Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Gledajte kakvo voće kupujete, neko je tretirano otrovima kojima ne bi ste čistili niti wc školjku!
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Što se sve nalazi u hrani koju svakodnevno skupo plaćamo, otkriti nije jednostavno, ako ne poznajemo šifrirani svijet aditiva, koji su, sukladno pozivitnim zakonima većine europskih zemalja, ipak označeni na proizvodima. 
 
Zastupnica Željana Zovko ugostila hrvatske posjetitelje povodom obilježavanja 60. obljetnice Rimskih
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zastupnica u Europskom parlamentu, Željana Zovko, ugostila je danas hrvatske posjetitelje iz društvenog života koji su sudjelovali na svečanosti u povodu obilježavanja 60. obljetnice potpisivanja Ugovora u Rimu.
 
FOTO Povijesni dan za Hrvatsku: Otvorena Zračna luka „Franjo Tuđman“
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Novi putnički terminal zagrebačke Zračne luke "Franjo Tuđman" svečano je otvoren u utorak navečer u nazočnosti 500 uzvanika, među kojima su bili predsjednik Vlade Andrej Plenković i državni tajnik za vanjske poslove Francuske Republike Harlem Desir te mnogi partneri te zračne luke koja se za redoviti promet otvara 28. ožujka.
 
FOTO: Održana druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Danas je u Čitluku održana druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizirana na području općine Čitluk. Akciji dobrovoljnog darivanja krvi pristupilo je 30 osoba, a nakon obveznog liječničkog pregleda 23 osobe su darovale krv. Među 23 darivatelja krvi bio je i načelnik općine Čitluk Marin Radišić. 
 
Kardinal Puljić biskupu Periću: Pozovi papu Franju da dođe u Mostar!
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Radni dio 69. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, započeo je u utorak, 21. ožujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH.
 
Bošnjaci krenuli u obračun s Europom: Preglasali Hrvate i izglasali protueuropsku rezoluciju
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Protueuropskoj rezoluciji o osudi inicijative za federalizacijom države i entiteta čiji su ciljevi navodna etnonacionalna podjela i snaženje seperatističkih tendencija usvojena je jednoglasno sa 70 prisutnih zastupnika u Zastupničkom domu Federalnog parlamenta. Međutim, ova rezolucija je usvojena bez glasova iz Klubova HNS-a, HDZ-BiH i HDZ-a 1990. Dakle, usvojena je isključivo glasovima zastupnika koje su u Parlament izabrali Bošnjaci. 
 
14. dan narcisa uz punu podršku HT ERONET-a
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Danas je na platou ispred Mepas Malla održan 14. dan narcisa. Ovom manifestacijom se upozorava  na važnost ranog otkrivanja raka dojke i podiže svijest kod zdrave populacije svih uzrasta o značaju brige za zdravlje.
 
U nedjelju 26. ožujka prelazimo na ljetno računanje vremena
Utorak, 21 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Ljetno računanje vremena u 2017. godini počinje 26. ožujka 2 sata, tako što se pomicanjem za jedan sat unaprijed vrijeme u 2 računa kao 3. 

 
Obrana Brune Stojića: Tvrdnja o udruženom zločinačkom pothvatu neodrživa
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Obrana Brune Stojića pozvala je žalbeno vijeće Haškog suda da utvrdi kako je presudom u predmetu "Prlić i drugi" pogrešno utvrđeno postojanje udruženog zločinačkog pothvata podsjećajući pri tom peteročlano žalbeno vijeće da se radi o doktrini koju su počeli odbacivati međunarodni sudovi.
 
Nekoliko osoba privedeno zbog razbojništava u Mostaru, Čitluku i Međugorju
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Tri osobe su lišene slobode nakon pretresa na četiri lokacije u Čitluku i HNŽ-u.

 
Ured za Hrvate izvan RH donio Odluku o dodjeli 500 studentskih stipendija
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Temeljem provedenog Natječaja za dodjelu stipendija, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodjeljuje 500 stipendija za akademsku godinu 2016./17. za upis ili za nastavak redovnog studija, od čega 100 stipendija za studij u Republici Hrvatskoj i 400 stipendija za studij u Bosni i Hercegovini.
 
Večeras izložba akademskog grafičara fra Tihomira Bazine
Utorak, 21 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Otvorenje izložbe ‘Početak’ akademskoga grafičara fra Tihomira Bazine, održat će se večeras  u 19:30 sati u Galeriji klub Matice hrvatske u Čitluku.

 
Dalfina Bošnjak: Jubilarni Mostarski sajam otvara premijer RH Andrej Plenković
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Već puna dva desetljeća Mostar je domaćin jedne od najznačajnijih i najposjećenijih gospodarskih manifestacija, ne samo u BiH, već i u široj regiji – Međunarodnog sajma gospodarstva. 
 
Otvaranje Mostarskog proljeća 2017. – XIX. dana Matice hrvatske
Utorak, 21 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko proljeće 2017. – XIX. Dani Matice hrvatske, bit će otvoreni u utorak, 21. ožujka, u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače. Izravni prijenos počinje već od 18 sati na BHRT-u, a protokol svečanog otvaranja od 18.20, kada će se kamere BHRT-a uključiti na veliku pozornicu Kosače.

 
Latinica i Ćirilica: Trebinjac i Jajčanin žive u istoj državi, ali se ne razumiju
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na društvenim mrežama već danima se širi „printscreen“ razmjene vjber poruka između jednog Trebinjca i prodavača laminata iz Jajca, koji zbog nerazumijevanja ćiriličnog pisma nije prodao 15 metara kvadratnih svog proizvoda.
 
Jadranko Prlić: U prvostupanjskoj presudi zanemareni su svi dokazi obrane
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju u Den Haagu počela je žalbena rasprava u slučaju šestorice bosanskohercegovačkih Hrvata osuđenih za ratne zločine nad muslimanima u BiH. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 56 - 71 od 14526