Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
7. Sajam vjenčanja otvorio vrata za sve posjetitelje
Subota, 25 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Počeo je 7. Sajam vjenčanja, otvorivši svoja vrata za sve posjetitelje, jutros u 10 sati. Kao i svake godine do sada Sajam ima i humanitarnu notu, stoga svi posjeitelji svoju ulaznicu mogu kupiti na info pultu Sajma, po cijeni od 2 KM, čiji prihod od prodaje organizatori doniraju u Humanitarne svrhe, ove godine za Udrugu Susret iz Čitluka.

Udruga Susret okuplja mnogu djecu, njihove roditelje i brojne prijatelje i volontere, a vodstvo Udruge i članovi skupštine aktivno sudjeluju u raznim akcijama prikupljanja i pružanja pomoći te olakšavanja života djeci s posebnim potrebama i njihovim obiteljima..

Tijekom prvog dana Sajma osim bogate ponude izlagača, i odličnih prilika za dogovoriti usluge za vjenčanja po nešto povoljnijim cijenama od onih standardnih, posjetitelji će moći pogledat i mnoštvo zbivanja na središnjoj pozornici Sajma: dnevnu modnu reviju, cvjetnu radionicu, poslušati savjete frizera i vizažista, te si pribilježiti upute profesionalaca kad je u pitanju organizacija vjenčanja.

Večeras Gala humanitarna modna revija

U 20 sati održati će se Gala humanitarna modna revija koja je otovrena za sve posjetitelje. Humanitarnu reviju osim manekenki i manekena nositi i osobe iz javnog života. U voditeljskim ulogama pojavit će se glumica Orenla Vištica i poznati kantautor Miroslav Škoro, koji će zabaviti posjetitelje i sa nekoliko svojih hitova. Anica Kovač, Antonija Šola, Gabriela Kjluče, Igor Cukrov, Zvezdana Stojaković,  samo su  neka od poznatih imena koja će ovom prilikom prošetat pistom u ulozi manekenka i manekena. Vatrometom, u izvedbi Mirnovec pirotehnike bit će završen program prvog dana Sajma.

Za sve one koji će  možda iz nekog razloga propustiti prvi dan sajma, prilika za “popravni” bit će sutra-drugi dan, koji će tkođer bit ispunjen ne ništa manje zanimljivom satnicom događanja.

Zanimljivosti i ostale informacije o Sajmu vjenčanja možete pratiti na facebook stranici Sajma: https://www.facebook.com/sajamvjencanjabih/

Brotnjo.info

 
« Prethodna   Sljedeća »