Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
FOTO: Otvorena izlo┼żba (Re)konstrukcija i destrukcija
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. o┼żujka u Galeriji kraljice Katarine Kosa├Ęa u Mostaru slu┼żbeno je otvorena  izlo┼żba (Re)konstrukcija i destrukcija, u organizaciji ├Ęlanova Dru┼ítva povjesni├Ęara umjetnosti Hercegovine (DPUmH).

 
Svetkovina Navještenja Gospodinova - Blagovijest u Meðugorju
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U subotu 25. o┼żujka je svetkovina Navje┼ítenja GospodinovaÔÇôBlagovijest. Svete mise u ┼żupnoj crkvi sv. Jakova u Me├░ugorju su u 8,13 i 18 sati.
 
HDZ BiH: Muslimani o├Ęekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u Zastupni├Ękom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
Gledajte kakvo vo├Že kupujete, neko je tretirano otrovima kojima ne bi ste ├Ęistili niti wc ┼íkoljku!
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

┼áto se sve nalazi u hrani koju svakodnevno skupo pla├Žamo, otkriti nije jednostavno, ako ne poznajemo ┼íifrirani svijet aditiva, koji su, sukladno pozivitnim zakonima ve├Žine europskih zemalja, ipak ozna├Ęeni na proizvodima. 
 
Zastupnica ┼Żeljana Zovko ugostila hrvatske posjetitelje povodom obilje┼żavanja 60. obljetnice Rimskih
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Zastupnica u Europskom parlamentu, ┼Żeljana Zovko, ugostila je danas hrvatske posjetitelje iz dru┼ítvenog ┼żivota koji su sudjelovali na sve├Ęanosti u povodu obilje┼żavanja 60. obljetnice potpisivanja Ugovora u Rimu.
 
FOTO Povijesni dan za Hrvatsku: Otvorena Zra├Ęna luka ÔÇ×Franjo Tu├░manÔÇť
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Novi putni├Ęki terminal zagreba├Ęke Zra├Ęne luke "Franjo Tu├░man" sve├Ęano je otvoren u utorak nave├Ęer u nazo├Ęnosti 500 uzvanika, me├░u kojima su bili predsjednik Vlade Andrej Plenkovi├Ž i dr┼żavni tajnik za vanjske poslove Francuske Republike Harlem Desir te mnogi partneri te zra├Ęne luke koja se za redoviti promet otvara 28. o┼żujka.
 
FOTO: Odr┼żana druga ovogodi┼ínja akcija dobrovoljnog darivanja krvi
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Danas je u ├łitluku odr┼żana druga ovogodi┼ínja akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizirana na podru├Ęju op├Žine ├łitluk. Akciji dobrovoljnog darivanja krvi pristupilo je 30 osoba, a nakon obveznog lije├Ęni├Ękog pregleda 23 osobe su darovale krv. Me├░u 23 darivatelja krvi bio je i na├Ęelnik op├Žine ├łitluk Marin Radi┼íi├Ž. 
 
Kardinal Pulji├Ž biskupu Peri├Žu: Pozovi papu Franju da do├░e u Mostar!
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Radni dio 69. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, zapo├Ęeo je u utorak, 21. o┼żujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Pulji├Ža, predsjednika BK BiH.
 
Bo┼ínjaci krenuli u obra├Ęun s Europom: Preglasali Hrvate i izglasali protueuropsku rezoluciju
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Protueuropskoj rezoluciji o osudi inicijative za federalizacijom dr┼żave i entiteta ├Ęiji su ciljevi navodna etnonacionalna podjela i sna┼żenje seperatisti├Ękih tendencija usvojena je jednoglasno sa 70 prisutnih zastupnika u Zastupni├Ękom domu Federalnog parlamenta. Me├░utim, ova rezolucija je usvojena bez glasova iz Klubova HNS-a, HDZ-BiH i HDZ-a 1990. Dakle, usvojena je isklju├Ęivo glasovima zastupnika koje su u Parlament izabrali Bo┼ínjaci. 
 
14. dan narcisa uz punu podršku HT ERONET-a
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Danas je na platou ispred Mepas Malla odr┼żan 14. dan narcisa. Ovom manifestacijom se upozorava  na va┼żnost ranog otkrivanja raka dojke i podi┼że svijest kod zdrave populacije svih uzrasta o zna├Ęaju brige za zdravlje.
 
U nedjelju 26. o┼żujka prelazimo na ljetno ra├Ęunanje vremena
Utorak, 21 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Ljetno ra├Ęunanje vremena u 2017. godini po├Ęinje 26. o┼żujka 2 sata, tako ┼íto se pomicanjem za jedan sat unaprijed vrijeme u 2 ra├Ęuna kao 3. 

 
Obrana Brune Stoji├Ža: Tvrdnja o udru┼żenom zlo├Ęina├Ękom pothvatu neodr┼żiva
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Obrana Brune Stoji├Ža pozvala je ┼żalbeno vije├Že Ha┼íkog suda da utvrdi kako je presudom u predmetu "Prli├Ž i drugi" pogre┼íno utvr├░eno postojanje udru┼żenog zlo├Ęina├Ękog pothvata podsje├Žaju├Ži pri tom petero├Ęlano ┼żalbeno vije├Že da se radi o doktrini koju su po├Ęeli odbacivati me├░unarodni sudovi.
 
Nekoliko osoba privedeno zbog razbojni┼ítava u Mostaru, ├łitluku i Me├░ugorju
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Tri osobe su li┼íene slobode nakon pretresa na ├Ęetiri lokacije u ├łitluku i HN┼Ż-u.

 
Ured za Hrvate izvan RH donio Odluku o dodjeli 500 studentskih stipendija
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Temeljem provedenog Natje├Ęaja za dodjelu stipendija, Sredi┼ínji dr┼żavni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodjeljuje 500 stipendija za akademsku godinu 2016./17. za upis ili za nastavak redovnog studija, od ├Ęega 100 stipendija za studij u Republici Hrvatskoj i 400 stipendija za studij u Bosni i Hercegovini.
 
Ve├Ęeras izlo┼żba akademskog grafi├Ęara fra Tihomira Bazine
Utorak, 21 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Otvorenje izlo┼żbe ÔÇśPo├ĘetakÔÇÖ akademskoga grafi├Ęara fra Tihomira Bazine, odr┼żat ├Že se ve├Ęeras  u 19:30 sati u Galeriji klub Matice hrvatske u ├łitluku.

 
Dalfina Bo┼ínjak: Jubilarni Mostarski sajam otvara premijer RH Andrej Plenkovi├Ž
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ve├Ž puna dva desetlje├Ža Mostar je doma├Žin jedne od najzna├Ęajnijih i najposje├Ženijih gospodarskih manifestacija, ne samo u BiH, ve├Ž i u ┼íiroj regiji ÔÇô Me├░unarodnog sajma gospodarstva. 
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 53 - 68 od 14526