Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Baka sa Zrinjskim na mini pripremama u Meðugorju
Subota, 25 Oujak 2017

Uzorak Slike

Nogometaši Zrinjskog pod vodstvom Blaža Bake Sliškoviæa i njegovih suradnika odradili su juèer u Sportskom centru u Meðugorju vrlo jak i intenzivan trening snage i brzine.

“Sprave za muèenje”

Nogometaši su se “družili” s razlièitim rekvizitima i “spravama za muèenje”. Bio je takav prvi od dva juèerašnja treninga nogometaša Blaža Bake Sliškoviæa. Nešto nam je na treninzima odmah bilo vidljivo. Kad Baka govori na treningu, ne èuje se muha. S novim šefom struke Blažom Bakom Sliškoviæem našli smo se u hotelu Grande Casa koji se nalazi odmah uz igrališta Sportskog centra u Meðugorju i malo æaskali o nekadašnjim danima.

Osim Zrinjskog i Premijer lige BiH, i Hajduk je bio tema, buduæi da je za te momèadi bila vezana i moja malenkost prateæi brojne utakmice koje je Baka vodio kao igraè i trener. Posebno je to bio sluèaj kada je vodio Brotnjo na Barama, a i dovodeæi Hajduk na pripreme u Meðugorje. Još kao trener Hajduka Baka je èesto na mini pripreme dolazio u Meðugorje. I baš tada kada je dolazio s Hajdukom u ovo poznato marijansko svetište Hajduk je doveo nadomak naslova. Kasnije je nepravedno otjeran i za njegov rad naslov je želio pokupiti Štimac. Od te sezone Hajduk više nikad nije bio prvak...

Uvijek kada Zrinjski i Hajduk traže novog trenera, obvezno se u krugu kandidata naðe Baka Sliškoviæ, realno legenda tih dvaju klubova. U Mostaru se nadaju kako Sliškoviæ može plemiæe izvesti iz krize. Inaèe, jutarnji trening protekao je u vježbama s tegovima, konopcima i drugim rekvizitima. S igraèima je radio pomoæni trener Mario Ivankoviæ, a Blaž Baka Sliškoviæ i njegov pomoænik Dalibor Daba Cvitkoviæ su pratili rad igraèa. U poslijepodnevnim satima trening je bio s loptom i uigravale su se taktièke kombinacije koje æe se primjenjivati na iduæim utakmicama.

Danas s Olimpicom

Tijekom treninga koji se održavao na tribine je stigao i Mario Prskalo Unana. Saèekao je da se trening završi i s Bakom je otišao na kavu buduæi da su veliki prijatelji. Danas u 15.30 sati plemiæi igraju prijateljski susret sa sarajevskim Olimpicom u Mostaru. Nakon utakmice Mostarci se vraæaju u Meðugorje i nastavljaju mini pripreme. Vodstvo i igraèi Zrinjskoga smješteni su u hotelu Grande Casa u okviru zelenog parka koji se nalazi u samom Sportskom centru.

Marijan Sivriæ / Veèernji List
 
« Prethodna   Sljedea »