Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
╚etvrtak, 23 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu H┼áK Zrinjski u Mostaru u travnju ├Že biti uprili├Ęen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma ÔÇťDompesÔÇŁ iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica izme├░u mom├Ęadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

Humanitarna nogometna utakmica, mo┼żemo slobodno kazati pravi humanitarni spektakl, bit ├Že odigrana idu├Žeg mjeseca, to├Ęnije 20. travnja u 17 sati, a sav prihod od prodanih ulaznica i├Ži ├Že za izgradnju franjeva├Ękog studentskog doma za siroma┼íne studente u Mostaru.

Ina├Ęe, za mom├Ęad Dompes nastupit ├Že zdravstveni djelatnici, poznati gospodarstvenici, proslavljeni nogometa┼íi i politi├Ęari iz cijele Bosne i Hercegovine, dok ├Že s druge strane za mom├Ęad Humanih zvijezda Hrvatske nastupiti proslavljeni biv┼íi nogometni reprezentativci Hrvatske Dario ┼áimi├Ž, Goran Vlaovi├Ž, Mario Stani├Ž, Boris ┼Żivkovi├Ž, Robert ┼ápehar, Marko Babi├Ž, Petar Krpan, Mario Jozi├Ž, Silvijo Mari├Ž, Tomislav ┼áokota, Tomislav Rukavina, biv┼íi reprezentativac Belgije Branko Stupar, Damir ┼ákaro, olimpijski prvak u boksu, biv┼íi rukometni kapetan i izbornik Hrvatske Slavko Golu┼ża, predsjednik Olimpijskog odbora Hrvatske Zlatko Mate┼ía, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko ┼áimenc te jo┼í mnogo drugih poznatih i uglednih osoba iz Republike Hrvatske.

Postava

Uz spomenuta imena, mi ├Žemo se danas malo, sportski re├Ęeno, poigrati po├Ęetnim sastavom i taktikom. Od imena koja sada imamo na raspolaganju poslo┼żit ├Žemo ih u klasi├Ęnu 4-4-2 formaciju. Iako je ve├Žinom rije├Ę o nogometa┼íima koji vi┼íe nisu aktivni kao u pro┼ílosti, mo┼że se dobiti postava koja bi protivnicima sledila krv u ┼żilama. Kako se jo┼í o├Ęekuje odgovore kapetana Zvonimira Bobana i Josipa ┼áumuni├Ža, njima ├Žemo dvojici ostaviti njihova mjesta u veznom redu, odnosno na poziciji lijevog stopera.

Odredit ├Žemo ostatak imaginarne postave. Ostatak mom├Ęadi je impresivan. Na golu bi bio Jozi├Ž, u zadnjoj liniji ┼áimi├Ž, ┼Żivkovi├Ž i Rukavina. Na krilima su Stani├Ž i Krpan, dok bismo u vezni red gurnuli Mari├Ža. Napad bi predvodili Vlaovi├Ž i Stupar.

Ve├Ęernji List
 
« Prethodna   SljedeŠa »