Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Mlade┼ż HDZ BiH ├łitluk organizira besplatani te├Ęaj talijanskog jezika
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U cilju poticanja mladih za u├Ęenje stranih jezika Op├Žinski odbor Mlade┼żi HDZ BiH ├łitluk, ve├Ž desetu godinu za redom, organizira besplatne te├Ęajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, njema├Ęki i ┼ípanjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci ├Že imati priliku nau├Ęiti poneku rije├Ę ili utvrditi gradivo iz talijanskog jezika. 
 
Ve├Ęeras donatorska ve├Ęer s aukcijom slika za Udrugu ÔÇ×fra Slavko Barbari├ŽÔÇť Me├░ugorje
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-stru├Ęnog skupa s me├░unarodnim sudjelovanjem ÔÇ×Hrvati BiH ÔÇô nositelji europskih vrijednosti?ÔÇť, koji ├Že odr┼żava u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga ├Ęlana Predsjedni┼ítva BiH prof. dr. sc. Dragana ├łovi├Ža, ve├Ęeras ├Že se odr┼żat i donatorska ve├Ęer s aukcijom slika ┼żivu├Žih hrvatskih umjetnika.
 
Jeli├Ž: Je li slu┼żbeni Zagreb uop├Že svjestan posljedica presuda za hrvatski narod u BiH?
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Za┼íto su ovih dana Hrvatskom dr┼żavnom odvjetni┼ítvu u Zagrebu podnesene kaznene prijave protiv samog vrha Armije BiH, odnosno protiv ratnih zapovjednika Armije BiH? Kako izgledaju i kako se vode sudski procesi protiv hrvatskih branitelja u BiH i je li slu┼żbeni Zagreb uop├Že svjestan kakve posljedice mogu takve presude imati za hrvatski narod u BiH, ali i za samu hrvatsku dr┼żavu? Napokon, za┼íto je i na koji na├Ęin podignuta optu┼żnica i protiv njega, u emisiji Tihomira Dujmovi├Ža "Iza zavjese" objasnio je umirovljeni general HV-a Zlatan Mijo Jeli├Ž.
 
Za nove Audije A6: Pod krinkom cestogradnje poskupljuje gorivo za 15 pfeninga po litri
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Dogovor Vije├Ža ministara i entitetskih vlada o novom Zakonu o tro┼íarinama, koji je slu┼żbeno potvr├░en na sastanku u utorak, otvara put novoj tran┼íi kreditnoga aran┼żmana s Me├░unarodnim monetarnim fondom (MMF).
 
Od Izeta do Bobetka: Proslavljeni hrvatski glumac Mustafa Nadarevi├Ž u "Generalu"
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Zadarski Forum danas se vratio u 1992. godinu, a ispred Crkve svetog Donata snimala se jedna od klju├Ęnih scena filma "General" redatelja Antuna Vrdoljaka, u kojoj general Janko Bobetko daje savjete generalu Anti Gotovini.

 
NBA zvijezda: U vrti├Žu je imao nogu broj 39, a od ko┼íarke je odustao prije 13 godina - nakratko!
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Za tri dana Ivica Zubac ├Že proslaviti 20. ro├░endan. E pa ba┼í si ga je ├Ęestitao! Unaprijed, i to na najbolji mogu├Ži na├Ęin. Njegovi LA Lakersi izgubili su od Denvera, ali je Zubac odigrao najbolju utakmicu u mladoj NBA karijeri.
 
