Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Arhiva portala Brotnjo.info
Srijeda, 29 O×ujak 2017
Po┼ítovani ├Ęitatelji, posjetite na┼í redizajnirani portal na adresi:

www.brotnjo.info

Na ovoj stranici je i dalje dostupna arhiva ├Ęlanaka objavljenih na portalu od 2008. godine do 29. o┼żujka 2017.
 
FOTO Posebni papin izaslanik mons. Henryk Hoser stigao u Me├░ugorje
Srijeda, 29 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Nakon Sarajeva i Mostara, danas je u Me├░ugorje stigao posebni papin izaslanik za ┼żupu Me├░ugorje, mons. Henryk Hoser.

 
Dinamo slavi 50 godina osvajanja Kupa velesajamskih gradova, trofej sti┼że i u ├łitluk!
Srijeda, 29 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Dinamo organizira proslavu 50. obljetnice osvajanja Kupa velesajamskih gradova. Na dana┼ínji dan prije pola stolje├Ža 'modri' su u Torinu odigrali 2-2 protiv Juventusa u prvoj utakmici ├Ęetvrtfinala tog natjecanja.

 
Biciklom kroz Brotnjo: Otvaranje biciklisti├Ęke sezone 2017.
Srijeda, 29 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Kao i svake godine do sada BK Brotnjo organizira zajedni├Ęko otvaranje biciklisti├Ęke sezone, te pozivaju sve ├Ęlanove kluba, a prvenstveno one koji to namjeravaju postati i tek kre├Žu s bicikliranjem, bez obzira na godine, biciklo koje posjeduju i dosada┼ínje biciklisti├Ęko iskustvo da nam se pridru┼że na ovoj turi.

 
Kardinal Pulji├Ž primio kardinala Hosera
Srijeda, 29 O×ujak 2017

Uzorak Slike

U prostorijama Ordinarijata vrhbosanskog u Sarajevu u utorak, 28. o┼żujka 2017. nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Pulji├Ž primio je na razgovor posebnog papina izaslanika za ┼żupu Me├░ugorje mons. Henryk Hosera. Na kraju susreta mons. Henryk i kardinal Pulji├Ž razmijenili su prigodne darove.

 
FOTO: U Odacima uskoro suvremena mrtva├Ęnica sa svim potrebnim sadr┼żajima
Srijeda, 29 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Prije 20-ak godina u groblju Pododaci u G.V. Ogra├░eniku, obitelj D┼żida je izgradila postoje├Žu kapelicu, koja se sada u potpunosti rekonstruira i ┼íiri, a u sklopu nje ├Že se nalaziti suvremena mrtva├Ęnica sa svim potrebnim sadr┼żajima.
 
Obavijest ÔÇô Anketa o radnoj snazi (ARS-2017)
Srijeda, 29 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Federalni zavod za statistiku obavje┼ítava javnost da ├Že se u razdoblju od 10. do 23. travnja ove godine, u skladu sa Programom i Planom provo├░enja statisti├Ękih istra┼żivanja od interesa za Federaciju BiH na teritoriji op├Žine ├łitluk provesti anketu o radnoj snazi.
 
Odr┼żana 24. sjednica Skup┼ítine Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije
Srijeda, 29 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Skup┼ítina Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije na ju├Ęer odr┼żanoj sjednici usvojila je Izvje┼í├Že o radu Vlade HN┼Ż za 2016. godinu.

 
┼áto je sudac Agius mislio kad je Prli├Žu rekao: Ostalo mo┼żete sa sobom ponijeti ku├Ži!
Srijeda, 29 O×ujak 2017
Uzorak Slike

- Ovo su├░enje je tamna strana me├░unarodne pravde koje ├Že usporiti njezin razvoj, ali je ne smije dovesti u pitanje, a ako je ovih 13 godina bila cijena za to, neka tako bude, jer ionako te godine ni┼íta ne mo┼że vratiti - poru├Ęio je Jadranko Prli├Ž, prvooptu┼żeni na su├░enju za Herceg-Bosnu pred Haa┼íkim sudom na kraju rasprave u ┼żalbenom postupku.  - Zasigurno ne mo┼że - dodao je na Prli├Ževe rije├Ęi predsjedavaju├Ži ┼Żalbenog vije├Ža, sudac Carmel Agius.
 
