Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Meðugorje izgubilo od Igmana
Utorak, 01 Travanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/rukomet_utakmioca.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ÈITLUK - U 17. kolu Prve lige Federacije ekipa HRK Meðugorje je u neizvjesnoj završnici poraženo od ekipe RK Igman (Ilidža) rezultatom 21:23.

Utakmica, koja je odigrana 30.03.2008. u GSD Èitluk, cijelim svojim tijekom protjecala u naizmjeniènom vodstvu jedne i druge momèadi.

Rukometaši Meðugorja su u završnici s par tehnièkih grešaka i neprofesionalnih odluka sudaca, ipak propustili veliku priliku da doðu do nove pobjede protiv solidne ekipe Igmana.

Otežavajuæa okolnost za trenera Meðugorja je bila i izostanak petorice standardnih igraèa èije bi sudjelovanje na utakmici zasigurno dovelo do drugaèijeg rezultata na kraju.

Premda je ostatak ekipe tijekom cijele utakmice dao sve od sebe, to ipak nije bilo dovoljno za pobjedu u ovoj utakmici.

Iako izbjegavamo komentirati suðenje moramo istaknuti da ono nije bilo na razini kvalitete same utakmice(pogotovo sudac Bilaæ) gdje je veæina spornih situacija suðena za ekipu Igmana.

Buduæi je samo suðenje u pojedinim situacijama dovodilo do poveæane napetosti kako u terenu tako i izvan njega, delegat utakmice je morao zatražiti time out kako bi posavjetovao suce vezano za loše suðenje.

Inaèe takvi sluèajevi da delegat zaustavi utakmicu kako bi savjetovao suce doista rijedak što takoðer govori o kriterijima suðenja na ovoj utakmici.

 

Brotnjo.info 

 

 
« Prethodna   Sljedea »