Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Viadukt nije u stanju spojit ├łiovo s kopnom, a gradio bi most kod Po├Ęitelja!
Subota, 18 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ho├Že li do├Ži do raskida ugovora Hrvatskih cesta sa tvrtkom Viadukt oko izgradnje mosta ├łiovo bit ├Že poznato najvjerojatnije nakon idu├Žeg tjedna kada ├Že, kako su izvijestile Hrvatske ceste, sagledati svi aspekti novonastale situacije.
 
Razglednica iz Vojni├Ža - ni pedlja neobra├░ene zemlje
Subota, 18 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U Vojni├Žima, Ljubu┼íki, sve je obra├░eno i zasa├░eno, po slobodnoj procjeni, vi┼íe od 90 posto krumpirima koji ├Že, kao nigdje drugdje u BiH, s otvorenog biti zreli za va├░enje po├Ęetkom svibnja.
 
Novoizabrani predsjednik Mlade┼żi HDZ BiH Mario Mikuli├Ž posjetio Op├Žinski odbor u ├łitluku
Subota, 18 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Mlade┼żi HDZ BiH Mario Mikuli├Ž ju├Ęer je posjetio Op├Žinski odbor Mlade┼żi HDZ BIH ├łitluk gdje je sudjelovao na radnom sastanku.

 
Otvaranje biciklisti├Ęke sezone 2017: Biciklom koz Brotnjo
Subota, 18 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Kao i svake godine do sada BK Brotnjo organizira zajedni├Ęko otvaranje biciklisti├Ęke sezone, te pozivaju sve ├Ęlanove kluba, a prvenstveno one koji to namjeravaju postati i tek kre├Žu sa bicikliranjem, bez obzira na godine, biciklo koje posjeduju i dosada┼ínje biciklisti├Ęko iskustvo da im se pridru┼że na ovoj turi.
 
Matica hrvatska: U Galeriji sv. Ante predstavljene knjige, godi┼ínjak i izlo┼żba fotografija
Subota, 18 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Povodom 175. obljetnice osnutka Matice hrvatske, ogranci Matice hrvatske u ├łitluku, Grudama, Posu┼íju i Sarajevu u Galeriji sv. Ante na Bistriku uprili├Ęeno je predstavljanje knjiga knji┼żevnika Mate Grbavca i Slave Antina Bago objavljenih u nakladi Ogranka Matice hrvatske u ├łitluku, desetog broja Godi┼ínjaka Ogranka Matice hrvatske u Grudama  i otvaranje izlo┼żbe fotografija Ljube Kova├Ęa ÔÇ×Divota krajolika hercegova├ĘkogÔÇť.
 
FOTO Hyundaijev "golf": Prezentacija nove generacije modela i30 u Herceg Etno-selu Me├░ugorje
Petak, 17 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Hyundai je ovoga tjedna organizirao pretpremijernu promociju nove generacije svog kompaktnog modela i30. Izme├░u ostaloga, karavana iz Sarajeva s novim modelom i30 posjetila je Herceg Etno-selo Me├░ugorje i vodopad Kravica.
 
Nove zavrzlame oko Mostara: Razmatra se mogu├Žnost da autocesta ide desnom stranom Neretve
Petak, 17 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Autoceste FBiH nedavno su poni┼ítile natje├Ęaj za izgradnju dionice Zvirovi├Ži-Po├Ęitelj (most), nakon ┼íto od 2014. godine, kada je raspisan natje├Ęaj i izabran izvo├░a├Ę, nije ura├░eno ni┼íta na spomenutoj dionici, iako su osigurana sredstva u iznosu od 200 milijuna KM. 
 
Bez da je zamotao ijednu: Pao s 94 kilograma rezanog duhana
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Slu┼żbenici Postrojbe za podr┼íku i kontrolu Terenskoga ureda Zapad Grani├Ęne policije BiH 16. o┼żujka 2017. godine su sprije├Ęili nezakonit promet 94 kilograma rezanoga duhana bez tro┼íarinskih markica.
 
Ledo, Sarajevski Kiseljak i Konzum u zraku: Propadne li Todori├Ž crno im se pi┼íe
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Podrhtavanje tla pod nogama Agrokora glavna je vijest u Hrvatskoj, a zbog vlasni┼ítva tvrtke u regiji ona je nezaobilazna u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Kako prenose hrvatski mediji, najve├Ža kompanija ne mo┼że isplatiti dugove, a vodstvo tra┼żi izlaz kroz novi kredit ili prodaju ogranaka.

