Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Humanitarna akcija „Frizura u Udruzi Susret“ nastavljena i u 2017. godini
etvrtak, 23 Oujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmetièarke s podruèja opæine Èitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom „Frizura u Udruzi Susret“. Jednom mjeseèno zainteresirani žitelji Brotnja u Udruzi Susret moæi æe dobiti struène usluge friziranja i kozmetièarske usluge, za što æe, nakon završenog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama „Susret“ iz Èitluk donirati dobrovoljni novèani prilog.

Juèer je u prostorijama Udruge Susret održana druga ovogodišnja humanitarna akcija koju su pokrenule frizerke èitluèkog kraja, a kao i na ranije održanim akcijama, organizatorice akcije bile su zadovoljne odzivom graðana.

Kao i prošle godine, novèani prilozi prikupljat æe se na akcijama do kraja godine, nakon èega æe biti donesena odluka o namjeni prikupljenih sredstava. Novac prikupljen u prošloj godini utrošen je u izmjenu ulaznih vrata na prostorijama Udruge Susret, prostoru u kojem djeca s posebnim potrebama provode mnogo vremena.

Veliki dio svog slobodnog vremena štiæenici Udruge Susret provode u kreativnoj radionici Udruge u kojoj su u posljednje vrijeme marljivo izraðivali dekoracije za Uskrs, koje su ovih dana ponuðene na prodaju na štandu ispred Udruge Susret.

Dakle, djeca s posebnim potrebama iz Udruge Susret s posebnim zadovoljstvom izradila su uskršnje dekoracije i ukrase, a u Udruzi Susret vesele se i nadolazeæem Sajmu Vjenèanja. Naime, prihod od gala humanitarne modne revije koja æe se održati u Herceg Etno selu Meðugorje u subotu, 25. ožujka s poèetkom u 20 sati, sukladno odluci organizatora Sajma, bit æe doniran Udruzi Susret.

Posjetitelji Sajma koji se održava 25. i 26. ožujka uz kupnju ulaznica po cijeni od 5 KM moæi æe dati i donacijom u humanitarne kutije za Udrugu Susret koje æe se nalaziti na ulazu u dvoranu.Citluk.ba
 
« Prethodna   Sljedea »