorska večer s aukcijom slika za Udrugu „fra Slavko Barbarić“ Međugorje
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem „Hrvati BiH – nositelji europskih vrijednosti?“, koji će održava u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga člana Predsjedništva BiH prof. dr. sc. Dragana Čovića, večeras će se održat i donatorska večer s aukcijom slika živućih hrvatskih umjetnika.
 
Jelić: Je li službeni Zagreb uopće svjestan posljedica presuda za hrvatski narod u BiH?
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zašto su ovih dana Hrvatskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesene kaznene prijave protiv samog vrha Armije BiH, odnosno protiv ratnih zapovjednika Armije BiH? Kako izgledaju i kako se vode sudski procesi protiv hrvatskih branitelja u BiH i je li službeni Zagreb uopće svjestan kakve posljedice mogu takve presude imati za hrvatski narod u BiH, ali i za samu hrvatsku državu? Napokon, zašto je i na koji način podignuta optužnica i protiv njega, u emisiji Tihomira Dujmovića "Iza zavjese" objasnio je umirovljeni general HV-a Zlatan Mijo Jelić.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 92 - 107 od 14526