Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Ekipa „Vlatka Otkos“ pokazala najbolje znanje u pub kvizu
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Pub kviz u Međugorju, prvi ovakav kviz općeg znanja održan na području naše općine, privukao je veliko zanimanje natjecatelja. Natjecanje je održano u Kuglani Međugorje. 

Na pub kvizu nastupile su ukupno 23 ekipe sastavljene od igrača s područja općine Čitluk, Ljubuškog, Širokog Brijega, Mostara, Tomislavgrada i ostalih hercegovačkih mjesta, a  najboljom se pokazala ekipa „Vlatka Otkos“,za koju su nastupili: Kristijan Musa, Marko Musa, Mirko Musa, Ivan Barbarić i Stanko Ćavar.

Od Franje Pavlovića, organizatora turnira, koji je i sam veliki zaljubljenik u pub kvizove i kvizove poput Potjere i Milijunaša, doznali smo da su ekipe sastavljene od ljubitelja znanja u prvom dijelu natjecanja rješavale „pismeni“ dio kviza, potom i „usmeni“, nakon čega je bio poznat pobjednik kviza koji je protekao u sjajnom ozračju i ugodnom druženju natjecatelja.

Pobjedničkoj ekipi pripala je glavna nagrada, a u slučaju pub kviza održanog u Međugorje to je 80% od ukupne uplate natjecatelja za sudjelovanje u natjecanju općeg znanja.

- Kviz je protekao u sjajnom ozračju,tako da su na kraju svi pobjednici. Zahvaljujem svima što su došli i vjerujem da će ova inicijativa zaživjeti u Hercegovini – kazao nam je Franjo Pavlović, uz zahvalu Kuglani Međugorje koja je ugostila prvi pub kviz.

Uzimajući u obzir odličan odziv natjecatelja i atmosferu koja je vladala tijekom natjecanja ljubitelja znanja, za očekivati je da će vrlo brzo u Međugorju biti ponovno održan pub kviz.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Citluk.ba

 
« Prethodna   Sljedeća »