Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Mladež HDZ BiH ƈitluk organizira besplatani teĆØaj talijanskog jezika
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U cilju poticanja mladih za uĆØenje stranih jezika OpƦinski odbor Mladeži HDZ BiH ƈitluk, veƦ desetu godinu za redom, organizira besplatne teĆØajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, njemaĆØki i Å”panjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci Ʀe imati priliku nauĆØiti poneku rijeĆØ ili utvrditi gradivo iz talijanskog jezika. 
 
VeĆØeras donatorska veĆØer s aukcijom slika za Udrugu ā€žfra Slavko BarbariƦā€œ MeĆ°ugorje
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-struĆØnog skupa s meĆ°unarodnim sudjelovanjem ā€žHrvati BiH ā€“ nositelji europskih vrijednosti?ā€œ, koji Ʀe održava u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH prof. dr. sc. Dragana ƈoviƦa, veĆØeras Ʀe se održat i donatorska veĆØer s aukcijom slika živuƦih hrvatskih umjetnika.
 
JeliƦ: Je li službeni Zagreb uopƦe svjestan posljedica presuda za hrvatski narod u BiH?
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

ZaÅ”to su ovih dana Hrvatskom državnom odvjetniÅ”tvu u Zagrebu podnesene kaznene prijave protiv samog vrha Armije BiH, odnosno protiv ratnih zapovjednika Armije BiH? Kako izgledaju i kako se vode sudski procesi protiv hrvatskih branitelja u BiH i je li službeni Zagreb uopƦe svjestan kakve posljedice mogu takve presude imati za hrvatski narod u BiH, ali i za samu hrvatsku državu? Napokon, zaÅ”to je i na koji naĆØin podignuta optužnica i protiv njega, u emisiji Tihomira DujmoviƦa "Iza zavjese" objasnio je umirovljeni general HV-a Zlatan Mijo JeliƦ.
 
Za nove Audije A6: Pod krinkom cestogradnje poskupljuje gorivo za 15 pfeninga po litri
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Dogovor VijeƦa ministara i entitetskih vlada o novom Zakonu o troÅ”arinama, koji je službeno potvrĆ°en na sastanku u utorak, otvara put novoj tranÅ”i kreditnoga aranžmana s MeĆ°unarodnim monetarnim fondom (MMF).
 
Od Izeta do Bobetka: Proslavljeni hrvatski glumac Mustafa NadareviƦ u "Generalu"
Srijeda, 15 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Zadarski Forum danas se vratio u 1992. godinu, a ispred Crkve svetog Donata snimala se jedna od kljuĆØnih scena filma "General" redatelja Antuna Vrdoljaka, u kojoj general Janko Bobetko daje savjete generalu Anti Gotovini.

 
NBA zvijezda: U vrtiƦu je imao nogu broj 39, a od koÅ”arke je odustao prije 13 godina - nakratko!
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Za tri dana Ivica Zubac Ʀe proslaviti 20. roĆ°endan. E pa baÅ” si ga je ĆØestitao! Unaprijed, i to na najbolji moguƦi naĆØin. Njegovi LA Lakersi izgubili su od Denvera, ali je Zubac odigrao najbolju utakmicu u mladoj NBA karijeri.
 
Fahro pisao Bakiru: U ratu si se krio u sefu centralne banke, a povezan si s ubojicama iz AID-a
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Povodom konstatacija Bakira IzetbegoviƦa da mu Fahrudin RadonĆØiƦ odgovori Å”ta je radio prije nekoliko dana u Mostaru, odnosno Å”to su mu javili prijatelji iz Banje Luke, te Å”ta je RadonĆØiƦ svjedoĆØio u PriÅ”tini, SBB priopƦava:
 
Odlaze iz Arsenala: Brotnjak Boro Primorac i Arsen Wenger nakon ĆØetvrt stoljeƦa prekidaju suradnju
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

One godine kad su se rodili Dario Å ariƦ, Justin Bieber i Raheem Sterling, rodila se i jedna suradnja koja je obilježila noviju povijest Arsenala. Boro Primorac, legendarna petica Hajduka, prije toga Veleža, krajem 70-ih i kapetan Jugoslavije, uz Wengera je od njegova prvog dana u Arsenalu, zajedno su doÅ”li iz Japana, a od ljeta Ʀe sjesti na klupu turskog prvoligaÅ”a Konyaspora.
 
Obavijest o akciji dobrovoljnog darivanja krvi
Srijeda, 15 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U utorak, 21. ožujka 2017. godine u prostorijama hotela Brotnjo u vremenu od 9 do 11 sati, Crveni križ ƈitluk u suradnji s Odjelom za transfuziologiju organizira Akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe SveuĆØiliÅ”ne kliniĆØke bolnice Mostar.

 
BrkiƦ i PaÅ”kalj o statusu hrvatskog naroda u BiH
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan BrkiƦ primio je veleposlanicu Bosne i Hercegovine u RH Renatu PaÅ”kalj s kojom je razgovarao o rjeÅ”avanju pitanja statusa hrvatskoga naroda u BiH i euroatlantskom putu te zemlje kao i zemalja u okruženju.
 
Anica NakiƦ: Notari su postali nezamjenjiv segment pravnog sustava BiH
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Notari su u proteklih deset godina postali važan ĆØimbenik u uspostavi pravne države i oĆØuvanju pravne sigurnosti u BiH, a svojim radom znaĆØajno su doprinijeli rastereƦenju pravosuĆ°a od nepotrebnih sudskih sporova, rekla je za FENA-u predsjednica Upravnog odbora Notarske komore FBiH Anica NakiƦ.
 
Preminuo Antas MuciƦ, hercegovaĆØka legenda, sviraĆØ tradicijskih narodnih glazbala
Srijeda, 15 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Napustio nas je prvak hercegovaĆØke narodne tradicije i obiĆØaja Antas MuciƦ. HercegovaĆØka legenda, sviraĆØ tradicijskih narodnih glazbala, uĆØitelj mnogih guslara i diplara, Antas MuciƦ, preminuo je u 78. godini života.

 
HT ERONET treƦu godinu sponzor konferencije MS Network
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tvrtka HT ERONET veƦ treƦu je godinu telekomunikacijski sponzor najveƦe tehnoloÅ”ke konferencije u BiH, Microsoft Network, a koja Ʀe se ove godine održati u Neumu, od 19. do 21. travnja.

 
Grabar - KitaroviƦ dolazi u Neum na poziv Dragana ƈoviƦa
Utorak, 14 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Znanstveno-struĆØni skup s meĆ°unarodnim sudjelovanjem ā€žHrvati Bosne i Hercegovine ā€“ nositelji europskih vrijednosti?ā€œ bit Ʀe održan 16. i 17. ožujka 2017. godine, u hotelu Grand u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskog ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH Dragana ƈoviƦa.
 
IziÅ”ao katalog za Kupce elektriĆØne energije Elektroprivrede Hrvatske Zajednice Herceg Bosne
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Uprava Elektroprivrede Hrvatske Zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar na 57. sjednici održanoj 3. ožujka 2017. godine usvojila je Katalog za krajnje kupce elektriĆØne energije.

 
Pratite susret izmeĆ°u Zrinjskog i Å irokog na NaÅ”a TV u suradnji s HT Eronetom
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

HT Eronet u suradnji s NaÅ”a TV omoguƦio je gledanje i uzvratne utakmice ĆØetvrtfinala kupa BIH izmeĆ°u HÅ K Zrinjski i NK Å iroki Brijeg. 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 105 - 120 od 14526