Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Počela proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Javno poduzeće Broćanac više od deset organizira i provodi akcije prikupljanja smeća i ostalog otpada odbačenog uz sve lokalne i regionalne prometnice na području općine Čitluk. 

Ovih dana započela je proljetna akcija prikupljanja papira, plastične ambalaže i ostalih vrsta otpada koje nesavjesni vozači iz automobila izbacuju neposredno uz prometnice, a uz proljetnu akciju, JP Broćanac organizira ovakve akcije još dva puta godišnje.

Kako smo doznali u JP Broćanac nesavjesno odlaganje otpada najizraženije je na najprometnijim prometnicama, što daje jako lošu sliku o prostoru koji posjećuju velikom broju hodočasnika i turista. S lijepim danima u Brotnjo, ali i Hercegovinu stiže veliki broj turista i hodočasnika pa je to jedan od razloga zašto je akcija organizirana baš u ovo vrijeme.

Uzorak Slike

Proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice zasigurno će uljepšati sliku Brotnja, a na nama svima, posebno svim sudionicima u prometu, je da okoliš očišćen od otpada takvim i sačuvamo jer svi smo pozvani voditi računa o svom okolišu i pravilnom odlaganju otpada.

Čuvajmo našu prirodu.

Citluk.ba

 
Sljedeća »