Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Imenovani novi suci u Opæinski sud u Èitluku: Ovo su njihova imena!
etvrtak, 23 Oujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeæe Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon što je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poništenja imenovanja èetiri sutkinje od 10. studenog prošle godine, danas su imenovani novi suci u Opæinskom sudu Èitluk.

To su: Gorjana Šajin, Anðela Ljubiæ Èoviæ, Boris  Herceg i Aida Hidoviæ

Kako je priopæeno iz VSTV-a, pri donošenju Odluke o imenovanju VSTV BiH je uzeo u obzir kriterije poput: struènog znanja, radnog iskustva i radnih rezultata; struène sposobnosti zasnovane na dosadašnjim rezultatima u karijeri; sposobnosti da nepristrano, savjesno, marljivo, odluèno i odgovorno obnaša dužnosti u okviru dužnosti za koju se prijavljuje; odnosa s radnim kolegama, ponašanja izvan posla, profesionalne nepristranosti, ugleda i iskustva na rukovodeæim poslovima.

Nakon današnjeg imenovanja, za nadati se kako æe novoizabrani suci što prije stupiti na dužnost kako bi krenuli u rješavanje mnogobrojnih nagomilanih predmeta graðana s podruèja Opæine Èitluk koji se nalaze u kutijama u Opæinskom sudu u Mostaru.

Brotnjo.info

 
« Prethodna   Sljedea »