Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Ivan Martinac s reprezentacijom Hrvatske osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Balkana
Ponedjeljak, 27 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Protekloga vikenda u ├ła├Ęku je odr┼żano 19. Po redu karate prvenstvo Balkana na kojemu su uspje┼ían rezultat zabilje┼żili i ├Ęlanovi Karate kluba Hercegovina ÔÇô Zagreb, gdje je nastupilo njih petero (Tina Mari├Ž,Lucija ├łatlak, Ivan Kvesi├Ž, Ivan Martinac, An├░elo Kvesi├Ž) kako u pojedina├Ęnom tako i ekipnom dijelu.

Prvak Balkana u kategoriji -84 kilograma je Ivan Kvesi├Ž. On je u prvoj borbi pobijedio Vujadinovi├Ža(MNE) 5:0, zatim Matijevi├Ža(SLO) 4:2, Antjik(MKD) 3:0, polufinale Cvrkota (SRB) 8:0 te u finalu ├łongo (BIH) 2:0.

U pojedina├Ęnom dijelu Ivan Martinac i An├░elo Kvesi├Ž su izgubili za broncu, a Tina Mari├Ž i Lucija ├łatlak u prvoj borbi.

U ekipnom djelu borbi reprezentacija gdje su okosnice bile (A.Kvesi├Ž, I.Martinac i I.Kvesi├Ž) protiv Makedonije 3:0, Slovenija 3:0, Srbija 3:0, i u finalu Crnu Goru 3.0 Hrvatska je osvojila 1. mjesto u mu┼íkom dijelu te cure gdje su nastupile (├łatlak, Mari├Ž) osvojile su 3. Mjesto.

Trener Danijel Vu├Ęi├Ž: Jako zahtjevno i naporno razdoblje za ekipu vikend za vikendom nastupi  poslije sedmodnevnih  priprema reprezentacije  radili su Svjetski Kup La┼íko, zatim Karate 1 - Premijer Ligu Roterdam,  ovaj vikend prvenstvo Balkana, naredni vikend Karate 1 - Premijer liga Dubai i nakon toga na Zlatni pojas ├ła├Ęka.

Uz sve ove zahtjeve uzastopnih nastupa koji su pred natjecateljima kluba jako je va┼żan faktor odr┼żavaju├Ži trening kako bi ostali na ┼íto ve├Žoj razini izdr┼żljivosti, napraviti kvalitetnu  prevenciju od ozljeda da ostanu zdravi i nepovrije├░eni u ovoj fazi sve do zavr┼ínih priprema pred Europsko prvenstvo naravno uz situacijski dio treninga koji je neizbje┼żan sve do prvenstva - priop├Ženo je.

Uzorak Slike

Brotnjo.info

 

 
SljedeŠa »