Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
HT ERONET treæu godinu sponzor konferencije MS Network
Utorak, 14 Oujak 2017

Uzorak Slike

Tvrtka HT ERONET veæ treæu je godinu telekomunikacijski sponzor najveæe tehnološke konferencije u BiH, Microsoft Network, a koja æe se ove godine održati u Neumu, od 19. do 21. travnja.

Tim povodom, u Sarajevu je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili èlan Uprave HT ERONET-a i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk, te direktor Microsofta BiH, Omar Krivošija.

„U prvoj godini predstavljanja HT ERONET-a, mnogi nas nisu vidjeli kao dio IT zajednice, ali danas HT ERONET ne samo da je dio IT zajednice, veæ  svojim Cloud uslugama i prilagoðenim modelima prodaje krajnjim korisnicima, postaje predvodnik u ICT segmentu usluga. Naš kljuèni cilj u segmentu ICT usluga je kreirati osnovicu za prijenos najnovijih tehnologija iz svijeta, i implementaciju kroz dostupne usluge u Bosni i Hercegovini'', kazao je Tomislav Ruk, èlan Uprave HT ERONET-a i izvršni direktor za nepokretnu mrežu.

Proces digitalizacije od tvrtke zahtjeva brze i korjenite promjene, a HT ERONET svojom dosadašnjom ekspertizom, kao i aktiviranjem svojih partnera, može korisnicima ponuditi neophodnu pomoæ u procesu digitalne tranzicije. Pri tome, HT ERONET korisnicima osigurava kljuène infrastrukturne osnove, preuzimajuæi troškove kapitalnih ulaganja na sebe, a što je jedna od kljuènih barijera u brzini implementacije digitalizacije u tvrtkama.

Nazoènima se na press konferenciji obratio i Omar Krivošija, direktor Microsofta BiH koji je, izmeðu ostaloga, kazao:

''Zahvaljujem  još jednom našem dugogodišnjem partneru i telekomunikacijskom sponzoru HT ERONET-u na potpori koju pružaju pri organizaciji NetWork konferencije. Drago mi je da su pored ostalih sponzora prepoznali vrijednost konferencije, koja zaista pruža dosta moguænosti za promociju tvrtke i usluga, kao i ostvarivanje novih poslovnih kontakata.  Istinski se radujemo novom druženju i vjerujemo da æemo i sljedeæih godina nastaviti našu uspješnu suradnju.''

„Proteklih godina na konferencijama su promovirane Cloud usluge koje su u meðuvremenu unaprijeðene dodatnim moguænostima, a potencijalni korisnici æe i ove godine moæi dobiti sve informacije. Takoðer, kao i u prethodnim godinama, za ovogodišnju konferenciju HT ERONET je pripremio promociju novih usluga. Ovoga puta su to Cloud usluge koje se tièu sigurnosti podataka i dostupnosti usluga“, dodao  je Ruk.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji Microsoft NetWork 7 prijaviti se mogu do 12. travnja, a kotizacija za sudjelovanje na najveæoj poslovno-tehnološkoj konferenciji je dostupna za 300 KM (+PDV).  Prijaviti se mogu i svi redovni studenti koji konferencijsku kotizaciju mogu osigurati po posebnoj cijeni od 50 KM (+PDV).

Za više informacija o Microsoft NetWork 7 konferenciji, ukljuèujuæi spisak predavanja i predavaèa, lokaciji održavanja i smještaju, posjetite službenu web stranicu MSnetwork.

Brotnjo.info

 
« Prethodna   Sljedea »