Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovaèke televizije, a koju ureĂ°uje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario Knezoviæ govori o sv. Josipu uz njegov spomendan, te što nam poruèuje susret Isusa sa Samarijankom na zdencu. 

U povodu održavanja korizmene akcije ''Tjedna solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u BiH'' razgovarali smo s don Antom Komadinom, ravnateljem Caritasa hercegovaèkih biskupija i posjetili Caritasove ustanove ''Sveta Obitelj'' i ''Nazaret'' u Mostaru.

''Kakvi su Hrvati'' naziv je knjige dr. sc. BoĹľe Skoke, a mi smo pitali kakvi su Hrvati u BiH, kako ih se doĹľivljava, kakvi su kao vjernici i koliko Crkva ima udjela u njihovom identitetu.

Emisiju ''Kerigma – Vjera i djela'' pogledajte nedjeljom u programu Naše TV u 13 sati (repriza ponedjeljkom u 14 i 15 sati), Laudato TV nedjeljom u 14 i 30 sati (reprizna ponedjeljkom u 10 i 30 sati), te Vinkovaèke TV nedjeljom u 15 sati. Na našoj stranici emisiju pogledajte na slijedeæem linku...Brotnjo.info
 
« Prethodna   Sljedeća »