EUFOR poru├Ęio hu┼íka├Ęima rata: Ukoliko do├░e do sukoba spremni smo intervenirati u kratkom roku
Srijeda, 29 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Mirovne snage Europske unije (EUFOR) u BiH upozorile su doma├Že lidere da su spremni u kratkom roku intervenirati ukoliko do├░e do novih sukoba u BiH.

 
Nadbiskup Henryk Hoser stigao u Sarajevo
Utorak, 28 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Posebni izaslanik pape Franje za Me├░ugorje poljski nadbiskup Henryk Hoser, stigao je u ju├Ęer u Sarajevo. Kako su za Hinu potvrdili u Apostolskoj nuncijaturi u Sarajevu, nadbiskup je sino├Ž razgovarao s nuncijem u BiH nadbiskupom Luigiem Pezzutom. 
 
Srbi bili protiv: Vije├Že ministara usvojilo odluku o pove├Žanju tro┼íarina na gorivo za 15 pfeninga
Utorak, 28 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Predsjedatelj Vije├Ža ministara BiH Denis Zvizdi├Ž je na konferenciji za tisak u Sarajevu rekao je novinarima kako je Vije├Že ministara, usvajanjem seta zakona i jedne bitne odluke u potpunosti ispunilo sve zadatke koji proisti├Ęu iz prethodnih mjera aran┼żmana s MMF-om.
 
Valentin ├ćori├Ž: Tu┼żiteljstvo se koristilo sva├Ęim, ponosan sam na svoju ulogu u Domovinskom ratu
Utorak, 28 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Valentin ├ćori├Ž, zapovjednik Vojne policije HVO-a u svom zavr┼ínom obra├Žanju ┼Żalbenom vije├Žu suda u Haagu rekao je kako se Tu┼żiteljstvo koristilo svim i sva├Ęim tijekom dokazivanja postojanja udru┼żenog zlo├Ęina├Ękog poduhvata.
 
Javni natje├Ęaj za dodjelu nov├Ęane pomo├Ži odre├░enim kategorijama studenata s podru├Ęja op├Žine ├łitluk
Utorak, 28 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Op├Žina ├łitluk raspisuje javni natje├Ęaj za dodjelu nov├Ęanih pomo├Ži redovitim studentima u akademskoj 2016/2017. godini.  Nov├Ęana pomo├Ž iznosi 100,00 KM mjese├Ęno za studente koji ispunjavaju op├Že i posebne uvjete propisane ├Ęlancima 2. i 3. Pravilnika o  na├Ęinu i kriterijima za dodjelu nov├Ęane  pomo├Ži odre├░enim kategorijama studenata u  akademskoj 2016/2017. godini. 
 
Nezapam├Ženo pojeftinjenje goriva!
Ponedjeljak, 27 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Cijene goriva od jutros su, na skoro svim benzinskim crpkama, korigirane i spuštene za pet feninga po litru, potvrðeno je za Avaz.ba iz Ministarstva trgovine FBiH.

 
Obavijest o prvom sastanku vezanom za besplatni te├Ęaj talijanskog jezika
Ponedjeljak, 27 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Tijekom proteklih dana trajala je prijava za besplatni te├Ęaj talijanskog jezika u organizaciji Op├Žinskog odbora Mlade┼żi HDZ BiH ├łitluk, koji ve├Ž desetu godinu za redom tradicionalno organizira besplatne te├Ęajeve stranih jezika.

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 1 - 16 od 14526