Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Grabar - KitaroviƦ dolazi u Neum na poziv Dragana ƈoviƦa
Utorak, 14 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Znanstveno-struĆØni skup s meĆ°unarodnim sudjelovanjem ā€žHrvati Bosne i Hercegovine ā€“ nositelji europskih vrijednosti?ā€œ bit Ʀe održan 16. i 17. ožujka 2017. godine, u hotelu Grand u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskog ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH Dragana ƈoviƦa.
 
IziÅ”ao katalog za Kupce elektriĆØne energije Elektroprivrede Hrvatske Zajednice Herceg Bosne
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Uprava Elektroprivrede Hrvatske Zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar na 57. sjednici održanoj 3. ožujka 2017. godine usvojila je Katalog za krajnje kupce elektriĆØne energije.

 
Pratite susret izmeĆ°u Zrinjskog i Å irokog na NaÅ”a TV u suradnji s HT Eronetom
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

HT Eronet u suradnji s NaÅ”a TV omoguƦio je gledanje i uzvratne utakmice ĆØetvrtfinala kupa BIH izmeĆ°u HÅ K Zrinjski i NK Å iroki Brijeg. 

 
HT ERONET upozorava svoje korisnike: Ne nasjedajte na lažne SMS poruke!
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U posljednje vrijeme uĆØestali su pozivi korisnika HT ERONET-a s prijavom SMS poruke sljedeƦeg sadržaja: ā€žKad stigneÅ”, dopuni mi 5 ā€“ 10 maraka na ovaj broj. U roamingu sam, nemam viÅ”e na raĆØunu, a treba mi. Sutra popodne dolazim pa se vidimo. Zvat Ʀu te.ā€œ 

 
Zubac za povijest: Prvi ikada s ovakvim uĆØinkom!
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Los Angeles Lakersi upisali su joÅ” jedan poraz u oĆØajnoj sezoni, no Ivica Zubac je prilikom istog ispisao novu stranicu povijesti. On je postao prvi tinejdžer u povijesti NBA lige koji je ostvario double-double uĆØinak s najmanje 25 poena na susretu.

 
Mario Vasilj potpisao i debitirao za NK Radomlje
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mario Vasilj nogometaÅ” iz MeĆ°ugorja potpisao je ugovor s prvoligaÅ”em iz Slovenije NK Radomlje. Odmah nakon potpisa Mario je debitirao za svoj novi klub u utakmici protiv NK Koper. U igru je uÅ”ao u 60. minuti umjesto NumiƦa, piÅ”e Hercegovina.info.

 
SPARK Tech Meetup #4 - Design Edition
Utorak, 14 Ožujak 2017
Uzorak Slike

SPARK organizira ĆØetvrti po redu tech meetup, a ovaj put naglasak stavljamo na dizajn. Meetupe organiziramo ĆØetiri puta godiÅ”nje, a cilj je da neformalnim druženjima dizajneri iz Mostara i okolice razmjene iskustva i znanja, a možda dogovore i neku novu suradnju.
 
VIDEO Nikola iz Mostara otputovao na operaciju: Želja mi je da joÅ” jednom protrĆØim s druÅ”tvom
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Jedva ĆØekam da sve proĆ°e. Želja mi je da joÅ” jednom protrĆØim s druÅ”tvom i sigurno Ʀu uspjeti, rekao je Nikola Raguž kojeg u ĆØetvrtak u BeĆØu oĆØekuje prva od tri operacije koje bi mu trebale pomoƦi da konaĆØno prohoda. 
 
Hrvatska diže optužnice protiv agresora DudakoviƦa, HaliloviƦa, KovaĆØeviƦa...
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Državno odvjetniÅ”tvo Republike Hrvatske podignut Ʀe optužnice protiv 20-ak ĆØasnika Armije RBiH zbog poĆØinjenih ratnih zloĆØina nad Hrvatima u Bosni i Hercegovini, doznaje Dnevnik.ba.
 
UspjeŔan rad Vlade HNŽ-a u protekloj godini
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Vlada HercegovaĆØko ā€“ neretvanske županije je na danaÅ”njoj 43. sjednici usvojila Prijedlog IzvjeÅ”Ć¦a o radu Vlade za 2016. godinu, te IzvjeÅ”Ć¦a o radu ministarstava, uprava, upravnih organizacija i Županijskog javnog pravobraniteljstva, koji Ʀe biti upuƦeni u daljnju skupÅ”tinsku proceduru. 
 
VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima NaÅ”e TV, Laudato TV i VinkovaĆØke televizije, a koju ureĆ°uje i vodi Dragan Soldo, razmiÅ”ljali smo sa fra Marijom KnezoviƦem o tome Å”to nam poruĆØuje dogaĆ°aj preobraženja, te kako sluÅ”ati glas Božji.
 
MeĆ°ugorje Cup: HÅ K Zrinjski pobjednik u dvije kategorije
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Finalnim utakmicama i sveĆØanim proglaÅ”enjem najboljih ekipa i pojedinaca, juĆØer je u Sport centru MeĆ°ugorje zavrÅ”en 11. MeĆ°ugorje Cup. Na meĆ°unarodnom turniru za mlade nogometaÅ”e u organizaciji NK MeĆ°ugorje nastupilo je 90 ekipa iz BiH, Hrvatske i Italije, a turnir je odigran u pet starosnih kategorija: U-9, U-10, U-11, U-13 i U-15. 
 
Brotnjo na domaƦem parketu nadigralo ƈelinac rezultatom 4:1
Nedjelja, 12 Ožujak 2017
Uzorak Slike

IgraĆØi MNK Brotnjo Premier SK danas su na domeƦem parketu svladali KMF ƈelinac rezultatom 4:1. Luka Suton i Matej ƈiliƦ bili su strijelci za domaƦu momĆØad u prvom poluvremenu, a u nastavku, loptu u vlastitu mrežu poslao je Dragan VindžanoviƦa, dok je Nikola GraniƦ postigao pogodak za 4:0.
 
Dva hotela iz MeĆ°ugorja meĆ°u 10 najboljih prema ocjenama posjetitelja na TripAdvisoru
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Prema jednoj od najpopularnijih turistiĆØkih web stranica na svijetu TripAdvisoru, ĆØak dva hotela iz MeĆ°ugorja prema ocjenama posjetitelja nalaze se meĆ°u 10 najboljih u BiH.

 
Najavljujemo: Samostalna izložba fra Tihomira Bazine 21. ožujka u ƈitluku
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Otvorenje izložbe ā€˜PoĆØetakā€™ akademskoga grafiĆØara fra Tihomira Bazine, održat Ʀe se u utorak, 21. ožujka u 19:30 sati, u Galeriji klub Matice hrvatske u ƈitluku.

 
Glasoviti parfem Chanel No. 5, imao eteriĆØno ulje od smilja iz Buhova
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

ā€œSmiljomanijaā€, koja veƦ dulje vrijeme trese Hercegovinu, nije zaobiÅ”la ni Å”irokobrijeÅ”ko selo Buhovo. UnatoĆØ problemima koji su se pojavili, najprije s otkupnom cijenom, a zatim i blokadom otkupa zbog prezasiƦenosti destilerija, smilje je i dalje top tema u cijeloj Hercegovini, piÅ”e VeĆØernji list BiH.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 118 - 133 od 14526