Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
FOTO: U Meðugorju održan 7. Sajam vjenèanja
Ponedjeljak, 27 Oujak 2017

Uzorak Slike

Prvi dan 7. Sajma vjenèanja u Herceg Etno selu kraj Meðugorja održana je Gala humanitarna modna revija, koja uvijek privlaèi najviše pozornosti posjetitelja.

Brojni gosti imali su priliku vidjeti vjenèanice Diamond Bride, Bakus Sposa, Design by Tea R., veèernje haljine Ivice Skoke, Andree Zvono i Krie Design a muški modeli prošetali su u odijelima Jeordie's.

Reviju su nosile poznate manekenke poput Vedrane Linardiæ, Ivane Ergiæ, Petre Dukiæ, Anastazije Ðuriæ, Tee Zadro, a za ovu priliku u ulozi manekenki i manekena pridružile su im se osobe iz javnog života. Modnom pistom je prva prošetala Ornela Vištica koja se pridružila Miroslavu Škori u voditeljskoj ulozi. Zvezdana Stojakoviæ, Anica Kovaè, Adna Obradoviæ, Mila Melani Pejiæ, Gabriela Kljuèe, Antonija Šola i Igor Cukrov, nakon obavljenog manekenskog "posla", u ugodnom razgovoru s voditeljima poprièali su o karijerama, planovima za buduænost i trenutnim poslovima.

Miroslav Škoro otpjevao je nekoliko svojih poznatih hitova, kao i Igor Cukrov i Antonija Šola. Svi koji su sudjelovali u ovom dogaðaju, blistali su na pozornici a njihov make up i frizure potpisivali su VIP Saloon i Make up artist Zdenka Ostojiæ.

Po završetku veèeri uslijedio je velièanstveni vatromet kojega je uprilièio Mirnovec pirotehnika. Sav prihod od prodaje ulaznica organizatori su donirali udruzi "Susret", koja skrbi o djeci s posebnim potrebama sa podruèja opæine Èitluk.

Prije same revije posjetitelji su obilazili štandove brojnih izlagaèa, a oni koji su posjetili Sajam u toku dnevnog sajamskog programa  imali su priliku vidjeti dogaðanja na glavnoj pozornici. Na rasporedu satnice dogaðanja bile su, izmeðu ostalog, cvjetne radionice Hedere i Letizie, predavanja Organizatora vjenèanja iz Zagreba, hair i make up show, svirke uživo...

Ništa manje zanimljiv program odvio se i drugi dan Sajma vjenèanja koji je veæ postao tradicija i nezaobilazno mjesto za sve buduæe mladence.

Ovogodišnji partneri Sajma bili su: Konzum, Jana, HT Eronet, JP Elektroprivreda, Central osiguranje, Pošta Mostar, a najznaèajnije trenutke Sajma zabilježio je službeni fotograf Mate Zemljiæ iz WAF studia.Brotnjo.info
 
Sljedea »