Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
7. Sajam vjenèanja otvorio vrata za sve posjetitelje
Subota, 25 Oujak 2017

Uzorak Slike

Poèeo je 7. Sajam vjenèanja, otvorivši svoja vrata za sve posjetitelje, jutros u 10 sati. Kao i svake godine do sada Sajam ima i humanitarnu notu, stoga svi posjeitelji svoju ulaznicu mogu kupiti na info pultu Sajma, po cijeni od 2 KM, èiji prihod od prodaje organizatori doniraju u Humanitarne svrhe, ove godine za Udrugu Susret iz Èitluka.

Udruga Susret okuplja mnogu djecu, njihove roditelje i brojne prijatelje i volontere, a vodstvo Udruge i èlanovi skupštine aktivno sudjeluju u raznim akcijama prikupljanja i pružanja pomoæi te olakšavanja života djeci s posebnim potrebama i njihovim obiteljima..

Tijekom prvog dana Sajma osim bogate ponude izlagaèa, i odliènih prilika za dogovoriti usluge za vjenèanja po nešto povoljnijim cijenama od onih standardnih, posjetitelji æe moæi pogledat i mnoštvo zbivanja na središnjoj pozornici Sajma: dnevnu modnu reviju, cvjetnu radionicu, poslušati savjete frizera i vizažista, te si pribilježiti upute profesionalaca kad je u pitanju organizacija vjenèanja.

Veèeras Gala humanitarna modna revija

U 20 sati održati æe se Gala humanitarna modna revija koja je otovrena za sve posjetitelje. Humanitarnu reviju osim manekenki i manekena nositi i osobe iz javnog života. U voditeljskim ulogama pojavit æe se glumica Orenla Vištica i poznati kantautor Miroslav Škoro, koji æe zabaviti posjetitelje i sa nekoliko svojih hitova. Anica Kovaè, Antonija Šola, Gabriela Kjluèe, Igor Cukrov, Zvezdana Stojakoviæ,  samo su  neka od poznatih imena koja æe ovom prilikom prošetat pistom u ulozi manekenka i manekena. Vatrometom, u izvedbi Mirnovec pirotehnike bit æe završen program prvog dana Sajma.

Za sve one koji æe  možda iz nekog razloga propustiti prvi dan sajma, prilika za “popravni” bit æe sutra-drugi dan, koji æe tkoðer bit ispunjen ne ništa manje zanimljivom satnicom dogaðanja.

Zanimljivosti i ostale informacije o Sajmu vjenèanja možete pratiti na facebook stranici Sajma: https://www.facebook.com/sajamvjencanjabih/

Brotnjo.info

 
« Prethodna   Sljedea »