Kontakt: Ova email adresa je zaötiśena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŤili Javascript
Dobro Selo bez naslova (FOTO)
»etvrtak, 27 Kolovoz 2009
Uzorak Slike SOVI√ÜI DONJI - Mom√®ad Dobrog Sela nije uspjela osvojiti naslov pobjednika Lige Hercegovine. U sino√¶njem finalu poraŇĺeni su 4:1 od mom√®adi Stubica/Zviri√¶i/Bija√®a. Stubica je bolje ušla u utakmicu i u 11. minuti preko Tomislava Dodiga stigla u vodstvo. Tri minute poslije Dobro Selo se vra√¶a pogotkom Vedrana Mari√¶a. U 17. minuti susreta, nakon prekršaja nad Marijom Bencunom isklju√®en je najbolji igra√® gostiju Mate Pehar. 

Utakmica je odlu√®ena sredinom drugoga poluvremena. Nakon drugog Ňĺutog kartona i i igranja rukom u 28. minuti isklju√®en je ponajbolji igra√® Dobrog Sela Velimir Raspudi√¶. Penal za mom√®ad  Stubica/Zviri√¶i/Bija√®a  realizira Hrvoje Jel√®i√¶ koji  u 33. minuti nakon greške obrane Dobrog Sela  postiŇĺe još jedan pogodak. Dobroseljani su pokušavali do√¶i do pogodaka, no bezuspješno. Kona√®nu odluku o pobjedniku svojim drugim pogotkom donosi Tomislav Dodig u 35. minuti susreta.

Unato√® porazu, našoj mom√®adi √®estitamo na borbenosti i korektnosti tijekom cijeloga turnira. Pokazali su da su veliki u pobjedi, a odmjereni u porazu. Zajedno sa svojim vjernim navija√®ima dostojno su proslavili titulu doprvaka Hercegovine s najavom kako sljede√¶e godine idu korak dalje. Na najbolji na√®in  predstavljali su op√¶inu √ąitluk na završnici op√¶inskih pobjednika i pokazali iznimnu nogometnu vještinu.

Budu√¶i da mom√®ad Ko√®erina nije došla na susret za tre√¶e mjesto, ono je pripalo mom√®adi Jasenice. Za najboljeg vratara proglašen je Lujo Lili√¶ iz pobjedni√®ke mom√®adi. Najefikasniji igra√® je Velimir Raspudi√¶ iz Dobrog Sela sa šest postignutih pogodaka, a za najboljeg igra√®a  proglašen je Mate Pehar iz mom√®adi Stubica/Zviri√¶i./Bija√®a. Trofej za fair play dobila je mom√®ad Kongore (Tomislavgrad).

Ivica Cico Brkiæ- trener Dobrog Sela

- Prenaglo smo ušli u susret sa Ňĺeljom da osvojimo naslov. Umor je u√®inio svoje i nemam zamjerki svojim igra√®ima. √ąestitam im, pokazali su izvrsnu igru na turniru i mislim da je ovo uspjeh ne samo za našu mjesnu zajednicu nego i za cijelu op√¶inu √ąitluk.

Velimir Raspudi√¶ - najefikasniji igra√® završnice

- Mom√®ad Zviri√¶i/Stubica/Bija√®a  zasluŇĺeno je osvojila naslov jer su sino√¶ bili bolji. Mislim da je moj crveni karton poljuljao mom√®ad i krenulo je sve nizbrdo. Kada gledamo cijeli turnir, zadovoljan sam igrom mom√®adi i nadam da √¶emo i sljede√¶e godine igar završnicu i oti√¶i korak dalje.

Citluk.ba

Fotografije sa finala moŇĺete pogledati ovdje

 
Sljedeśa »