Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
OGŠ Brotnjo Èitluk domaæin federalnog natjecanja uèenika i studenata glazbe
Subota, 18 Oujak 2017

Uzorak Slike

Osnovna glazbena škola Brotnjo iz Èitluka od 24. do 27. travnja bit æe domaæin 20. otvorenog federalnog natjecanja uèenika i studenata glazbe - Èitluk 2017, prenosi FENA.

Na natjecanje koje svake godine organizira Udruga glazbenih i baletnih pedagoga Federacije Bosne i Hercegovine, a koje se prvi put odvija na podruèju Hercegovine, ove godine prijavilo se više od 500 natjecatelja iz više od 40 škola i ustanova koje se bave glazbenim odgojem i obrazovanjem.

Discipline za koje su se natjecatelji mogli prijaviti ove godine su klavir, violina, violonèelo, viola, solo pjevanje i udaraljke, u šest kategorija, priopæeno je iz Osnovne glazbene škole Brotnjo.

Natjecatelji dolaze iz Sarajeva, Mostara, Zenice, Tuzle, Žepèa, Širokog Brijega, Orašja, Bugojna, Novog Travnika, Goražda, Ilidže, Travnika, Graèanice, Srebrenika, Bihaæa, Livna, Gruda, Ljubuškog, Posušja, Tomislavgrada, Tešnja, Vareša, Visokog i domaæina Èitluka.

Buduæi da je natjecanje otvorenog tipa, prijavljeni su i natjecatelji iz Republike Srpske i iz Republike Hrvatske.

Sveèano otvaranje natjecanja predviðeno je za ponedjeljak, 24. travnja, u 20 sati.

Natjecanja æe se održavati u dvoranama i prostorijama Ustanove za predškolski odgoj i socijalnu skrb "Majèino selo" i Sveuèilišta Hercegovina, u Bijakoviæima-Meðugorju.

FENA

 
« Prethodna   Sljedea »