Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Dva hotela iz Meðugorja meðu 10 najboljih prema ocjenama posjetitelja na TripAdvisoru
Nedjelja, 12 Oujak 2017

Uzorak Slike

Prema jednoj od najpopularnijih turistièkih web stranica na svijetu TripAdvisoru, èak dva hotela iz Meðugorja prema ocjenama posjetitelja nalaze se meðu 10 najboljih u BiH.

Naime, Tripadvisor nudi savjete o smještaju, prijevozu, izlascima, hrani, znamenitostima itd, na lokacijama širom svijeta, te preko koje se obavljaju rezervacije hotela a kasnije i njihovo ocjenjivanje i rangiranje.

Tako se prvi na listi u BiH nalazi  Hotel Colors Inn koji je dobio najviše ocjena „odlièan“ i „vrlo dobar“, piše poslovni portal BiznisInfo .

Na stranici se navodi da je ovaj hotel dobio 173 recenzije posjetitelja iz Sjedinjenih Amerièkih Država, Velike Britanije, Rusije, Malezije itd.

Posjetitelji uglavnom navode odliènu lokaciju hotela, brzu uslugu, èiste i prostrane sobe, ljubazno osoblje, „razumnu cijenu“ itd.

Slijede mostarski hotel Mepas koji je ocijenjen ne samo kao komforno i ugodno, veæ i vrlo romantièno mjesto sa divnim pogledom, potom slijede Hotel VIP u Sarajevu, Eden Villa u Mostaru, Medjugorje Hotel & Spa i Herceg Etno selo Meðugorje.

Uzorak Slike

Dalje po ocjenama posjetilaca slijede sarajevski hoteli Bristol i Central, te Isa Begov Hamam i Garni Hotel Konak, takoðer u Sarajevu. 

Ovaj rezultat za neke bi mogao biti pomalo iznenaðujuæi jer na vrhu liste nema nekih od najpoznatijih hotela u BiH.

Treba reæi da su recenzije na ovakvim stranicama vrlo relevantne jer ih mogu dati samo oni koji su zaista odsjedali u hotelu. 

Stoga mnogi turisti više gledaju na recenzije drugih posjetitelja nego na ono što hoteli sami kažu o sebi.

Brotnjo.info

 
« Prethodna   Sljedea »