Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Viadukt nije u stanju spojit ƈiovo s kopnom, a gradio bi most kod PoĆØitelja!
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

HoƦe li doƦi do raskida ugovora Hrvatskih cesta sa tvrtkom Viadukt oko izgradnje mosta ƈiovo bit Ʀe poznato najvjerojatnije nakon iduƦeg tjedna kada Ʀe, kako su izvijestile Hrvatske ceste, sagledati svi aspekti novonastale situacije.
 
Razglednica iz VojniƦa - ni pedlja neobraưene zemlje
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U VojniƦima, LjubuÅ”ki, sve je obraĆ°eno i zasaĆ°eno, po slobodnoj procjeni, viÅ”e od 90 posto krumpirima koji Ʀe, kao nigdje drugdje u BiH, s otvorenog biti zreli za vaĆ°enje poĆØetkom svibnja.
 
Novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario MikuliƦ posjetio OpƦinski odbor u ƈitluku
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario MikuliƦ juĆØer je posjetio OpƦinski odbor Mladeži HDZ BIH ƈitluk gdje je sudjelovao na radnom sastanku.

 
Otvaranje biciklistiĆØke sezone 2017: Biciklom koz Brotnjo
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Kao i svake godine do sada BK Brotnjo organizira zajedniĆØko otvaranje biciklistiĆØke sezone, te pozivaju sve ĆØlanove kluba, a prvenstveno one koji to namjeravaju postati i tek kreƦu sa bicikliranjem, bez obzira na godine, biciklo koje posjeduju i dosadaÅ”nje biciklistiĆØko iskustvo da im se pridruže na ovoj turi.
 
Matica hrvatska: U Galeriji sv. Ante predstavljene knjige, godiŔnjak i izložba fotografija
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Povodom 175. obljetnice osnutka Matice hrvatske, ogranci Matice hrvatske u ƈitluku, Grudama, PosuÅ”ju i Sarajevu u Galeriji sv. Ante na Bistriku upriliĆØeno je predstavljanje knjiga književnika Mate Grbavca i Slave Antina Bago objavljenih u nakladi Ogranka Matice hrvatske u ƈitluku, desetog broja GodiÅ”njaka Ogranka Matice hrvatske u Grudama  i otvaranje izložbe fotografija Ljube KovaĆØa ā€žDivota krajolika hercegovaĆØkogā€œ.
 
FOTO Hyundaijev "golf": Prezentacija nove generacije modela i30 u Herceg Etno-selu MeĆ°ugorje
Petak, 17 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Hyundai je ovoga tjedna organizirao pretpremijernu promociju nove generacije svog kompaktnog modela i30. IzmeĆ°u ostaloga, karavana iz Sarajeva s novim modelom i30 posjetila je Herceg Etno-selo MeĆ°ugorje i vodopad Kravica.
 
Nove zavrzlame oko Mostara: Razmatra se moguƦnost da autocesta ide desnom stranom Neretve
Petak, 17 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Autoceste FBiH nedavno su poniÅ”tile natjeĆØaj za izgradnju dionice ZviroviƦi-PoĆØitelj (most), nakon Å”to od 2014. godine, kada je raspisan natjeĆØaj i izabran izvoĆ°aĆØ, nije uraĆ°eno niÅ”ta na spomenutoj dionici, iako su osigurana sredstva u iznosu od 200 milijuna KM. 
 
Bez da je zamotao ijednu: Pao s 94 kilograma rezanog duhana
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Službenici Postrojbe za podrÅ”ku i kontrolu Terenskoga ureda Zapad GraniĆØne policije BiH 16. ožujka 2017. godine su sprijeĆØili nezakonit promet 94 kilograma rezanoga duhana bez troÅ”arinskih markica.
 
Ledo, Sarajevski Kiseljak i Konzum u zraku: Propadne li TodoriƦ crno im se piÅ”e
Četvrtak, 16 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Podrhtavanje tla pod nogama Agrokora glavna je vijest u Hrvatskoj, a zbog vlasniÅ”tva tvrtke u regiji ona je nezaobilazna u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Kako prenose hrvatski mediji, najveƦa kompanija ne može isplatiti dugove, a vodstvo traži izlaz kroz novi kredit ili prodaju ogranaka.

