Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Zubac za povijest: Prvi ikada s ovakvim uèinkom!
Utorak, 14 Oujak 2017

Uzorak Slike

Los Angeles Lakersi upisali su još jedan poraz u oèajnoj sezoni, no Ivica Zubac je prilikom istog ispisao novu stranicu povijesti. On je postao prvi tinejdžer u povijesti NBA lige koji je ostvario double-double uèinak s najmanje 25 poena na susretu.

Ubacio je upravo toliko, a dodao je i 11 skokova uz asistenciju i blokadu u 30 minuta provedenih na parketu. Lakersi su izgubili kod Denvera 129:101.

Zubac je iz igre šutirao nevjerojatnih 12-15, dok je s linije slobodnog bacanja bio na uèinku 1-4. U katastrofalnom porazu Lakersa trener Luke Walton bio je zadovoljan jedino našim košarkašem.

"Zubac je bio dobar. Brandon Ingram je bio solidan u drugom poluvremenu. A ostalo... Nije bilo dobro".

Zubac, koji æe za èetiri dana napuniti 20 godina, je bio vrlo kritièan nakon poraza od 28 razlike.

"Nismo pružili otpor, nismo bili spremni. Ovo je sramota za našu momèad. Trebali bi biti sretni što smo kao ovako mladi igraèi na NBA parketu i trebali bi uživati i boriti se svake sekunde. To se oèito veèeras nije dogodilo. Trebamo se sramiti zbog toga. U iduæoj utakmici moramo to ispraviti", rekao je Zubac.

Zanimljivo, Lakersi su izgubili 28 razlike kod Denvera, no kada je naš košarkaš bio na parketu, momèadi iz Los Angelesa sveukupno je bila u plusu od 8 poena!

Dnevnik.hr

 
« Prethodna   Sljedea »