 
Od 1. travnja 5% skuplja vo┼żnja autocestom u Hrvatskoj, u sezoni poskupljuje za dodatnih 10%
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Vlada Republike Hrvatske je donijela odluku o financijskom restrukturiranju cestovnog sektora, a kao uvod u reformu - pove├Žavaju cestarine na autocestama kojima upravljaju Hrvatske autoceste, i to za 5 posto.
 
Kerim Suba┼íi├Ž iz me├░ugorske Teniske akademije seniorski prvak BiH
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Kerim Suba┼íi├Ž, ├Ęlan Teniske akademije SportLand BA i Tenis kluba Me├░ugorje novi je seniorski dr┼żavni prvak BiH. Na dvoranskom prvenstvu BiH, odr┼żanom proteklog vikenda u SC ├Éuli├Ž u ┼áirokom Brijegu, Suba┼íi├Ž je u seniorskoj konkurenciji osvojio naslov prvaka svladav┼íi u finalu Roberta Ragu┼ża iz TK Mostar  7-5 3-6 6-3. 
 
Predsjednica Grabar-Kitarovi├Ž u Neumu: Ugro┼żena konstitutivnost i ravnopravnost Hrvata u BiH
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U Neumu se odr┼żava znanstveno stru├Ęni skup "Hrvati u BiH - nositelji europskih vrijednosti?". Me├░u ostalima ondje su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarovi├Ž, ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier i hrvatski ├Ęlan Predsjedni┼ítva BiH Dragan ├łovi├Ža.
 
Prezentiranje projekta DPUmH ÔÇ×REKONSTRUKCIJA I DESTRUKCIJAÔÇť
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Jednogodi┼ínji rad na projektu Dru┼ítva povjesni├Ęara umjetnosti Hercegovine (DPUmH), javnosti ├Že biti prezentiran izlo┼żbom pod nazivom ÔÇ×(Re)konstrukcija i destrukcijaÔÇť.

 
Mlade┼ż HDZ BiH ├łitluk organizira besplatani te├Ęaj talijanskog jezika
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U cilju poticanja mladih za u├Ęenje stranih jezika Op├Žinski odbor Mlade┼żi HDZ BiH ├łitluk, ve├Ž desetu godinu za redom, organizira besplatne te├Ęajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, njema├Ęki i ┼ípanjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci ├Že imati priliku nau├Ęiti poneku rije├Ę ili utvrditi gradivo iz talijanskog jezika. 
 
Ve├Ęeras donatorska ve├Ęer s aukcijom slika za Udrugu ÔÇ×fra Slavko Barbari├ŽÔÇť Me├░ugorje
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-stru├Ęnog skupa s me├░unarodnim sudjelovanjem ÔÇ×Hrvati BiH ÔÇô nositelji europskih vrijednosti?ÔÇť, koji ├Že odr┼żava u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga ├Ęlana Predsjedni┼ítva BiH prof. dr. sc. Dragana ├łovi├Ža, ve├Ęeras ├Že se odr┼żat i donatorska ve├Ęer s aukcijom slika ┼żivu├Žih hrvatskih umjetnika.
 
Jeli├Ž: Je li slu┼żbeni Zagreb uop├Že svjestan posljedica presuda za hrvatski narod u BiH?
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Za┼íto su ovih dana Hrvatskom dr┼żavnom odvjetni┼ítvu u Zagrebu podnesene kaznene prijave protiv samog vrha Armije BiH, odnosno protiv ratnih zapovjednika Armije BiH? Kako izgledaju i kako se vode sudski procesi protiv hrvatskih branitelja u BiH i je li slu┼żbeni Zagreb uop├Že svjestan kakve posljedice mogu takve presude imati za hrvatski narod u BiH, ali i za samu hrvatsku dr┼żavu? Napokon, za┼íto je i na koji na├Ęin podignuta optu┼żnica i protiv njega, u emisiji Tihomira Dujmovi├Ža "Iza zavjese" objasnio je umirovljeni general HV-a Zlatan Mijo Jeli├Ž.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 92 - 107 od 14526