Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Poèela proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice
Petak, 24 Oujak 2017
Uzorak Slike

Javno poduzeæe Broæanac više od deset organizira i provodi akcije prikupljanja smeæa i ostalog otpada odbaèenog uz sve lokalne i regionalne prometnice na podruèju opæine Èitluk. 

Ovih dana zapoèela je proljetna akcija prikupljanja papira, plastiène ambalaže i ostalih vrsta otpada koje nesavjesni vozaèi iz automobila izbacuju neposredno uz prometnice, a uz proljetnu akciju, JP Broæanac organizira ovakve akcije još dva puta godišnje.

Kako smo doznali u JP Broæanac nesavjesno odlaganje otpada najizraženije je na najprometnijim prometnicama, što daje jako lošu sliku o prostoru koji posjeæuju velikom broju hodoèasnika i turista. S lijepim danima u Brotnjo, ali i Hercegovinu stiže veliki broj turista i hodoèasnika pa je to jedan od razloga zašto je akcija organizirana baš u ovo vrijeme.

Uzorak Slike

Proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice zasigurno æe uljepšati sliku Brotnja, a na nama svima, posebno svim sudionicima u prometu, je da okoliš oèišæen od otpada takvim i saèuvamo jer svi smo pozvani voditi raèuna o svom okolišu i pravilnom odlaganju otpada.

Èuvajmo našu prirodu.

Citluk.ba

 
Sljedea »