Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
7. Sajam vjenèanja sljedeæeg vikenda u Herceg Etno selu Meðugorje
Ponedjeljak, 20 Oujak 2017
Uzorak Slike

Zadnji vikend ožujka rezervirajte za posjet Herceg Etno selu i Sajmu vjenèanja, mjestu gdje zapoèinje vaše vjenèanje!

Ovogodišnji 7. po redu Sajam vjenèanja ponovno je na jednom mjestu okupio izlagaèe iz domene organizacije vjenèanja. Tako æe se svojom bogatom ponudom vjenèanica i veèernjih haljina predstaviti salon Diamond bride, koji izmeðu ostalog nudi i veèernje haljine poznatog dizajnera Ivice Skoke

Bakus sposa takoðer æe ponuditi najnovije kolekcije brendova Pronovias i San Patrick  , kao i La Perla koja jedina nudi popularne vjenèanice brenda Berta.  Domaæa dizajnerica Tea Rajiæ pokazat æe svoje kreacije ne samo na štandu nego i na modnim revijama, kao i dubrovaèka dizajnerica Andrea Zvono i zagrebaèka dizajnerica Kristina Burja.

Potragu za vjenèanim prstenom možete završiti na Sajmu jer  æete u ponudi zlatarnica „Seiko“, „S&M“  i „ZAKS“ zasigurno pronaæi svoju burmu, a u ponudi „Varteks Di Caprio“ i Martin Arbanas i idealno muško, sveèano odijelo za svog mladoženju. I njemu je važno kako izgleda na taj dan!

Vjenèani buket i sama cvijetna dekoracija vašeg vjenèanja  vrlo je važna za ukupan dojam svadbene sveèanosti. Cvjetne 'umjetnike' „Inova Decor“ i  „Hederu“  ne trebamo posebno najavljivati jer njihovi kreativni timovi svojim su umjeæem okitili mnoga vjenèanja Mostara i okolice ali moramo najaviti cvjetni atelier „Letizia“ iz Zagreba, èija æe vlasnica Letizia Zadravec na cvjetnoj radionici predstaviti  novitete i posljednje trendove u luksuznoj dekoraciji vjenèanja. Cvjetnu radionicu na temu boho vjenèanja  održati æe i „Hedera“, èiji vjenèani buketi ostavljaju bez daha!

Uzorak Slike

Po prvi puta predstavljamo i „Agenciju Seventeen  - dekoracije za vjenèanja“ koja donosi posebne i jedinstvene dekoracije, dekoracije od pravog kristala te prozirne Tiffany Chiavari stolice za crkvu te najam vozila. Automobil koji æe vas voziti na dan vjenèanja svakako možete unajmiti i kod „Luksuzna vjenèanja rent a car“. Odabir vozila za vaš poseban dan biti æe odraz vašeg statusa u društvu, kao i vašeg životnog stila. U ponudi imaju više vrsta luksuznih vozila, ukljuèujuæi oldtimer-e i nova vozila.. U Rolls Royce Silver Wraith II zasigurno æete biti zamijeæeni sa stilom i elegancijom. Na Sajmu, možete dogovoriti i najam konja za potrebe dolaska na vjenèanje ili pak snimanje vjenèanih fotografije jer predstavit æe se i „Konjièki klub Stina“.

Novitet 7. Sajma vjenèanja jest i radionica „Postani organizator vjenèanja“  u suradnji s „Weddings in Croatia – Organizator vjenèanja“ jer kontinuiranim poveæanjem interesa sa stranih tržišta, javlja se potreba za pružanjem kvalitetne usluge organizacije vjenèanja, koja pokriva sve segmente od pronalaska idealne lokacije do besprijekorne realizacije na terenu.Ukoliko je organizator vjenèanja vaš poziv, potražite ih na Sajmu!

Meðu izlagaèima predstavit æe se i „360.com.hr“ s posebnom ponudom video snimanja u 360 stupnjeva. Kod njih nema propuštenog kadra; jer dok su ostali objektivi usmjereni prema toèno odreðenom smjeru,njihovi snimaju svugdje. I sve!, zanimljivo, zar ne? Pri odabiru fotografa, moæi æete se odluèiti izmeðu Waf sudia i Foxmedia iz Viteza, koji u svojoj ponudi ima i vjenèanu akademiju za ostale fotografe-poèetnike.

Uzorak Slike

Svakako pogledajte i ponudu„San Marino torte i kolaèi“, „Balon centar“, „Slim Line“,  „Poliklinika Musa“, „Šatori Galiæ“, „Lumen“, „Gloria kozmetika“, „Wedding studio - studio vjenèanja“, „Dominik pozivnice i catering“, „Ples na oblacima“, 'Make up by Zdenka Ostojiæ', frizerski salon 'Vip saloon' , „Fotkaona“, te mnogih drugih. Sve bilješke i dogovore oko planiranja vašeg vjenèanja možete ubilježiti u popularni CHICkovnik,  kojeg æete moæi i kupiti na Sajmu.

I ove godine Sajam vjenèanja organizira posebnu humanitarnu modnu reviju, i to u subotu, 25.3.2017. s poèetkom u 20:00 sati. Prihod od ulaznica donirat æe Udruzi Susret iz Èitluka, udruzi roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama. Doðite, pogledajte najnovije modele vjenèanica, donirajte Udruzi i èinite dobro! Na humanitarnoj modnoj reviji sudjelovat æe, kao i sve godine do sada, poznate javne osobe s estrade a posebno možemo najaviti voditelje, prekrasnu Ornelu Višticu i  zabavnog Miroslava Škoru!

Sponzori i partneri 7. Sajma vjenèanja su„Konzum“,“Jana“,  „HT Eronet“, „Elektroprivreda“, „Central Osiguranje“, „Diamond Bride“, „Luksuzna vjenèanja Rent a car“, „Zdenka make up“, „VIP saloon“, „WAF- „,  i „Herceg Etno selo“.

SAVE THE DATE! jer vaše vjenèanje poèinje veæ iduæi vikend!

Uzorak Slike

Uzorak Slike

Brotnjo.info

 
 
« Prethodna   Sljedea »