Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
14. dan narcisa uz punu podršku HT ERONET-a
Utorak, 21 Oujak 2017
Uzorak Slike

Danas je na platou ispred Mepas Malla održan 14. dan narcisa. Ovom manifestacijom se upozorava  na važnost ranog otkrivanja raka dojke i podiže svijest kod zdrave populacije svih uzrasta o znaèaju brige za zdravlje.

Organizator manifestacije je Udruga graðana „Novi pogled“ koja takoðer tiska i koristan edukativno-promotivni materijal koji dijeli u ovakvim prigodama.

Uzorak Slike

„Dan narcisa ili Dan roza vrpce iz godine u godinu raste i postaje prepoznatljiv široj javnosti. Kad nas ugledaju ispred Mepas Malla, veæ znaju o èemu je rijeè i vrlo èesto dovode svoje prijateljice te ih žele upoznati s motivima akcije. Zahvaljujem HT ERONET-u koji je prepoznao važnost jednog ovakvog projekta te nas kontinuirano podržava“, kazala je predsjednica udruge Maja Memiæ.

Uzorak Slike

Iz HT ERONET-a su kazali kako su ovakve akcije i napori civilnog društva prioritet u njihovom društveno odgovornom djelovanju, te su jednako tako podržali poèetak  izgradnje Banke koštane srži te rad Udruge „Fra Mladen Hrkaæ“ koja skrbi o ljudima koji se nalaze na lijeèenju u Zagrebu. 

Uzorak Slike

Brotnjo.info

 
« Prethodna   Sljedea »