Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
FOTO: MNK Brotnjo Premier SK – MNK Salines 10:6
Nedjelja, 26 Oujak 2017
Uzorak Slike

U ovosezonskom oproštaju od domaæe publike, igraèi MNK Brotnjo Premier SK postigli su deset pogodaka i svladali MNK Salines 10:6. 

Luka Suton postigao je pet pogodaka u utakmici pretposljednjeg kola „Lige za opstanak“ Premijer futsal lige BiH, njegov suigraè Marko Grgiæ postigao je hat-trick, dok su Kristijan Pantiæ i Ivan Markoviæ po jednom pogaðali mrežu Salinesa.

Amir Zuliæ postigao je dva pogotka za Salines, a za gostujuæu momèad u strijelce su se takoðer upisali: Armin Imšiæ, Denis Isanoviæ, Ermin Rizvanoviæ i Edin Muratoviæ.

Utakmica u Èitluku poèela je odlièno za MNK Brotnjo Premier SK, domaæa momèad u desetak minuta prvog poluvremena postigla je èetiri pogotka, nakon èega je do kraja poluvremena postigla još tri, uz jedan primljeni pogodak.

Otvaranje drugog poluvremena pripalo je igraèima MNK Salines, koji su postigli tri pogotka u nizu, no Brotnjo je bila daleko raspoloženija momèad od gostiju, a domaæi igraèi potvrdili su to i do kraja utakmice koja je u konaènici završila rezultatom MNK Brotnjo Premier SK – MNK Salines 10:6.

MNK Brotnjo Premier SK: Ivankoviæ, Nevistiæ, Suton, Graniæ, Pantiæ, Mediæ, Galiæ, Dujmoviæ, Èiliæ, Grgiæ, Markoviæ, Kozariæ.

MNK Salines: Fazliæ, Imšiæ, Omeraševiæ, Isanoviæ, Muratoviæ, Rizvanoviæ, E. Muratoviæ, Zuliæ.Citluk.ba
 
« Prethodna   Sljedea »