Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Bogat glazbeni vikend u disco clubu Frotea
Subota, 29 O×ujak 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/luka_i_lana_najava.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.├łITLUK - U petak 04.04. u disco clubu Frotea ├łitluk nastupaju popularni Luka Ni┼żeti├Ž i Lana Jur├Ęevi├Ž. Poznati hrvatski estradni duo uveseljavati ├Že sve goste ove diskoteke do ranih jutarnjih sati. Zajedni├Ęki hit 'Prava ljubav' te ostale njihove uspješnice mo┼żete vidjeti i ├Ęuti u┼żivo. Ne sumnjamo u dobru zabavu!

To nije sve, u subotu zapo├Ęinje nova era za clubbing u Hercegovini. Beton Crew u suradnji s Klubskom Scenom najavljuje niz doga├░aja moderne electro i house glazbe u novo-otvorenom klubu Frotea koji se nalazi u ├łitluku. Na otvaranju programa pod imenom Resurrection of House, u subotu, 5. travnja svirat ├Že Ian Pooley iz Njema├Ęke. 

Potporu ├Že mu pru┼żiti Sasha Gardijan iz Šibenika te Megahertz iz Beton Crewa. Za uzavrelu atmosferu na podiju pobrinut ├Že se i Go-Go plesa├Ęice te VJ animacije. Program u klubu Frotea odr┼żavat ├Že se svakih 2 tjedna.

 Brotnjo.info 

 
« Prethodna