Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
SPARK Tech Meetup #4 - Design Edition
Utorak, 14 Ožujak 2017
Uzorak Slike

SPARK organizira ĆØetvrti po redu tech meetup, a ovaj put naglasak stavljamo na dizajn. Meetupe organiziramo ĆØetiri puta godiÅ”nje, a cilj je da neformalnim druženjima dizajneri iz Mostara i okolice razmjene iskustva i znanja, a možda dogovore i neku novu suradnju.

SPARK Tech Meetup #4 ā€“ Design Edition Ć¦e se održati u subotu, 18.3.2017. u 12:30 u prostorijama SPARKa. Kako bi dogaĆ°aj bio Å”to zanimljiviji, osim klasiĆØnih predavanja na teme UI/UX Design i UI Motion Design, oĆØekuje vas film Design Disruptors ā€“ novi dokumentarni film o usponu i važnosti dizajna, a kojeg nam je osigurala tvrtka Hertronic. Za sve naÅ”e dizajnere i one koji se tako osjeƦaju, osigurali smo ukusnu Speedy Gonzales pizzu te Ožujsko pivo (Binvest) kao savrÅ”en dodatak ovoj delikatesi.

PROGRAM

12:30 Prijave i druženje
13:00 Otvorenje
13:05 Film: Design Disruptors
14:20 Pauza
14:30 Predavanje: UI/UX dizajn mobilnih aplikacija ā€“ Goran ƈuljak (
NSoft)
14:50 Predavanje: Kreacija i dizajn na poĆØetku XXI stoljeƦa ā€“ Miro Raguž (
SMART)
15:10 Predavanje: Igra ā€“ dizajn u pokretu ā€“ Stjepan BarbariƦ (SMART)
15:30 Pivo, pizza, joŔ druženja

Pridružite nam se na ovom eventu i provedite ugodnu subotu s dizajnerima jer oni definitivno znaju kako spojiti dobru zabavu i uĆØenje. Mala napomena: kao i dosad, sudjelovanje je besplatno, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku. Kako bi sebi osigurali mjesto, prijavite se na naÅ”oj web stranici.

SPARK

 
« Prethodna   Sljedeęa »