Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Međugorje izgubilo od Igmana
Utorak, 01 Travanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/rukomet_utakmioca.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.ČITLUK - U 17. kolu Prve lige Federacije ekipa HRK Međugorje je u neizvjesnoj završnici poraženo od ekipe RK Igman (Ilidža) rezultatom 21:23.

Utakmica, koja je odigrana 30.03.2008. u GSD Čitluk, cijelim svojim tijekom protjecala u naizmjeničnom vodstvu jedne i druge momčadi.

Rukometaši Međugorja su u završnici s par tehničkih grešaka i neprofesionalnih odluka sudaca, ipak propustili veliku priliku da dođu do nove pobjede protiv solidne ekipe Igmana.

Otežavajuća okolnost za trenera Međugorja je bila i izostanak petorice standardnih igrača čije bi sudjelovanje na utakmici zasigurno dovelo do drugačijeg rezultata na kraju.

Premda je ostatak ekipe tijekom cijele utakmice dao sve od sebe, to ipak nije bilo dovoljno za pobjedu u ovoj utakmici.

Iako izbjegavamo komentirati suđenje moramo istaknuti da ono nije bilo na razini kvalitete same utakmice(pogotovo sudac Bilać) gdje je većina spornih situacija suđena za ekipu Igmana.

Budući je samo suđenje u pojedinim situacijama dovodilo do povećane napetosti kako u terenu tako i izvan njega, delegat utakmice je morao zatražiti time out kako bi posavjetovao suce vezano za loše suđenje.

Inače takvi slučajevi da delegat zaustavi utakmicu kako bi savjetovao suce doista rijedak što također govori o kriterijima suđenja na ovoj utakmici.

 

Brotnjo.info 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »