Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Ivan Martinac s reprezentacijom Hrvatske osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Balkana
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Protekloga vikenda u ƈaĆØku je održano 19. Po redu karate prvenstvo Balkana na kojemu su uspjeÅ”an rezultat zabilježili i ĆØlanovi Karate kluba Hercegovina ā€“ Zagreb, gdje je nastupilo njih petero (Tina MariƦ,Lucija ƈatlak, Ivan KvesiƦ, Ivan Martinac, AnĆ°elo KvesiƦ) kako u pojedinaĆØnom tako i ekipnom dijelu.

Prvak Balkana u kategoriji -84 kilograma je Ivan KvesiƦ. On je u prvoj borbi pobijedio VujadinoviƦa(MNE) 5:0, zatim MatijeviƦa(SLO) 4:2, Antjik(MKD) 3:0, polufinale Cvrkota (SRB) 8:0 te u finalu ƈongo (BIH) 2:0.

U pojedinaĆØnom dijelu Ivan Martinac i AnĆ°elo KvesiƦ su izgubili za broncu, a Tina MariƦ i Lucija ƈatlak u prvoj borbi.

U ekipnom djelu borbi reprezentacija gdje su okosnice bile (A.KvesiƦ, I.Martinac i I.KvesiƦ) protiv Makedonije 3:0, Slovenija 3:0, Srbija 3:0, i u finalu Crnu Goru 3.0 Hrvatska je osvojila 1. mjesto u muÅ”kom dijelu te cure gdje su nastupile (ƈatlak, MariƦ) osvojile su 3. Mjesto.

Trener Danijel VuĆØiƦ: Jako zahtjevno i naporno razdoblje za ekipu vikend za vikendom nastupi  poslije sedmodnevnih  priprema reprezentacije  radili su Svjetski Kup LaÅ”ko, zatim Karate 1 - Premijer Ligu Roterdam,  ovaj vikend prvenstvo Balkana, naredni vikend Karate 1 - Premijer liga Dubai i nakon toga na Zlatni pojas ƈaĆØka.

Uz sve ove zahtjeve uzastopnih nastupa koji su pred natjecateljima kluba jako je važan faktor održavajuƦi trening kako bi ostali na Å”to veƦoj razini izdržljivosti, napraviti kvalitetnu  prevenciju od ozljeda da ostanu zdravi i nepovrijeĆ°eni u ovoj fazi sve do zavrÅ”nih priprema pred Europsko prvenstvo naravno uz situacijski dio treninga koji je neizbježan sve do prvenstva - priopƦeno je.

Uzorak Slike

Brotnjo.info

 

 
Sljedeęa »