Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Ekipa „Vlatka Otkos“ pokazala najbolje znanje u pub kvizu
Ponedjeljak, 20 Oujak 2017
Uzorak Slike

Pub kviz u Meðugorju, prvi ovakav kviz opæeg znanja održan na podruèju naše opæine, privukao je veliko zanimanje natjecatelja. Natjecanje je održano u Kuglani Meðugorje. 

Na pub kvizu nastupile su ukupno 23 ekipe sastavljene od igraèa s podruèja opæine Èitluk, Ljubuškog, Širokog Brijega, Mostara, Tomislavgrada i ostalih hercegovaèkih mjesta, a  najboljom se pokazala ekipa „Vlatka Otkos“,za koju su nastupili: Kristijan Musa, Marko Musa, Mirko Musa, Ivan Barbariæ i Stanko Æavar.

Od Franje Pavloviæa, organizatora turnira, koji je i sam veliki zaljubljenik u pub kvizove i kvizove poput Potjere i Milijunaša, doznali smo da su ekipe sastavljene od ljubitelja znanja u prvom dijelu natjecanja rješavale „pismeni“ dio kviza, potom i „usmeni“, nakon èega je bio poznat pobjednik kviza koji je protekao u sjajnom ozraèju i ugodnom druženju natjecatelja.

Pobjednièkoj ekipi pripala je glavna nagrada, a u sluèaju pub kviza održanog u Meðugorje to je 80% od ukupne uplate natjecatelja za sudjelovanje u natjecanju opæeg znanja.

- Kviz je protekao u sjajnom ozraèju,tako da su na kraju svi pobjednici. Zahvaljujem svima što su došli i vjerujem da æe ova inicijativa zaživjeti u Hercegovini – kazao nam je Franjo Pavloviæ, uz zahvalu Kuglani Meðugorje koja je ugostila prvi pub kviz.

Uzimajuæi u obzir odlièan odziv natjecatelja i atmosferu koja je vladala tijekom natjecanja ljubitelja znanja, za oèekivati je da æe vrlo brzo u Meðugorju biti ponovno održan pub kviz.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Citluk.ba

 
« Prethodna   Sljedea »