Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Imenovani novi suci u Op├Žinski sud u ├łitluku: Ovo su njihova imena!
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tu┼żiteljsko vije├Že Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon ┼íto je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poni┼ítenja imenovanja ├Ęetiri sutkinje od 10. studenog pro┼íle godine, danas su imenovani novi suci u Op├Žinskom sudu ├łitluk.

 
Bagari├Ž: Mo┼żda planiraju opet izvesti tenkove kao ┼íto su to u├Ęinili u slu├Ęaju Hercegova├Ęke banke
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo Bagari├Ž izjavio je kako je cilj onoga ┼íto rade bo┼ínja├Ęki politi├Ęari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih du┼żnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Humanitarna akcija ÔÇ×Frizura u Udruzi SusretÔÇť nastavljena i u 2017. godini
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmeti├Ęarke s podru├Ęja op├Žine ├łitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom ÔÇ×Frizura u Udruzi SusretÔÇť. Jednom mjese├Ęno zainteresirani ┼żitelji Brotnja u Udruzi Susret mo├Ži ├Že dobiti stru├Ęne usluge friziranja i kozmeti├Ęarske usluge, za ┼íto ├Že, nakon zavr┼íenog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama ÔÇ×SusretÔÇť iz ├łitluk donirati dobrovoljni nov├Ęani prilog.
 
Hrvatska: Turisti ├Že od ljeta pla├Žati u eurima?
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradona├Ęelnika Dubrovnika, gostuju├Ži u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se ve├Ž od ove turisti├Ęke sezone uvede mogu├Žnost pla├Žanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, ka┼że Kristi├Ž, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
Obiteljski dani u ├łerinu od 24. do 26. o┼żujka
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Iz ┼áibenika u ┼Żupu ├łerin dolazi dr. Jozefina ┼ákarica, ┼żena koja je ve├Ž u mirovini i ima dugogodi┼ínje iskustvo rada s bra├Ęnim parovima i na poseban na├Ęin bavi se obiteljskom problematikom. U ovoj ┼żupi ├Že boraviti jedan vikend i odr┼żati nekoliko predavanja,

 
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu H┼áK Zrinjski u Mostaru u travnju ├Že biti uprili├Ęen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma ÔÇťDompesÔÇŁ iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica izme├░u mom├Ęadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

 
Ivana Petrovi├Ž: Analiza ju├Ęera┼ínjeg ┼żalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Na Ha┼íkom sudu nastavljen je ┼żalbeni postupak ┼íestorice Hrvata iz BiH. ┼Żalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, biv┼íeg na├Ęelnika glavnog sto┼żera HVO-a.

 
VIDEO Kako ÔÇ×zlo├Ęina├Ęka Herceg BosnaÔÇť preko Me├░ugorja helikopterima spa┼íava ranjenike Armije BiH
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u Me├░ugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
Biskupi: Podr┼íka hrvatskim politi├Ękim predstavnicima u borbi za jednakopravnost s druga dva naroda!
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine odr┼żala je, 21. i 22. o┼żujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru svoje 69. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Pulji├Ža, predsjednika BK BiH. 

 
HP Mostar izdavanjem po┼ítanske marke obilje┼żila ÔÇ×Svjetski dan vodaÔÇť
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U povodu Svjetskoga dana voda Hrvatska po┼íta (HP) Mostar izdala je prigodnu po┼ítansku marku u arku od 10 maraka, ┼żig i omotnicu prvoga dana (FDC). Autor izdanja je Marin Topi├Ž, marka nominalne vrijednosti 2,70 KM tiskana je u tiskari Zrinski u ├łakovcu, prvi dan izdanja 22. o┼żujka 2017.

 
U galeriji OMH ├łitluk otvorena izlo┼żba radova fra Tihomira Bazine
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Tradicionalna kulturna manifestacija ÔÇ×Uskrs s Maticom u BrotnjuÔÇť zapo├Ęela je sino├Ž otvorenjem izlo┼żbe radova fra Tihomira Bazine, ├Ęiji ciklus od ├Ęetrnaest radova nosi simboli├Ęan naziv ÔÇ×Po├ĘetakÔÇť. 
 
HT Eronet uz Dane Matice hrvatske
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Sve├Ęano┼í├Žu u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosa├Ęe otvoreno je Mostarsko prolje├Že koje se ove godine odvija pod visokim pokroviteljstvom Sredi┼ínjeg dr┼żavnog ureda za Hrvate izvan RH, a generalni je sponzor manifestacije HT ERONET.
 
Privedena trojka pucala, palila, otimala, pa dolijala u ruke policiji!
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Trenuta├Ęno u Tu┼żiteljstvu u Mostaru traje saslu┼íanje trojice osumnji├Ęenih za oru┼żane plja├Ęke, koje su kao Hrvat, Bo┼ínjak i Srbin, prema prijavi, ├Ęinili od Jablanice preko Mostara do Me├░ugorja. Kako je Pogled.ba doznao, rije├Ę je o Mariju Brki├Žu (27), Emiru Memi├Žu (26) i Neboj┼íi Babaji├Žu (28) iz Mostara, koji su, naime, od ranije poznati policiji. pi┼íe Pogled.ba.
 
FOTO: Otvorena izlo┼żba (Re)konstrukcija i destrukcija
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. o┼żujka u Galeriji kraljice Katarine Kosa├Ęa u Mostaru slu┼żbeno je otvorena  izlo┼żba (Re)konstrukcija i destrukcija, u organizaciji ├Ęlanova Dru┼ítva povjesni├Ęara umjetnosti Hercegovine (DPUmH).

 
Svetkovina Navještenja Gospodinova - Blagovijest u Meðugorju
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U subotu 25. o┼żujka je svetkovina Navje┼ítenja GospodinovaÔÇôBlagovijest. Svete mise u ┼żupnoj crkvi sv. Jakova u Me├░ugorju su u 8,13 i 18 sati.
 
HDZ BiH: Muslimani o├Ęekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u Zastupni├Ękom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 40 - 55 od 14526