Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Jadranko PrliƦ: U prvostupanjskoj presudi zanemareni su svi dokazi obrane
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na MeĆ°unarodnom kaznenom sudu za bivÅ”u Jugoslaviju u Den Haagu poĆØela je žalbena rasprava u sluĆØaju Å”estorice bosanskohercegovaĆØkih Hrvata osuĆ°enih za ratne zloĆØine nad muslimanima u BiH. 
 
VIDEO PrliƦev odvjetnik Karnavas: Prvostupanjsku presudu bacite u smeƦe, ponovno ĆØitajte dokaze!
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Michael Karnavas, odvjetnik Jadranka PrliƦa istaknuo je tijekom rasprave pred žalbenim vijeƦem MeĆ°unarodnog kaznenog suda za bivÅ”u Jugoslaviju (ICTY) u Haagu kako Sudsko vijeƦe u prvostupanjskoj presudi PrliƦu i ostalima nije uvažilo dokaze o tomu zbog ĆØega je i kako formirana Herceg Bosna. TakoĆ°er, rekao je kako su Hrvati proglaÅ”eni krivima jer su najmalobrojniji konstitutivni narod u BiH.
 
Život u Stocu se normalizirao: Korizmena veĆØer u srediÅ”tu gradiƦa na Bregavi
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Udruga graĆ°ana ā€œInicijativaā€ Stolac uz potporu stolaĆØkog župnika don Rajka MarkoviƦa upriliĆØila je ā€œBiblijsku korizmenu veĆØerā€. U srediÅ”tu Stoca okupili su se mladi te ĆØitanjem tekstova iz Biblije i pjevanjem duhovnih glazbi unijeli neÅ”to posve novo u korizmeno vrijeme. 

 
ALELUJA Imenovanje sudaca u OpƦinski sud u ƈitluku na dnevnom redu ovotjedne sjednice VSTV-a BiH
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike


Na dnevnom redu sjednice Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeƦa (VSTV) BiH koja Ʀe biti održana 22. i 23. ožujka nalazi se i toĆØka imenovanje sudaca u OpƦinski sud u ƈitluku.

 
VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima NaÅ”e TV, Laudato TV i VinkovaĆØke televizije, a koju ureĆ°uje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario KnezoviƦ govori o sv. Josipu uz njegov spomendan, te Å”to nam poruĆØuje susret Isusa sa Samarijankom na zdencu. 
 
Netko u Federaciji BiH ima mjeseĆØnu plaƦu od 60 tisuƦa KM
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Prema posljednjim podacima Porezne uprave Federacije BiH, broj zaposlenih s plaƦom manjom od 500 KM iznosi 146.731. RijeĆØ je o podacima koji nisu potpuni s obzirom na to da Poreznoj upravi FBiH joÅ” uvijek nisu dostavljena sva mjeseĆØna izvjeÅ”Ć¦a o svim isplaƦenim plaƦama u entitetu. 
 
7. Sajam vjenĆØanja sljedeƦeg vikenda u Herceg Etno selu MeĆ°ugorje
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zadnji vikend ožujka rezervirajte za posjet Herceg Etno selu i Sajmu vjenĆØanja, mjestu gdje zapoĆØinje vaÅ”e vjenĆØanje!
 
Humanitarna akcija "Frizeri u Udruzi Susret" nastavlja se u srijedu 22. ožujka
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Frizeri, frizerke i kozmetiĆØarke iz naÅ”e opƦine humanitarnu akciju ā€žFrizeri u Udruzi Susretā€œ nastavljaju u srijedu 22. ožujka u radionici Udruge Susret.

 
Obavijest o smrti: IVAN IVANKOVIƆ - IVKIƆ (1934.-2017.)
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. ožujka 2017. godine u 03:00 sat iznenada je u svojoj 83-oj godini života,  blago u Gospodinu premino Ivan IvankoviƦ ā€“ IvkiƦ pok. Bože.

 
Ekipa ā€žVlatka Otkosā€œ pokazala najbolje znanje u pub kvizu
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Pub kviz u MeĆ°ugorju, prvi ovakav kviz opƦeg znanja održan na podruĆØju naÅ”e opƦine, privukao je veliko zanimanje natjecatelja. Natjecanje je održano u Kuglani MeĆ°ugorje. 
 
Prvi je dan proljeƦa
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zima broji svoje posljednje sate, a proljeƦe nam službeno poĆØinje danas u 11 sati i 29 minuta. U isto vrijeme na južnoj Zemljinoj hemisferi poĆØinje jesen. ProljeƦe Ʀe trajati 93 dana tj. do 21. lipnja 2017. u 06 sati i 24 minuta.
 
PrliƦ, StojiƦ, Praljak, PetkoviƦ, ƆoriƦ i PuÅ”iƦ dokazuju da nisu krivi ni oni ni hrvatski narod
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Pred Žalbenim vijeƦem MeĆ°unarodnog kaznenog suda za bivÅ”u Jugoslaviju (ICTY) u Haagu danas zapoĆØinje sedmodnevna rasprava o žalbama koje su na prvostupanjsku presudu podnijela Å”estorica bh. Hrvata osuĆ°enih za ratne zloĆØine u BiH i o žalbi Tužiteljstva.

 
Ornela ViÅ”tica o MeĆ°ugorju: Sjetim se neobjaÅ”njive tiÅ”ine u kojoj su ljudi molili na Brdu Ukazanja
Nedjelja, 19 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Jedna od najljepÅ”ih Hrvatica, roĆ°ena Mostarka sa zagrebaĆØkom adresom, Ornela ViÅ”tica na svom facebook profilu podijelila je status vezan za MeĆ°ugorje i vlastitom iskustvu kojega je doživjela na Brdu Ukazanja.

 
VIDEO Prof. dr. Bevanda: "Bolesti crijeva znatno naruŔavaju zdravlje ljudi"
Nedjelja, 19 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Mladi su ĆØesto bezbrižni i ne razmiÅ”ljaju o moguƦim ozbiljnim bolestima koje vrebaju. U emisiji "Zdravlje na prvom mjestu" koja se emitira u programu internet televizije Prvi.tv tema je bila upalne bolesti crijeva i celijakija. 
 
Izravan TV prijenos: MNK Brotnjo Premier SK u sklopu 8. kola ā€žLige za opstanakā€œ gostuje u GraĆØanici
Četvrtak, 16 Ožujak 2017

Uzorak Slike

MomĆØad MNK Brotnjo Premier SK u sklopu 8. kola ā€žLige za opstanakā€œ u danas od 18 sati gostuju u GraĆØanici kod istoimenog domaƦina.

 
Obljetnica ukidanja Herceg Bosne: 23 godine od prodaje Hrvata u BiH
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

18. ožujka 1994. godine potpisan je famozni Washingtonski sporazum za koji danas bez ikakve sumnje možemo reƦi da je kardinalna pogreÅ”ka službenog Zagreba prema Hrvatima u BiH. Ovim sporazumom ukinuta je Hrvatska Republika Herceg Bosna politiĆØka, teritorijalna i upravna jedinica u sklopu Bosne i Hercegovine.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 71 - 86 od 14526