Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Imenovani novi suci u Općinski sud u Čitluku: Ovo su njihova imena!
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon što je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poništenja imenovanja četiri sutkinje od 10. studenog prošle godine, danas su imenovani novi suci u Općinskom sudu Čitluk.

 
Bagarić: Možda planiraju opet izvesti tenkove kao što su to učinili u slučaju Hercegovačke banke
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo Bagarić izjavio je kako je cilj onoga što rade bošnjački političari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih dužnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Humanitarna akcija „Frizura u Udruzi Susret“ nastavljena i u 2017. godini
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmetičarke s područja općine Čitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom „Frizura u Udruzi Susret“. Jednom mjesečno zainteresirani žitelji Brotnja u Udruzi Susret moći će dobiti stručne usluge friziranja i kozmetičarske usluge, za što će, nakon završenog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama „Susret“ iz Čitluk donirati dobrovoljni novčani prilog.
 
Hrvatska: Turisti će od ljeta plaćati u eurima?
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika, gostujući u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se već od ove turističke sezone uvede mogućnost plaćanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, kaže Kristić, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
Obiteljski dani u Čerinu od 24. do 26. ožujka
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Iz Šibenika u Župu Čerin dolazi dr. Jozefina Škarica, žena koja je već u mirovini i ima dugogodišnje iskustvo rada s bračnim parovima i na poseban način bavi se obiteljskom problematikom. U ovoj župi će boraviti jedan vikend i održati nekoliko predavanja,

 
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u travnju će biti upriličen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma “Dompes” iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica između momčadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

 
Ivana Petrović: Analiza jučerašnjeg žalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na Haškom sudu nastavljen je žalbeni postupak šestorice Hrvata iz BiH. Žalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, bivšeg načelnika glavnog stožera HVO-a.

 
VIDEO Kako „zločinačka Herceg Bosna“ preko Međugorja helikopterima spašava ranjenike Armije BiH
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u Međugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
Biskupi: Podrška hrvatskim političkim predstavnicima u borbi za jednakopravnost s druga dva naroda!
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održala je, 21. i 22. ožujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru svoje 69. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH. 

 
HP Mostar izdavanjem poštanske marke obilježila „Svjetski dan voda“
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U povodu Svjetskoga dana voda Hrvatska pošta (HP) Mostar izdala je prigodnu poštansku marku u arku od 10 maraka, žig i omotnicu prvoga dana (FDC). Autor izdanja je Marin Topić, marka nominalne vrijednosti 2,70 KM tiskana je u tiskari Zrinski u Čakovcu, prvi dan izdanja 22. ožujka 2017.

 
U galeriji OMH Čitluk otvorena izložba radova fra Tihomira Bazine
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Tradicionalna kulturna manifestacija „Uskrs s Maticom u Brotnju“ započela je sinoć otvorenjem izložbe radova fra Tihomira Bazine, čiji ciklus od četrnaest radova nosi simboličan naziv „Početak“. 
 
HT Eronet uz Dane Matice hrvatske
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Svečanošću u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosače otvoreno je Mostarsko proljeće koje se ove godine odvija pod visokim pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, a generalni je sponzor manifestacije HT ERONET.
 
Privedena trojka pucala, palila, otimala, pa dolijala u ruke policiji!
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Trenutačno u Tužiteljstvu u Mostaru traje saslušanje trojice osumnjičenih za oružane pljačke, koje su kao Hrvat, Bošnjak i Srbin, prema prijavi, činili od Jablanice preko Mostara do Međugorja. Kako je Pogled.ba doznao, riječ je o Mariju Brkiću (27), Emiru Memiću (26) i Nebojši Babajiću (28) iz Mostara, koji su, naime, od ranije poznati policiji. piše Pogled.ba.
 
FOTO: Otvorena izložba (Re)konstrukcija i destrukcija
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. ožujka u Galeriji kraljice Katarine Kosača u Mostaru službeno je otvorena  izložba (Re)konstrukcija i destrukcija, u organizaciji članova Društva povjesničara umjetnosti Hercegovine (DPUmH).

 
Svetkovina Navještenja Gospodinova - Blagovijest u Međugorju
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U subotu 25. ožujka je svetkovina Navještenja Gospodinova–Blagovijest. Svete mise u župnoj crkvi sv. Jakova u Međugorju su u 8,13 i 18 sati.
 
HDZ BiH: Muslimani očekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 40 - 55 od 14526