Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Održana sjednica Koordinacije završnice liga Hercegovine
Srijeda, 21 Srpanj 2010
Uzorak SlikeMOSTAR - Juèer je Meðužupanijska koordinacija za opæinska malonogometna natjecanja mjesnih zajednica imala u Mostaru važan sastanak. Predstavnici opæinskih natjecanja iz Èapljine, Èitluka, Gruda, Ljubuškog, Mostara, Posušja, Stoca, Širokog Brijega i Tomislavgrada u mostarskom su hotelu Ero održali sjednicu na kojoj je doneseno nekoliko zanimljivih odluka, prijedloga, vezanih za završnicu liga koja bi se ovoga ljeta trebala održati u Mostaru.

Utvrðen kalendar

Završnica liga mjesnih zajednica Hercegovine trebala bi poèeti 18. kolovoza. Trajala bi oko pet dana i održala bi se na jednom od terena u mostarskoj opæini.

- Ove se godine u natjecanje ukljuèila Èapljina, koja je dvije sezone apstinirala od natjecanja, tako da ove godine imamo devet momèadi u završnici. Svima nam je drago što se krug sudionika proširio u odnosu na prošlu godinu, kazao je na sjednici Mile Prusina, predstavnik Koordinacije.

Uzorak Slike

U Mostaru bi se ovoga ljeta trebala igrati završnica hercegovaèkih liga. Posebno æe povjerenstvo obiæi terene na kojima bi se trebala odigrati završnica, te æe nakon toga donijeti odluku gdje bi se završnica zapravo i trebala odigrati. Ta bi se opcija trebala dogovoriti veæ na iduæoj sjednici. Inaèe, na završnici bi igrale po tri momèadi u po tri skupine. Prvoplasirane momèadi bi osigurale nastup u polufinalu, a u polufinale bi išla i najbolja drugoplasirana momèad. Na sjednici je takav sustav prihvaæen. Diskusija se povela i na temu oko statusa Koordinacije.

Pod kapu udruge HZ HB

Dogovoreno je da Meðužupanijska koordinacija za opæinska malonogometna  natjecanja mjesnih zajednica podnese zahtjev za ulazak pod kapu udruge Hrvatske zajednice Herceg Bosna, te na taj naèin uðe i u sastav Odbora za šport te udruge kako bi spomenuto tijelo koje vodi natjecanje na razini Hercegovine dobilo još veæi legitimitet. Inaèe, Koordinacija bi trebala biti registrirana kao udruga. Naglašeno je kako su veæ obavljeni sastanci s Vladimirom Šoljiæem, predsjednikom udruge Hrvatske zajednice Herceg Bosna, te kako je i on izrazio simpatije prema toj ideji.

Pogled.ba

 
« Prethodna   Sljedea »