Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Fahro pisao Bakiru: U ratu si se krio u sefu centralne banke, a povezan si s ubojicama iz AID-a
Srijeda, 15 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Povodom konstatacija Bakira Izetbegovi├Ža da mu Fahrudin Radon├Ęi├Ž odgovori ┼íta je radio prije nekoliko dana u Mostaru, odnosno ┼íto su mu javili prijatelji iz Banje Luke, te ┼íta je Radon├Ęi├Ž svjedo├Ęio u Pri┼ítini, SBB priop├Žava:

Vi┼íe├Ęlano izaslanstvo SBB-a u Mostaru je razgovaralo s izaslanstvom HDZ BiH, nakon istog takvog sastanka koji su dan ranije imali SDA i HDZ BiH. Na┼żalost, nije dogovoreno ni┼íta.

┼áto se ti├Ęe navodnih poruka iz Banje Luke, podsje├Žamo Izetbegovi├Ža da je Fahrudin Radon├Ęi├Ž smijenjen s du┼żnosti ministra sigurnosti BiH glasovima SDA, SDP-a i Dodikovog SNSD-a. Uostalom, na sastanku u kafani pokraj Sarajeva Izetbegovi├Ž je Dodiku dao takve ustupke da mu ovaj i danas javno zahvaljuje.

Radon├Ęi├Ž je na Kosovu svjedo├Ęio o brojnim politi├Ękim ubojstvima koje je uradila tajna slu┼żba AID, koja je bila u izravnom kontaktu s Bakirom Izetbegovi├Žem osobno. Njega boli da se ta tema ponovo otvara, pa je bezuspje┼íno poku┼íava skriti nepostoje├Žom podr┼íkom Radon├Ęi├Žu od Dodika, Plav┼íi├Žke i drugih.

Bo┼ínjacima je dosta Bakirovog la┼żnog patriotizma i tobo┼żnjeg njegovog stradanja. Radon├Ęi├Ž u ku├Ži ima tri ┼íehida, sve vrijeme rata je bio u Sarajevu i Armiji RBiH, njegova supruga i sestra su s djecom cijeli rat bili u opkoljenom glavnom gradu BiH.

Za razliku od Radon├Ęi├Ža, Bakir se krio u sefu Centralne banke BiH, supruga Sebija i majka su mu bili po ugodnim i velebnim rezidencijama u Turskoj i Njema├Ękoj, zetovi u Hrvatskoj i drugdje. Njihova patriotska aktivnost je zabilje┼żena autenti├Ęnim videosnimcima koji su javnosti ve├Ž poznati.

Na kraju Bakir Izetbegovi├Ž ne shva├Ža kako mu ovo nije kalifat gdje ├Že on nekome ne┼íto davati i uzimati. Gra├░ani su svojim glasovima dali mandat SBB-u, a bez tog mandata SDA i HDZ BiH trebaju vratiti svoja mjesta i i├Ži odmah na nove izbore. U me├░uvremenu, Izetbegovi├Ž se zbog veleizdaje ┼żrtava genocida treba povu├Ži iz Predsjedni┼ítava BIH i s ├Ęela SDA, jer je povijesno sramotno slagao vlastiti narod i ┼żrtve genocida. Upravo zahvaljuju├Ži njegovom mentalnom sklopu, SDA nije uspjela niti jedna koalicija, neovisno o tome je li u pitanju bio SDP, SBiH, DF ili sada SBB.

Izetbegovi├Ž je Bo┼ínjake izolirao, u sva├░i je s vlastitom strankom i svim politi├Ękim partnerima iz sva tri naroda i regijea. Njegova opsjednutost Radon├Ęi├Žem je providna manipulacija da skrije vlastitu nesposobnost, destrukciju i neznanje. Bakir ┼żeli erdogansku vlast s pet obitelji, policijske progone svih neistomi┼íljenika, a mi javno poru├Ęujemo - taj fild┼żan-teritorij i takvu vlast ne├Že dobiti!

Izetbegovi├Ž Radon├Ęi├Ža poku┼íava diskreditirati la┼żnom izdajom, samo da skrije vlastitu veleizdajni├Ęku prijevaru koju je u slu├Ęaju revizije u├Ęinio.

Zna├Ęi, Izetbegovi├Ž treba dati ostavku, a na njegovo mjesto treba izabrati drugog predstavnika SDA iz Zastupni├Ękog doma PSBiH. Istovremeno, on treba donijeti pojedina├Ęne potpise zastupnika u Dr┼żavnom i Federalnom parlamentu da gra├░anima poka┼że kako ima kvalificiranu parlamentarnu ve├Žinu i SBB ├Že odmah napustiti vlast.

Ne iz razloga ┼íto je SBB-u vlast bitna, jer je Izetbegovi├Ž mjesecima molio da po┼íto-poto SBB u├░e u nju, nego da se ne napravi i ne izazove op├Ži kaos i da ga svojim ishitrenim postupkom ne uzrokuje SBB, kao dr┼żavotvorna i odgovorna stranka.

Jer proizvode├Ži mjesecima projektirani kaos, Izetbegovi├Žu treba da pripremi podjelu zemlje i napokon ostvari san o feudalnoj fild┼żan-dr┼żavici u srcu Europe. E, ne├Že mo├Ži. Nije moglo ni 1993. godine, u ''Holiday Innu'', kada se utemeljitelj SBB-a i tada suprotstavio samozvanom Bo┼ínja├Ękom saboru, podjeli BiH na troje i stvaranju muslimanske dr┼żavice ÔÇô priop├Ženo je iz SBB-a.

Brotnjo.info

 
« Prethodna   SljedeŠa »