Kontakt: Ova email adresa je zaötiśena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŤili Javascript
Brotnjo na putu povratka u Prvu ligu FBiH
Petak, 12 Prosinac 2008
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/sojka-2.jpg√ąITLUK - Kako je i najavljeno pred start sezone, nogometaši √®itlu√®kog Brotnja uklju√®ili su se od samog po√®etka prvenstva u borbu za prvu poziciju Druge lige FBiH Jug, koja donosi o√®ekivani ekspresan povratak u Prvu ligu FBiH, gdje je nekadašnjem prvaku BiH objektivno i mjesto.
√ąitlu√®ani su ipak prvi dio završili na drugom mjestu sa √®etiri boda zaostatka u odnosu na jesenskog prvaka Branitelj iz Mostara. Mom√®ad Davora Juri√®i√¶a, koji je trenersku poziciju od Tihomira Miloša preuzeo u petom kolu, osvojio je 32 boda (10 pobjeda, 2 remija i 3 poraza, gol razlika 30:9).

Uz o√®ekivane poraze od Branitelja i Tomislava, √®ini se da se prilika za bolji krajnji ishod propustila u utakmicama protiv Rame, Me√įugorja i Gruda.

Mi smo na kraju ipak zadovoljni postignutim. Igra√®i, struka, svi u klubu su ocijenili pozitivnim do sad ostvareno, posebno ako se uzmu u obzir problemi s kojim smo se susretali. Neki igra√®i su nas napustili tijekom sezone, a ozljede su √®inile da ni jednu utakmicu nismo odigrali u kompletnom sastavu. Uvijek su nam nedostajala bar dva nogometaša, isti√®e trener Davor Juri√®i√¶.

Brotnjo ima vrlo dobar bodovni saldo, najbolji raspored od svojih konkurenata, te sa sportskog plana ukupno vrlo dobru poziciju pred završne proljetne borbe.

Ipak trenuta√®no smo u situaciji kada se ništa ne zna što nas o√®ekuje i vjerojatno √¶e tako biti dok ne po√®nu pripreme. U sportskom smislu mi smo na dobrom putu, imamo solidan temelj za nastavak natjecanja, ali je na upravi da izna√įe rješenja za budu√¶nost, jer √¶e nam trebati i poja√®anja i ve√¶a podrška odgovornih za √®itlu√®ki sport, rekao je trener Brotnja Davor Juri√®i√¶.
Sportin.ba
 
« Prethodna   Sljedeśa »