Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u travnju će biti upriličen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma “Dompes” iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica između momčadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

Humanitarna nogometna utakmica, možemo slobodno kazati pravi humanitarni spektakl, bit će odigrana idućeg mjeseca, točnije 20. travnja u 17 sati, a sav prihod od prodanih ulaznica ići će za izgradnju franjevačkog studentskog doma za siromašne studente u Mostaru.

Inače, za momčad Dompes nastupit će zdravstveni djelatnici, poznati gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele Bosne i Hercegovine, dok će s druge strane za momčad Humanih zvijezda Hrvatske nastupiti proslavljeni bivši nogometni reprezentativci Hrvatske Dario Šimić, Goran Vlaović, Mario Stanić, Boris Živković, Robert Špehar, Marko Babić, Petar Krpan, Mario Jozić, Silvijo Marić, Tomislav Šokota, Tomislav Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Branko Stupar, Damir Škaro, olimpijski prvak u boksu, bivši rukometni kapetan i izbornik Hrvatske Slavko Goluža, predsjednik Olimpijskog odbora Hrvatske Zlatko Mateša, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko Šimenc te još mnogo drugih poznatih i uglednih osoba iz Republike Hrvatske.

Postava

Uz spomenuta imena, mi ćemo se danas malo, sportski rečeno, poigrati početnim sastavom i taktikom. Od imena koja sada imamo na raspolaganju posložit ćemo ih u klasičnu 4-4-2 formaciju. Iako je većinom riječ o nogometašima koji više nisu aktivni kao u prošlosti, može se dobiti postava koja bi protivnicima sledila krv u žilama. Kako se još očekuje odgovore kapetana Zvonimira Bobana i Josipa Šumunića, njima ćemo dvojici ostaviti njihova mjesta u veznom redu, odnosno na poziciji lijevog stopera.

Odredit ćemo ostatak imaginarne postave. Ostatak momčadi je impresivan. Na golu bi bio Jozić, u zadnjoj liniji Šimić, Živković i Rukavina. Na krilima su Stanić i Krpan, dok bismo u vezni red gurnuli Marića. Napad bi predvodili Vlaović i Stupar.

Večernji List
 
« Prethodna   Sljedeća »