Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
FOTO: Održan dan otvorenih vrata studija FiziĆØke kulture
Subota, 25 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Studij fiziĆØke kulture - FPMOZ ugostio je vrhunske sportaÅ”e i sportske djelatnike prilikom ĆØega je predstavljen plan i program studija kao i naglaÅ”ena važnost tjelesne aktivnosti u danaÅ”nje vrijeme.

 
PoĆØela proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Javno poduzeƦe BroƦanac viÅ”e od deset organizira i provodi akcije prikupljanja smeƦa i ostalog otpada odbaĆØenog uz sve lokalne i regionalne prometnice na podruĆØju opƦine ƈitluk. 
 
VIDEO Novi regulacijski plan mora zadovoljiti i privatni i javni interes
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U tijeku je izrada izmijenjenog regulacijskog plana za srediÅ”nji dio ƈitluka. Regulacijski plan ā€œBare 1ā€, koji je usvojen 2010. godine, doveo je do sukoba javnog i privatnog interesa. Izmjenama i dopunama plana trebale bi se zadovoljiti obje strane.
 
Obrana Valentina ƆoriƦa: Nije bilo okupacije u Herceg-Bosni
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Obrana bivÅ”eg zapovjednika vojne policije Valentina ƆoriƦa pred HaÅ”kim sudom poruĆØila je u žalbenoj raspravi da je presudom u predmetu ā€œPrliƦ i drugiā€ pogreÅ”no utvrĆ°eno postojanje okupacije na prostoru Herceg-Bosne.
 
Ukrao panel ispred Odiseje, pa "naletio" na policiju
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

JuĆØer oko 10,50 sati, patrola policije PS ƈitluk je zaustavila teretno vozilo Mercedes 307 kojim je upravljao M.H.(1981), a koji je prevozio panel dužine 9 metara  i ugrožavao ostale sudionike u prometu. 
 
Nadbiskup Hoser: Marijanska je pobožnost procvala u MeĆ°ugorju
Petak, 24 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Posebni Ʀe izaslanik Svete Stolice, nadbiskup Henryk Hoser, krajem ovog mjeseca po prvi put posjetiti Meưugorje.

 
MUP HNŽ: PronaĆ°eno rjeÅ”enje za prijem novih 75 policijskih kadeta i 5 mlaĆ°ih inspektora
Petak, 24 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo unutarnjih poslova HercegovaĆØko-neretvanske županije (HNŽ) uskoro bi trebalo dobiti osamdeset novih policajaca i mlaĆ°ih inspektora.

 
AlaburiƦ: Optužuju Hrvatsku na temelju mapa istovjetnih onima meĆ°unarodne zajednice
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na HaÅ”kom sudu nastavljen je žalbeni postupak u sluĆØaju Å”estorice bosansko-hercegovaĆØkih Hrvata nepravomoƦno osuĆ°enih za pokuÅ”aj stvaranja etniĆØki ĆØiste Herceg-Bosne. 
 
Veliki poslovni pothvat: Obitelj Marina ƈiliƦa ulaže milijun ā‚¬ u uzgoj lubina i kamenica u Stonu
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Prostore propalog centra za marikulturu Maribic u Stonu kupila je tvrtka Nonos Dyo u vlasniÅ”tvu obitelji poznatog tenisaĆØa Marina ƈiliƦa. Tvrtka je osnovana 2010. godine.
 
Vlada HNŽ: Za obnovu Ŕkola 1.677.000,00 KM, poticaji za poljoprivredu 750.000,00 KM
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na danaÅ”njoj, 44. sjednici Vlada HercegovaĆØko-neretvanske županije razmatrala je i usvojila Prijedlog Strategije razvitka HercegovaĆØko-neretvanske županije za razdoblje 2017.-2020. godina.
 
Ministar LasiƦ posjetio ZraĆØnu luku Mostar
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Federalni ministar prometa i komunikacija posjetio je danas ZraĆØnu luku Mostar. Vlada Federacije BiH je u cilju unapreĆ°enja  zrakoplovne infrastrukture na ZraĆØnoj luci Mostar putem kapitalnih transfera osigurala 1.570.000,00 KM u 2016. godini.

 
Legendarni Baka SliÅ”koviƦ novi trener Zrinjskog!
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Aktualni prvak države i vodeƦa momĆØad prvenstva, HÅ K Zrinjski uskoro Ʀe dobiti novog Å”efa struke. Kako ekskluzivno doznajemo iz izvora bliskih klubu, nasljednik Ivice BarbariƦa Ʀe biti legendarni Blaž Baka SliÅ”koviƦ.
 
HT ERONET PODRŽAO: GraÅ”o napravio koncert za pamƦenje
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Petar GraÅ”o, na svome je prvom velikom solistiĆØkom koncertu u Mostaru, oduÅ”evio publiku u prepunoj dvorani Hrvatskoga doma Hercega Stjepana KosaĆØe. Generalni sponzor je HT ERONET.

 
Imenovani novi suci u OpƦinski sud u ƈitluku: Ovo su njihova imena!
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeƦe Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon Å”to je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poniÅ”tenja imenovanja ĆØetiri sutkinje od 10. studenog proÅ”le godine, danas su imenovani novi suci u OpƦinskom sudu ƈitluk.

 
BagariƦ: Možda planiraju opet izvesti tenkove kao Å”to su to uĆØinili u sluĆØaju HercegovaĆØke banke
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo BagariƦ izjavio je kako je cilj onoga Å”to rade boÅ”njaĆØki politiĆØari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih dužnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Humanitarna akcija ā€žFrizura u Udruzi Susretā€œ nastavljena i u 2017. godini
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmetiĆØarke s podruĆØja opƦine ƈitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom ā€žFrizura u Udruzi Susretā€œ. Jednom mjeseĆØno zainteresirani žitelji Brotnja u Udruzi Susret moƦi Ʀe dobiti struĆØne usluge friziranja i kozmetiĆØarske usluge, za Å”to Ʀe, nakon zavrÅ”enog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama ā€žSusretā€œ iz ƈitluk donirati dobrovoljni novĆØani prilog.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 27 - 42 od 14526