Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
FOTO: U Odacima uskoro suvremena mrtvaènica sa svim potrebnim sadržajima
Srijeda, 29 Oujak 2017
Uzorak Slike

Prije 20-ak godina u groblju Pododaci u G.V. Ograðeniku, obitelj Džida je izgradila postojeæu kapelicu, koja se sada u potpunosti rekonstruira i širi, a u sklopu nje æe se nalaziti suvremena mrtvaènica sa svim potrebnim sadržajima.

Kako smo doznali od braæe Jure Juke i Milenka Miše Džida, investitora ovoga projekta, kompletan postojeæi objekt se širi i renovira, na njemu æe biti obnovljen krov, fasada i otvori, a radovi æe biti završeni do blagoslova polja u Pododacima.

Uzorak Slike

Graðevinu mrtvaènice èine prostori u funkciji pogreba (dvorana za ispraæaj i odarnica), te prostorije za zbrinjavanje pokojnika ( doprema, èuvanje, prostorije za osoblje i pomoæne prostorije).

Uzorak Slike

Projekt mrtvaènice i sanacije su radili inženjeri i arhitekti tvrtke Dom 90 Jure Džida, Marko Džida i Hrvoje Džida.

- Dugo godina se ništa nije radilo u G. V. Ograðeniku i nadam se da æe ova inicijativa pokrenuti nove inicijative koje æe umnogome poboljšati uvjete života i sadržaje u našem mjestu. Ovaj potez su pozdravili svi žitelji u mjestu i to nam je svakako poticaj za sve što èinimo – kazao je Jure Džida.

Uzorak Slike

Kako se mnogo vidjeti na licu mjestu investicija nije mala, a izgradnjom mrtvaènice omoguæit æe se dostojan ukop pokojnika.

Uzorak Slike

Uzorak Slike


Uzorak Slike

Brotnjo.info


 
« Prethodna   Sljedea »