Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
FOTO: Odr┼żan dan otvorenih vrata studija Fizi├Ęke kulture
Subota, 25 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Studij fizi├Ęke kulture - FPMOZ ugostio je vrhunske sporta┼íe i sportske djelatnike prilikom ├Ęega je predstavljen plan i program studija kao i nagla┼íena va┼żnost tjelesne aktivnosti u dana┼ínje vrijeme.

 
Po├Ęela proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Javno poduze├Že Bro├Žanac vi┼íe od deset organizira i provodi akcije prikupljanja sme├Ža i ostalog otpada odba├Ęenog uz sve lokalne i regionalne prometnice na podru├Ęju op├Žine ├łitluk. 
 
VIDEO Novi regulacijski plan mora zadovoljiti i privatni i javni interes
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U tijeku je izrada izmijenjenog regulacijskog plana za sredi┼ínji dio ├łitluka. Regulacijski plan ÔÇťBare 1ÔÇŁ, koji je usvojen 2010. godine, doveo je do sukoba javnog i privatnog interesa. Izmjenama i dopunama plana trebale bi se zadovoljiti obje strane.
 
Obrana Valentina ├ćori├Ža: Nije bilo okupacije u Herceg-Bosni
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Obrana biv┼íeg zapovjednika vojne policije Valentina ├ćori├Ža pred Ha┼íkim sudom poru├Ęila je u ┼żalbenoj raspravi da je presudom u predmetu ÔÇťPrli├Ž i drugiÔÇŁ pogre┼íno utvr├░eno postojanje okupacije na prostoru Herceg-Bosne.
 
Ukrao panel ispred Odiseje, pa "naletio" na policiju
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ju├Ęer oko 10,50 sati, patrola policije PS ├łitluk je zaustavila teretno vozilo Mercedes 307 kojim je upravljao M.H.(1981), a koji je prevozio panel du┼żine 9 metara  i ugro┼żavao ostale sudionike u prometu. 
 
Nadbiskup Hoser: Marijanska je pobo┼żnost procvala u Me├░ugorju
Petak, 24 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Posebni ├Že izaslanik Svete Stolice, nadbiskup Henryk Hoser, krajem ovog mjeseca po prvi put posjetiti Me├░ugorje.

 
MUP HN┼Ż: Prona├░eno rje┼íenje za prijem novih 75 policijskih kadeta i 5 mla├░ih inspektora
Petak, 24 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije (HN┼Ż) uskoro bi trebalo dobiti osamdeset novih policajaca i mla├░ih inspektora.

 
Alaburi├Ž: Optu┼żuju Hrvatsku na temelju mapa istovjetnih onima me├░unarodne zajednice
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na Ha┼íkom sudu nastavljen je ┼żalbeni postupak u slu├Ęaju ┼íestorice bosansko-hercegova├Ękih Hrvata nepravomo├Žno osu├░enih za poku┼íaj stvaranja etni├Ęki ├Ęiste Herceg-Bosne. 
 
Veliki poslovni pothvat: Obitelj Marina ├łili├Ža ula┼że milijun ÔéČ u uzgoj lubina i kamenica u Stonu
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Prostore propalog centra za marikulturu Maribic u Stonu kupila je tvrtka Nonos Dyo u vlasni┼ítvu obitelji poznatog tenisa├Ęa Marina ├łili├Ža. Tvrtka je osnovana 2010. godine.
 
Vlada HN┼Ż: Za obnovu ┼íkola 1.677.000,00 KM, poticaji za poljoprivredu 750.000,00 KM
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na dana┼ínjoj, 44. sjednici Vlada Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije razmatrala je i usvojila Prijedlog Strategije razvitka Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije za razdoblje 2017.-2020. godina.
 
Ministar Lasi├Ž posjetio Zra├Ęnu luku Mostar
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Federalni ministar prometa i komunikacija posjetio je danas Zra├Ęnu luku Mostar. Vlada Federacije BiH je u cilju unapre├░enja  zrakoplovne infrastrukture na Zra├Ęnoj luci Mostar putem kapitalnih transfera osigurala 1.570.000,00 KM u 2016. godini.

 
Legendarni Baka Sli┼íkovi├Ž novi trener Zrinjskog!
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Aktualni prvak dr┼żave i vode├Ža mom├Ęad prvenstva, H┼áK Zrinjski uskoro ├Že dobiti novog ┼íefa struke. Kako ekskluzivno doznajemo iz izvora bliskih klubu, nasljednik Ivice Barbari├Ža ├Že biti legendarni Bla┼ż Baka Sli┼íkovi├Ž.
 
HT ERONET PODR┼ŻAO: Gra┼ío napravio koncert za pam├Ženje
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Petar Gra┼ío, na svome je prvom velikom solisti├Ękom koncertu u Mostaru, odu┼íevio publiku u prepunoj dvorani Hrvatskoga doma Hercega Stjepana Kosa├Ęe. Generalni sponzor je HT ERONET.

 
Imenovani novi suci u Op├Žinski sud u ├łitluku: Ovo su njihova imena!
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tu┼żiteljsko vije├Že Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon ┼íto je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poni┼ítenja imenovanja ├Ęetiri sutkinje od 10. studenog pro┼íle godine, danas su imenovani novi suci u Op├Žinskom sudu ├łitluk.

 
Bagari├Ž: Mo┼żda planiraju opet izvesti tenkove kao ┼íto su to u├Ęinili u slu├Ęaju Hercegova├Ęke banke
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo Bagari├Ž izjavio je kako je cilj onoga ┼íto rade bo┼ínja├Ęki politi├Ęari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih du┼żnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Humanitarna akcija ÔÇ×Frizura u Udruzi SusretÔÇť nastavljena i u 2017. godini
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmeti├Ęarke s podru├Ęja op├Žine ├łitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom ÔÇ×Frizura u Udruzi SusretÔÇť. Jednom mjese├Ęno zainteresirani ┼żitelji Brotnja u Udruzi Susret mo├Ži ├Že dobiti stru├Ęne usluge friziranja i kozmeti├Ęarske usluge, za ┼íto ├Že, nakon zavr┼íenog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama ÔÇ×SusretÔÇť iz ├łitluk donirati dobrovoljni nov├Ęani prilog.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 27 - 42 od 14526