Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
SPARK Tech Meetup #4 - Design Edition
Utorak, 14 OŞujak 2017
Uzorak Slike

SPARK organizira èetvrti po redu tech meetup, a ovaj put naglasak stavljamo na dizajn. Meetupe organiziramo èetiri puta godišnje, a cilj je da neformalnim druženjima dizajneri iz Mostara i okolice razmjene iskustva i znanja, a možda dogovore i neku novu suradnju.

SPARK Tech Meetup #4 – Design Edition æe se održati u subotu, 18.3.2017. u 12:30 u prostorijama SPARKa. Kako bi dogaðaj bio što zanimljiviji, osim klasiènih predavanja na teme UI/UX Design i UI Motion Design, oèekuje vas film Design Disruptors – novi dokumentarni film o usponu i važnosti dizajna, a kojeg nam je osigurala tvrtka Hertronic. Za sve naše dizajnere i one koji se tako osjeæaju, osigurali smo ukusnu Speedy Gonzales pizzu te Ožujsko pivo (Binvest) kao savršen dodatak ovoj delikatesi.

PROGRAM

12:30 Prijave i druženje
13:00 Otvorenje
13:05 Film: Design Disruptors
14:20 Pauza
14:30 Predavanje: UI/UX dizajn mobilnih aplikacija – Goran Èuljak (
NSoft)
14:50 Predavanje: Kreacija i dizajn na poèetku XXI stoljeæa – Miro Raguž (
SMART)
15:10 Predavanje: Igra – dizajn u pokretu – Stjepan Barbariæ (SMART)
15:30 Pivo, pizza, još druženja

Pridružite nam se na ovom eventu i provedite ugodnu subotu s dizajnerima jer oni definitivno znaju kako spojiti dobru zabavu i uèenje. Mala napomena: kao i dosad, sudjelovanje je besplatno, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku. Kako bi sebi osigurali mjesto, prijavite se na našoj web stranici.

SPARK

 
« Prethodna   Sljedea »