Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
VIDEO Dirljiva snimka Ivana Klasiæa koji po treæi put èeka transplataciju bubrega
Subota, 25 Oujak 2017
Uzorak Slike

Bivši hrvatski reprezentativac Hrvatske Ivan Klasniæ danas se bori s bolešæu bubrega zbog èega mora triput tjedno iæi na dijalizu, a u njemaèkim medijima se pojavio video koji prikazuje njegov boravak u bolnici.

Osim s ozbiljnom bolešæu, Klasniæ se bori i s lijeènicima Werdera - svog bivšeg kluba - kojeg tuži za kalvariju koju prolazi proteklih 10-ak godina. Dosad je dvaput transplantirao bubreg, a sad èeka i treæu transplantaciju, prenosi 100posto.hr.

Njemaèka televizija NDR posjetila je Klasniæa u bolnici i snimila kratki film o njegovoj životnoj borbi, a emitirat æe ga ove nedjelje.


Potreban mu je novi bubereg

Buduæi da mu obitelj više ne može pomoæi, mora na listu èekanja. U Njemaèkoj takvi sluèajevi traju i do sedam godina.

Bivši nogometaš prije deset godina je saznao da mu bubrezi nisu zdravi. Iza njega su veæ dvije transplantacije, a trenutaèno nema odgovarajuæeg donatora. Prvi put je operiran 25. sijeènja 2007. godine u Bremenu. Tijelo je tad odbacilo bubreg koji je donirala njegova majka Šima, naša Broæanka iz Donjeg Malog Ograðenika. Druga transplantacija uslijedila je sredinom ožujka iste godine u Hannoveru gdje mu je presaðen oèev bubreg.

Brotnjo.info

 
Sljedea »