Fahro pisao Bakiru: U ratu si se krio u sefu centralne banke, a povezan si s ubojicama iz AID-a
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Povodom konstatacija Bakira Izetbegovi├Ža da mu Fahrudin Radon├Ęi├Ž odgovori ┼íta je radio prije nekoliko dana u Mostaru, odnosno ┼íto su mu javili prijatelji iz Banje Luke, te ┼íta je Radon├Ęi├Ž svjedo├Ęio u Pri┼ítini, SBB priop├Žava:
 
Odlaze iz Arsenala: Brotnjak Boro Primorac i Arsen Wenger nakon ├Ęetvrt stolje├Ža prekidaju suradnju
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

One godine kad su se rodili Dario ┼áari├Ž, Justin Bieber i Raheem Sterling, rodila se i jedna suradnja koja je obilje┼żila noviju povijest Arsenala. Boro Primorac, legendarna petica Hajduka, prije toga Vele┼ża, krajem 70-ih i kapetan Jugoslavije, uz Wengera je od njegova prvog dana u Arsenalu, zajedno su do┼íli iz Japana, a od ljeta ├Že sjesti na klupu turskog prvoliga┼ía Konyaspora.
 
Obavijest o akciji dobrovoljnog darivanja krvi
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U utorak, 21. o┼żujka 2017. godine u prostorijama hotela Brotnjo u vremenu od 9 do 11 sati, Crveni kri┼ż ├łitluk u suradnji s Odjelom za transfuziologiju organizira Akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe Sveu├Ęili┼íne klini├Ęke bolnice Mostar.

 
Brki├Ž i Pa┼íkalj o statusu hrvatskog naroda u BiH
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan Brki├Ž primio je veleposlanicu Bosne i Hercegovine u RH Renatu Pa┼íkalj s kojom je razgovarao o rje┼íavanju pitanja statusa hrvatskoga naroda u BiH i euroatlantskom putu te zemlje kao i zemalja u okru┼żenju.
 
Anica Naki├Ž: Notari su postali nezamjenjiv segment pravnog sustava BiH
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Notari su u proteklih deset godina postali va┼żan ├Ęimbenik u uspostavi pravne dr┼żave i o├Ęuvanju pravne sigurnosti u BiH, a svojim radom zna├Ęajno su doprinijeli rastere├Ženju pravosu├░a od nepotrebnih sudskih sporova, rekla je za FENA-u predsjednica Upravnog odbora Notarske komore FBiH Anica Naki├Ž.
 
Preminuo Antas Muci├Ž, hercegova├Ęka legenda, svira├Ę tradicijskih narodnih glazbala
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Napustio nas je prvak hercegova├Ęke narodne tradicije i obi├Ęaja Antas Muci├Ž. Hercegova├Ęka legenda, svira├Ę tradicijskih narodnih glazbala, u├Ęitelj mnogih guslara i diplara, Antas Muci├Ž, preminuo je u 78. godini ┼żivota.

 
HT ERONET tre├Žu godinu sponzor konferencije MS Network
Utorak, 14 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Tvrtka HT ERONET ve├Ž tre├Žu je godinu telekomunikacijski sponzor najve├Že tehnolo┼íke konferencije u BiH, Microsoft Network, a koja ├Že se ove godine odr┼żati u Neumu, od 19. do 21. travnja.

 
Grabar - Kitarovi├Ž dolazi u Neum na poziv Dragana ├łovi├Ža
Utorak, 14 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Znanstveno-stru├Ęni skup s me├░unarodnim sudjelovanjem ÔÇ×Hrvati Bosne i Hercegovine ÔÇô nositelji europskih vrijednosti?ÔÇť bit ├Že odr┼żan 16. i 17. o┼żujka 2017. godine, u hotelu Grand u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskog ├Ęlana Predsjedni┼ítva BiH Dragana ├łovi├Ža.
 
Izi┼íao katalog za Kupce elektri├Ęne energije Elektroprivrede Hrvatske Zajednice Herceg Bosne
Utorak, 14 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Uprava Elektroprivrede Hrvatske Zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar na 57. sjednici odr┼żanoj 3. o┼żujka 2017. godine usvojila je Katalog za krajnje kupce elektri├Ęne energije.

 
Pratite susret izmeðu Zrinjskog i Širokog na Naša TV u suradnji s HT Eronetom
Utorak, 14 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

HT Eronet u suradnji s Na┼ía TV omogu├Žio je gledanje i uzvratne utakmice ├Ęetvrtfinala kupa BIH izme├░u H┼áK Zrinjski i NK ┼áiroki Brijeg. 

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 105 - 120 od 14526