 
Od 1. travnja 5% skuplja vožnja autocestom u Hrvatskoj, u sezoni poskupljuje za dodatnih 10%
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Vlada Republike Hrvatske je donijela odluku o financijskom restrukturiranju cestovnog sektora, a kao uvod u reformu - poveƦavaju cestarine na autocestama kojima upravljaju Hrvatske autoceste, i to za 5 posto.
 
Kerim SubaÅ”iƦ iz meĆ°ugorske Teniske akademije seniorski prvak BiH
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Kerim SubaÅ”iƦ, ĆØlan Teniske akademije SportLand BA i Tenis kluba MeĆ°ugorje novi je seniorski državni prvak BiH. Na dvoranskom prvenstvu BiH, održanom proteklog vikenda u SC ƐuliƦ u Å irokom Brijegu, SubaÅ”iƦ je u seniorskoj konkurenciji osvojio naslov prvaka svladavÅ”i u finalu Roberta Raguža iz TK Mostar  7-5 3-6 6-3. 
 
Predsjednica Grabar-KitaroviƦ u Neumu: Ugrožena konstitutivnost i ravnopravnost Hrvata u BiH
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U Neumu se održava znanstveno struĆØni skup "Hrvati u BiH - nositelji europskih vrijednosti?". MeĆ°u ostalima ondje su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-KitaroviƦ, ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier i hrvatski ĆØlan PredsjedniÅ”tva BiH Dragan ƈoviƦa.
 
Prezentiranje projekta DPUmH ā€žREKONSTRUKCIJA I DESTRUKCIJAā€œ
Četvrtak, 16 Ožujak 2017

Uzorak Slike

JednogodiÅ”nji rad na projektu DruÅ”tva povjesniĆØara umjetnosti Hercegovine (DPUmH), javnosti Ʀe biti prezentiran izložbom pod nazivom ā€ž(Re)konstrukcija i destrukcijaā€œ.

 
Mladež HDZ BiH ƈitluk organizira besplatani teĆØaj talijanskog jezika
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U cilju poticanja mladih za uĆØenje stranih jezika OpƦinski odbor Mladeži HDZ BiH ƈitluk, veƦ desetu godinu za redom, organizira besplatne teĆØajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, njemaĆØki i Å”panjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci Ʀe imati priliku nauĆØiti poneku rijeĆØ ili utvrditi gradivo iz talijanskog jezika. 
 
VeĆØeras donatorska veĆØer s aukcijom slika za Udrugu ā€žfra Slavko BarbariƦā€œ MeĆ°ugorje
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-struĆØnog skupa s meĆ°unarodnim sudjelovanjem ā€žHrvati BiH ā€“ nositelji europskih vrijednosti?ā€œ, koji Ʀe održava u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH prof. dr. sc. Dragana ƈoviƦa, veĆØeras Ʀe se održat i donatorska veĆØer s aukcijom slika živuƦih hrvatskih umjetnika.
 
JeliƦ: Je li službeni Zagreb uopƦe svjestan posljedica presuda za hrvatski narod u BiH?
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

ZaÅ”to su ovih dana Hrvatskom državnom odvjetniÅ”tvu u Zagrebu podnesene kaznene prijave protiv samog vrha Armije BiH, odnosno protiv ratnih zapovjednika Armije BiH? Kako izgledaju i kako se vode sudski procesi protiv hrvatskih branitelja u BiH i je li službeni Zagreb uopƦe svjestan kakve posljedice mogu takve presude imati za hrvatski narod u BiH, ali i za samu hrvatsku državu? Napokon, zaÅ”to je i na koji naĆØin podignuta optužnica i protiv njega, u emisiji Tihomira DujmoviƦa "Iza zavjese" objasnio je umirovljeni general HV-a Zlatan Mijo JeliƦ.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 92 - 107 od 14526